בינתיים הסיבה היחידה שראיתי לעשות שיש בלי קנט זה משיקולי יופי וסטייל....אני בטוחה שיצאת עם מסקנות נבונות
ברור שכדאי הגבהה!שלום וברכה
אנחנו לפני בחירת שיש חדש למטבח, ורצינו לדעת מה עדיף- הגבהה בקצוות או חלק?
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
(התמונה להמחשה בלבד מפינטרסט)
אותו דבראיך מנקים שיש בלי קנט?
היום אני מקרצפת את השיש עם סבון, שופכת עליו מים וגורפת.
מה עושים כשאין קנט?
מה הוא עושה עד לשם? מלבד חיתוך המשטח, כמובןהתקנת השיש זה החלק האחרון בעבודתו של האיש שיש המקצועי.
אותו דבר בדיוקאיך מנקים שיש בלי קנט?
היום אני מקרצפת את השיש עם סבון, שופכת עליו מים וגורפת.
מה עושים כשאין קנט?
יצור שיש זה תהליך שלם,מה הוא עושה עד לשם? מלבד חיתוך המשטח, כמובן
היה לי שיש עם קנט ועכשיו יש לי בלי אז אני מכירה את שני הצדדים. בלי קנט בכל שטיפת כלים מים מטפטפים לא משנה כמה אני נזהרת, אז אני מרגישה את ההבדל ממש. יש לי שטיח מתחת לכיור, אבל חייבים לכבס אותו בתכיפות, ואם את מנקה את השיש כולו אז השטיח לא באמת יכול לעזור. זה הרבה פחות פרקטי.עם קנט או בלי קנט המשמעות מאד מאד קטנה. אז כן צריך קצת זהירות שכששופכים מים בשביל לנקות לשפוך במרכז השיש (ולא, הוא לא נוזל משם לרצפה) ולא להתיז בלי אבחנה. חוץ מזה הכל אותו דבר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: