געח ידעתי שבסוף אפספס מישהו..מבינה את כאבך! זהו רק מבינה ולא מציעה פתרונות, לא רק כי זה לא דרך האמפתיה אלא פשוט כי אין לי
והציורים, אחד אחד! הכי עם האמא שם מאחורה
תודה על ההזדהות.
גם אני אוהבת את האמא שם...
תודה רבה שוב
געח ידעתי שבסוף אפספס מישהו..מבינה את כאבך! זהו רק מבינה ולא מציעה פתרונות, לא רק כי זה לא דרך האמפתיה אלא פשוט כי אין לי
והציורים, אחד אחד! הכי עם האמא שם מאחורה
מה! סופסוף! למה לקח להם כל כך הרבה זמן להבין שאת הציירת שלהם?
חחחח לגמרי..ממש כך, זה חלק מהאתגר שלנו.
ביננו - בלי ללמוד גם את הקטע הזה היה קצת משעמם. לא לאכול אותי
קטנתי אבל בכל זאת - כשהוא פונה אלי ואומר : שווה לך, תתפרסמי, תתקדמי, יהיה לך תיק עבודות יותר שמן, אנחנו עובדים הרבה עם מאיירים ונוכל להעביר אליך עבודות נוספות אם נהיה מרוצים.
כל מיני מילים יפות.
מי שאני לא סגורה לגביו אני נותת לו הצעת מחיר הכי מחמירה! ואם הוא מאשר בחתימתו ללא נדנודים, אז עשיתי את שלי והשאר- בס"ד.
תודה שפרסמת.תודה רבה מראש
כן.וואו, כמה עוגמת נפש! ליבי איתך...
מקווה שיהיה סוף טוב לסיפור הזה!
לא הבנתי. היא אישרה את הציורים, קיבלה אותם גמורים - ועכשיו לא רוצה לשלם עליהם עד שתתקני כמה פרטים שפתאום לא מצאו חן בעיניה?
אין מילים...
חבלל שאפשר לעשות לייק רק פעם אחת...כן.
כמה פרטים או איורים שפתאום היא נזכרה (אחרי שהיא כבר ביקשה תיקונים ואחרי שהיא אישרה הכל בהתרגשות שזה ״מושלם״) שזה לא מתאים לה לגמרי לחוברת עבודה.
עכשיו היא רוצה תיקונים ואיורים חדשים בחינם והיא לא משחררת את הכסף שהיא חייבת לי.
כי אני זאת שאשמה כמובן שהיא אישרה אותם.
תודה על הלב המשתתף..
אני בהחלט די בצער מהסיפור הזה..
גם בי.. נראה לי שדובר בזה בעבר אבל לא זוכר בדיוקבי מחשבה שאמנים פשוט צריכים איזה אמרגן שיהיה אחראי על ההיבטים האלו
האמת שגם לי קרה משהו דומה...מעניין אותי אם אני היחידה שמהשיחה/ מייל הראשונים מזהה את הסוג של הלקוח וממהרת 'למיין' אותו?
שלחת לה את האיורים בקובץ איכותי????????????
קראתי את כל מה שכתבת - אוי, ממש התעצבנתי במקומך!
וטוב ש @מרים יעל העלתה חוויה אחרת מלקוחה, כך שאפשר להתנחם ולראות שיש גם כאלה וגם כאלה.
ואין מה לעשות עם ההיא? זהו? הרמת ידיים?
כן טוב.. הייתי קצת עצבנית שציירתי אותה..אמאלה, שני,
היא נראית פנסי פרקינסון
ששתתה שיקוי לא מוצלח כלשהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: