סליחה על השאלה, אבל מאיפה הלא הולך הזה?ברור שבלי קנט זה בכלל לא הולך היום
וסתם על איזה חומר אתם הולכים ? כי פורצלן זה 1.2 ס"מ,
אבל אם אתם עושים קוורץ זה גובה 2 סמ שזה גבוה ונראה לא מרשים ולא הולך היום - אם אתם על זה תבקשו שאת החלק הקידמי ידקקו לכם.
סרגל אחורי אומנם פחות נפוץ לרוב יעשו חיפוי עד ארונות עליונים/ עד חלון אבל עדיין יש הרבה שעושיםבלי קנט אחורי.
היום זה כבר לא הולך.
נכון שאין לי תעודת יועצת רישמית אבל אני מגיעה מהתחוםסליחה על השאלה, אבל מאיפה הלא הולך הזה?
(ושאלה למיטבי לכת, מי אמר שצריך ללכת בדיוק לפי מה שהולך היום? מחר זה כבר ישתנה...)
וסתם לידע, המון אנשים עושים קוורץ והסטנדרט שלו זה קנט 2 ס"מ ויש גם הרבה שעושים עיבוי ליותר
ככה שלהגיד לא הולך, לא נכון!
בהחלט יש אפשרות לבקש דיקוק ל1.2 למי שמעוניין אבל 2 ס"מ זה עדיין רווח מאוד.
לדעתי זה לא פרקטי, זה גורם לך לנקות בחורים עם קיסם והצטברות לא נעימהרק אם הגבוהות
תפסיקי עם היופי בסופו של יום צריך פרקטי.
נגמר העידן שגורפים טונות מים על השיש, זה לא שייך לדור של היום
מאיפה הנחרצות?זה קיים רק אצל השמרנים שגם שמים בלטות של 40*40 וכדו' כי זה יותר פרקטי
כנ"ל, ועוברת על עשרות מטבחים מידי יוםנכון שאין לי תעודת יועצת רישמית אבל אני מגיעה מהתחום
לא עבר, חי ובועט.והקנט עבר מהעולם, ושיש עבה נראה נורא,
זה בהחלט, אבל חבל להכליל.וכמובן איש הישר / הטוב/ היפה בעיניו יעשה
מה לא שייך לדור של היום? הצחקת אותי, סורינגמר העידן שגורפים טונות מים על השיש, זה לא שייך לדור של היום
שהשיש מתלכלך.......מה לא שייך לדור של היום? הצחקת אותי, סורי
פשוט קונים מוכן....שהשיש מתלכלך.......
גדלנו
לא כל כך הבנתיחד משמעית איש שיש לא מפלס את השיש! הוא מניח אותו על ארונות תחתונים, ואחריות הפלס הוא על הנגר בלבד.
שימי לב, שהשיש מגיע בגובה אחיד לכל אורכו. ברגע שיש שיפוי גם של מ"מ יש שוני בגבהים, ואין תמיכה לכל אורך השיש מה שיוביל לשבירתו המהירה.
נח וסטייל הם ממש לא מנוגדים, להיפך:תודה רבה על הידע,
אבל רק תגידי לי מה עדיף, מטבח שהולך היום או מטבח נח ופרקטי?
בסופו של דבר רוב הזמן אנחנו מבלים במטבח, לא עדיף שיהיה נח מאשר סטייל?
ההבדל הוא פשוט מאוד בסוג השיש, ובמתקין.איש השיש המאד מקצועי שלנו הסביר לי אחרת..
ותסבירי לי מה ההבדל מרצפה?
כמובן שמדובר במילימטרים בודדים כי השטח הכללי קטן.
היה לי גם וגם, לדעתי רק עם הגבההשלום וברכה
אנחנו לפני בחירת שיש חדש למטבח, ורצינו לדעת מה עדיף- הגבהה בקצוות או חלק?
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
(התמונה להמחשה בלבד מפינטרסט)
ברגע שיש טעות בריצוף/ יציקה, הנגר הוא זה שאמור לסדר את הארונות בהתאם, ולהביא לכך שגובה הארונות יהיה אחיד, קרי: מפולס.לא כל כך הבנתי
ואם נניח הנגר אכן לא ביצע עבודה מספיק מדוייקת? ואם עוד קודם לכן הרצף פספס שיפוע? ואולי קרתה טעות כבר בשלב היציקה של השלד?
הייתי מצפה מאיש שיש מקצועי להיות אחראי על הפילוס ועל איכות העבודה שלו בלי תלות במקצועיות של הנגר. מדובר פה בהפרשי גבהים של מילימטרים ואני מאמינה שבעל מקצוע מיומן מכיר פתרונות מקצועיים למילוי וטשטוש ההפרשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: