יפה מאוד!זה הצד החלבי. הבשרי,לצערי עוד לא מושלם אל ממש דומה מלבד חזית אחת.צפה בקובץ המצורף 1211150
מה הצבע של הפורמייקה? הלמינם הוא פורצלן?
ידיות זהב?
התאורה בתקרה-חיצונית או בתוך גבס?
תודה רבה, תשתמשו בעז"ה בבריאות ולב שמח
יפה מאוד!זה הצד החלבי. הבשרי,לצערי עוד לא מושלם אל ממש דומה מלבד חזית אחת.צפה בקובץ המצורף 1211150
זה צבע בתנור כמעט אותו דבר כמו הקשמיר של בלורן.יפה מאוד!
מה הצבע של הפורמייקה? הלמינם הוא פורצלן?
ידיות זהב?
התאורה בתקרה-חיצונית או בתוך גבס?
תודה רבה, תשתמשו בעז"ה בבריאות ולב שמח
8350
בטוח???8350
כן.בטוח???
כי בתמונה ששלחת מהאתר של למינם זה נראה אחרת לגמרי,
יותר חום ברונזה....
בדקתי עם האיש שיש והוא אומר שזה לא נראה למינם,כן.
באתר זה לא תמיד תואם מציאות
קניתי אצל איש שיש מורשה וראיתי תעודה. לא יודעת להגיד לךבדקתי
בדקתי עם האיש שיש והוא אומר שזה לא נראה למינם,
אצל מי עשית את השיש?
אולי יש לכל אחד משהו אחר?
פלטות אחרות?
תודה שהעלת תתמונהזה הצד החלבי. הבשרי,לצערי עוד לא מושלם אל ממש דומה מלבד חזית אחת.צפה בקובץ המצורף 1211150
יתאים למטבח צבע קשמיר ונגיעות זהב ?או אנובה 9300, 5020
@rivkiy לא שמעת על פורצלן שהוא יותר שביר ו'מוציא צ'פים' כשבררת על זה?זה צבע בתנור כמעט אותו דבר כמו הקשמיר של בלורן.
ידיות זהב
הלמינם פורצלן, מהברורים שלי איכותי מאד.
התאורה בתוך הגבס.
חן חן על הברכות.
שיש בית ישראל מרבים לומר את זה. גם שיש קיסר נשבר לידיעתך מכירה 3 נשים עם שיש קיסר שנשבר תוך כמה שנים אחת בתוך שנה להתקנה. קיסר הגיעו ושמו על זה סיליקון. ואני מדברת על סדק סדק.@rivkiy לא שמעת על פורצלן שהוא יותר שביר ו'מוציא צ'פים' כשבררת על זה?
השיש מאדד יפה רק אני חוששת מפורצלן בגלל החוו"ד הזו, אמרו לי את זה בשיש בית ישראל.
האם אכן כך?
תודה, אפשר לשאול כמה עלה לך למטר והיכן עשית?שיש בית ישראל מרבים לומר את זה. גם שיש קיסר נשבר לידיעתך מכירה 3 נשים עם שיש קיסר שנשבר תוך כמה שנים אחת בתוך שנה להתקנה. קיסר הגיעו ושמו על זה סיליקון. ואני מדברת על סדק סדק.
לכל חומר יש את המעלות והחסרונות שלו. אמרו לי שלמינם נקרא חזק בפורצלנים. העדפתי את כל המעלות שיש לו ע"פ החיסרון היחיד של הצ'פים שאולי יקראו...
עשיתי אצל איש שיש באבו גוש עלה לי מחיר ממש נמוך . זה היה לפני שנה.תודה, אפשר לשאול כמה עלה לך למטר והיכן עשית?
ממליצה עליו?עשיתי אצל איש שיש באבו גוש עלה לי מחיר ממש נמוך . זה היה לפני שנה.
מממליצה מאד.ממליצה עליו?
אודה לפרטים שלו.
קבלת עליו עוד המלצות?מממליצה מאד.
פדרו 0523707874
אפשר לנהל איתו משא ומתן מאד יפה על המחיר הראשוני שהוא נותן
@ rivkiyתוכלי לשלוח לי מייל בפרטי miris3322 גימיילקבלת עליו עוד המלצות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: