מעלה שוב באיכות יותר טובה.יש מצב שתעשו שחנן בן ארי שר את י"הודי אף פעם לא לבד" של קובי ברומר...
מעלה שוב באיכות יותר טובה.יש מצב שתעשו שחנן בן ארי שר את י"הודי אף פעם לא לבד" של קובי ברומר...
אכן פשלות בודדות ביחס לשיר אחר שביקשת...יש לו משהו עם הר'
ולק אתה מבין איך לגשת... מלפא את הלב..
חנן בן ארי מבצע את השיר הלב שלי של ישי ריבו קרדיט @הספרן
צפה בקובץ המצורף 1630909
נ.ב כפי שכתבתי לדגום קול של זמר ייחודי זה בתשלום, אבל שלח לי מישהו דגימה של חנן בן ארי עשה בעבר
(כשהאתר סיפק את השירות הזה בחינם) וממנו יצרתי את הקאבר ללב שלי...
תאשים את האתר שהכנתי בו את הפלייבק בחינם...מגניב,
זה יוצא בסאונד לא נקי.
עם המון רעשים וקול בכלל לא נקי.
רק שזה זמר אחר...מדי דומה למקור
לא הקול גם מאוד לישי יותר מאשר לחנן
אכן לא האשמתי אותך,תאשים את האתר שהכנתי את הפלייבק בחינם...
רק שזה זמר אחר...
אדיר! איזה יופי. תוכל לעשות את חנן בן ארי שר את מי שבירך של פריד?חנן בן ארי מבצע את השיר הלב שלי של ישי ריבו קרדיט @הספרן
צפה בקובץ המצורף 1630909
נ.ב כפי שכתבתי לדגום קול של זמר ייחודי זה בתשלום, אבל שלח לי מישהו דגימה של חנן בן ארי עשה בעבר
(כשהאתר סיפק את השירות הזה בחינם) וממנו יצרתי את הקאבר ללב שלי...
אז אתה מוזמן ליצור לטובת הציבורזה יוצא בסאונד לא נקי.
עם המון רעשים וקול בכלל לא נקי.
בתוכניות בתשלום יש כמה אתרים. בלנ"ד אכתוב הדרכהאבל מעניין אם יש אתר ברמה גבוהה שמצליח לשנות את הקול ע"י דגימות - ולהוציא שיר ברמה גבוהה.
ובכלל אם זה בינה אז אולי הוא יוכל לחקות את סגנון השירה. ואז בכלל זה יהיה מעניין.
תודה!אדיר! איזה יופי. תוכל לעשות את חנן בן ארי שר את מי שבירך של פריד?
זה ממש השיר של ישי ריבו עם ההטיות שלו והדיוקים שלו (לכל זמר יש סגנון, לא רק קול..)לא הקול גם מאוד לישי יותר מאשר לחנן
אדיר! איזה יופי. תוכל לעשות את חנן בן ארי שר את מי שבירך של פריד?
בבקשהבלנ"ד אשתדל לעשות משהו
נ.ב מכיון וההברה של פריד (דובר אנגלית במקור) שונה לגמרי מההברה של חב"א, מסתבר שזה לא יצא מדוייק מבחינת היגוי המילים אבל בכ"ז אשתדל[/ISPOILER]
אחד הנדירים וואוחנן בן ארי מבצע את שירו של ישי ריבו - אני שייך לעם (בינה מלאכותית) קרדיט: משה בבייב
צפה בקובץ המצורף 1598662
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: