לגמריאוי זה כל כך ככההה
אני תמיד מרגישה הזויית תבל. מסיימת להכין מארזים מושקעים, איכותיים, מפנקים. שולחת ויורדת מורעבת לקנות לעצמי פיתה פלאפל מוזנח
ואף אחד לא חושב אולי פעם לפנק אותך אפילו במשהו קטן כי "ממש מגוחך שאביא לך משהו כזה..."
לגמריאוי זה כל כך ככההה
אני תמיד מרגישה הזויית תבל. מסיימת להכין מארזים מושקעים, איכותיים, מפנקים. שולחת ויורדת מורעבת לקנות לעצמי פיתה פלאפל מוזנח
האמת שאני לא ממש אוהבת שמביאים לי משהו ביתי...לגמרי
ואף אחד לא חושב אולי פעם לפנק אותך אפילו במשהו קטן כי "ממש מגוחך שאביא לך משהו כזה..."
וואו, את משלנו מתסכל בטירוף. ההרגשה הזו שאני מפנקת את כל העולם ואותי אין במה לפנק, כביכול. תמיד תמיד כשמישהו כבר מביא משהו זה עם אלף התנצלויות בנוסח ''טובב, זה לא מתחיל להגיע לרמה שלך... אבל זה מה שאנחנו יכולים בלה בלה''.... באמת!! מישהו ציפה שתכינו לי דברים ברמה שאני מכינה??? אני מכינה כי זה התחום שאני טובה בו, וזה גם תחום העיסוק שלי, ואין לי שום צורך/רצון/ציפיה שתתמחו בדיוק במה שאני מתמחה. אני כל כך נהנית ומעריכה כל דבר קטן באמת בלי שום השוואה. אוף. זאת נקודה כואבת.לגמרי
ואף אחד לא חושב אולי פעם לפנק אותך אפילו במשהו קטן כי "ממש מגוחך שאביא לך משהו כזה..."
חה חה...אוי זה כל כך ככההה
אני תמיד מרגישה הזויית תבל. מסיימת להכין מארזים מושקעים, איכותיים, מפנקים. שולחת ויורדת מורעבת לקנות לעצמי פיתה פלאפל מוזנח
זה מעניין.... מבחינתי משהו ביתי הוא הרבה פחות בר השגה ממשהו קנוי. יש היום הרבה יותר ערך לתוצרת ביתית מושקעת מאשר לאוכל קנוי או ''כמו בחנות''. אבל בטוח שיש באמת כאלה שזה יותר עושה להם את זה.האמת שאני לא ממש אוהבת שמביאים לי משהו ביתי...
זה נראה לי כאילו יותר מדי בר השגה...
משהוא קנוי שאי אפשר להכין באמצעים ביתיים יותר יפנק אותי...
לאאאזה מעניין.... מבחינתי משהו ביתי הוא הרבה פחות בר השגה ממשהו קנוי. יש היום הרבה יותר ערך לתוצרת ביתית מושקעת מאשר לאוכל קנוי או ''כמו בחנות''. אבל בטוח שיש באמת כאלה שזה יותר עושה להם את זה.
כן, הבנתי אותךלאאא
וודאי שאני סוגדת לאוכל ביתי, ומשקיעה בכך נתח רציני מהיומיום שלי...
אני חושבת שלא עוברים כמה ימים בלי שאתנסה במתכון חדש...
אני מתכוונת, שהרבה פחות אני מפרגנת לעצמי לקנות ולכן זה כביכול אינו בר השגה, וכתבתי שאני מדברת על דברים שאין ביכולת ביתית להכין ואתם לך דוגמאות
מעדני חלב למיניהם
ארטיקים טובים כמו ג'ויה ומגנום (נכון שאני מכינה גלידות וכד', אבל זה משהו קצת שונה)
שוקולדים שויצרייים
יש וופלים של לואקר מדהימים אם את מכירה
וופל בלגי טוב שלא מצאתי עדיין איך להכין אותו באיכות כמו בחנות
רביולי (שלא דומה לביתי -שדומה יותר לקרעפלאך)
בקיצור, הבנת את הרעיון.. דברים שאני לא יודעת להכין באמצעים ביתיים, או שהתוצאה היא טעימה אבל לא זה...
בשביל זה - אין מנוס מקניית מכונת פסטה.רביולי (שלא דומה לביתי -שדומה יותר לקרעפלאך)
הסוד הוא תועפות חמאה על המכשירוופל בלגי טוב שלא מצאתי עדיין איך להכין אותו באיכות כמו בחנות
אפשר להכין לפחות את חלקם.מעדני חלב למיניהם
לא חוסכים בחמאה ומקציפים את החלבונים.וופל בלגי טוב שלא מצאתי עדיין איך להכין אותו באיכות כמו בחנות
עם חלב מרוכז, שמנת מתוקה, מחיות איכותיות כמו פיסטוק ופרלינה וכן שוקולד טוב מגיעים לתוצאה הרבה יותר מעולה באיכותה ממגנום וג'ויה.ארטיקים טובים כמו ג'ויה ומגנום
גבינות שדורשות משך הבשלה והבחלה בתנאים מסוימים במשך חודשים אכן לא ניתן להכין בבית. כמו גאודה, סנט מור, פרומאז', פרמז'ן ועוד.גבינות למיניהם (מוצרלה צפתית וכד')
לגמרי.זה מעניין.... מבחינתי משהו ביתי הוא הרבה פחות בר השגה ממשהו קנוי. יש היום הרבה יותר ערך לתוצרת ביתית מושקעת מאשר לאוכל קנוי או ''כמו בחנות''. אבל בטוח שיש באמת כאלה שזה יותר עושה להם את זה.
ועוד משהו:לאאא
וודאי שאני סוגדת לאוכל ביתי, ומשקיעה בכך נתח רציני מהיומיום שלי...
אני חושבת שלא עוברים כמה ימים בלי שאתנסה במתכון חדש...
אני מתכוונת, שהרבה פחות אני מפרגנת לעצמי לקנות ולכן זה כביכול אינו בר השגה, וכתבתי שאני מדברת על דברים שאין ביכולת ביתית להכין ואתן לך דוגמאות
מעדני חלב למיניהם
גבינות למיניהם (מוצרלה צפתית וכד')
ארטיקים טובים כמו ג'ויה ומגנום (נכון שאני מכינה גלידות וכד', אבל זה משהו קצת שונה)
שוקולדים שויצרייים
יש וופלים של לואקר מדהימים אם את מכירה
וופל בלגי טוב שלא מצאתי עדיין איך להכין אותו באיכות כמו בחנות
רביולי (שלא דומה לביתי -שדומה יותר לקרעפלאך)
בקיצור, הבנת את הרעיון.. דברים שאני לא יודעת להכין באמצעים ביתיים, או שהתוצאה היא טעימה אבל לא זה...
כפי שאמרתי, סוגדת לאוכל ביתי ואיכותי.ועוד משהו:
במזון המתועש או זה של מסעדות קיימות טכניקות להעצמת טעמים שלא תמיד אפשר לחקות במטבח הביתי כמו תוספת של אבקת חלב לעוגות וקינוחים או תוספת רכיבי אומאמי למזון מהיר.
אני אישית חושבת שככל שמשקיעים באיכות חומר הגלם ובהכנה שמדויקת עבורו, כך חוש הטעם מתחדד וסולדים מ"רעשי רקע" כדוגמת תועפות תבלינים או סוכר - שהרבה פעמים באים לטשטש חומרים גרועים במטבח המתועש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: