בתמונה זה נראה פלפל שחור? כי לא כתוב בתערובת התבלינים. וכן לא רואים בתמונה שומשום.דג וירוקת אנטיפסטי
[ותודה לאמא שלי על המתכון]
יש לי במקרר על המדף קופסא של תבלינים, עם חורים מלמעלה, ובה תערובת שאני מכינה ואיתה אני מתבלת סלמון וירקות אנטיפסטי.
ממליצה מאוד להכין.
מאוד נח לחתוך ירקות לאצבעות עבות ולרחת מנת דג. לזלף שמן זית, לפזר מהתערובת-----ולתנור.
מה יש בתערובת:
2 כפיות אורגנו
2 כפיות בזיליקום מיובש
4 כפיות שומשום
2 כפיות פטרוזיליה מיובשת
2 כפיות שמיר מיובש
3 כפיות אבקת שום
4 כפיות שבבי בצל
1.5 כפיות מלח גס
להכנה:
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה מנות פילה סלמון.
מזלפים שמן זית בנדיבות.
מפזרים מהתערובת
שולחים לתנור ב 190 מעלות לצליה בתבנית מכוסה בניר אפיה למשך 8 דקות.
מסירים את ניר הכסף וצולים גלוי עוד 6-8 דקות.
לירקות:
בטטות, קישואים באצבעות עבות שוות בערך בגודלן
פלפלים- חצאים או רבעים
בצלים- שמיניות
שיני שום
מניחים בתבנית.
מזלפים שמן זית
מפזרים מתערבות התבלינים.
צולים בתנור ב 190 מעלות עד לצריבה קלה של הירקות ולריכוך עם פריכות.
בצליה התבלינים מצטמקים קצת.בתמונה זה נראה פלפל שחור? כי לא כתוב בתערובת התבלינים. וכן לא רואים בתמונה שומשום.
סליחה על החפירה, אני רוצה שיצא לי בדיוק כמוך.
אה, ועוד שאלה, מלח גס, עד כמה זה קריטי? יש לי רק רגיל.
ובשביל הסקרנות, למה את לא שמה חצילים באנטי פסטי?
תודה מעומק הלב. בכלל לא מובן מאליו הנדיבות שלך!!
אני מסירה אותו אחרי האפיה ומגישה מנה נקיה.תודה.
נשמע מענין ושווה ניסוי...
אפשר שאלה?
מה את עושה עם הדג לפני כן?
כשאני א ופה סלומון בתנור הוא יותא לי עם שכבה לבנה מסביב (לא מפריע לטעם אך לא אסטתי)
ניסתי לחלות לפני אבל אז פחות ספג טעמים של תבלון וכו'
יש לך פתרון בשבילי?
שמתי לב שאם אני מכניסה את הדג על חום מאוווד גבוה 250° כשהתנור כבר הגיע לדרגת החום, הדג כאילו נסגר ולא מפריש את השומנים הלבנים.תודה.
נשמע מענין ושווה ניסוי...
אפשר שאלה?
מה את עושה עם הדג לפני כן?
כשאני א ופה סלומון בתנור הוא יותא לי עם שכבה לבנה מסביב (לא מפריע לטעם אך לא אסטתי)
ניסתי לחלות לפני אבל אז פחות ספג טעמים של תבלון וכו'
יש לך פתרון בשבילי?
אשמח אם תוכלי להסביר מה זה : בזילקום מיובש, פטרוזליה מיובשת ושמיר מיובש..מה יש בתערובת:
2 כפיות אורגנו
2 כפיות בזיליקום מיובש
4 כפיות שומשום
2 כפיות פטרוזיליה מיובשת
2 כפיות שמיר מיובש
3 כפיות אבקת שום
4 כפיות שבבי בצל
1.5 כפיות מלח גס
תבלינים שקונים בחנויות של תבלינים.אשמח אם תוכלי להסביר מה זה : בזילקום מיובש, פטרוזליה מיובשת ושמיר מיובש..
אני רוצה בע"ה להכין בסוכות לגוון את הסלומון המוכר...
ושוב תודה על המתכונים האלופים שלך!
ועל ההסברים והתמונות בלב רחב
תזכי למצוות!
תדל מאוחר יותר.היי
אפשר מתכון של הקראוסון?
אשמח גם.היי
אפשר מתכון של הקראוסון?
וואו@hbecker
בזכותך אמרתי נשלח מארז ליולדת שחזרה הביתה אחרי חודש
צורת האריזה השראה ממך
התקבל בקריאות אושר!
תודה גדולה
מכיל:
סלט יווני
אצבעות שום חלביות
צ'יפס
יוגורט עם גרנולה
צפה בקובץ המצורף 825732
גם לך לפעמים מתחשק אוכל שלא את עבדת עליו???וואו
נראה נהדר
עכשיו נהייתי רעבה
מזמינה בלט ויוגורט עם גרנולה
ברור.גם לך לפעמים מתחשק אוכל שלא את עבדת עליו???
אני כמעט גרה במטבח, ותמיד צוחקים עלי כשאני יוצאת לאכול סלט במסעדה, או קונה עוגת שמנת כשבא לי לפנק את עצמי. בעוד שלעיתים באותו זמן יש לי בבית מאכלים/מאפים הרבה יותר מושקעים שהכנתי...
אוי זה כל כך ככהההגם לך לפעמים מתחשק אוכל שלא את עבדת עליו???
אני כמעט גרה במטבח, ותמיד צוחקים עלי כשאני יוצאת לאכול סלט במסעדה, או קונה עוגת שמנת כשבא לי לפנק את עצמי. בעוד שלעיתים באותו זמן יש לי בבית מאכלים/מאפים הרבה יותר מושקעים שהכנתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: