אני חייב את השירה לבד פליזזזזז...
מה הכוונה? כמו וווקאלי?אני חייב את השירה לבד פליזזזזז...
אם כן יש לך את זהאני חייב את השירה לבד פליזזזזז...
כןמה הכוונה? כמו וווקאלי?
אף פעם הורדת מוזיקה משיר זה לא באיכות הכי טובה חשבתי שכל מי שיצר את הקאברים עשה בבינה רק שירה סולו ואז הדביק על פלייבק לכן ביקשתי רק את הסולואם כן יש לך את זה
מסיר או מבודד קול
צפה בקובץ המצורף 1633535
Vocal Remover
https://vocalremover.org › ... זה קישור!!!
מחילה!אף פעם הורדת מוזיקה משיר זה לא באיכות הכי טובה חשבתי שכל מי שיצר את הקאברים עשה בבינה רק שירה סולו ואז הדביק על פלייבק לכן ביקשתי רק את הסולו
ממש תודה רבה על הקישור זה לא עד כדי כך גרוע... רק רציתי הכי מקצועי שאפשרמחילה!
וואוו!! יפה מאוד! רק אני לא יודע למה הפלייבק לא במקום אז בס''ד סידרתי את זה והנה התוצאה... אבל בגלל שלא הצלחתי להוריד את המוזיקה באיכות יותר טובה אז...
@משה. צירפתי לך למעלה את הווקל בנפרד. מצ"ב שוב.אבל בגלל שלא הצלחתי להוריד את המוזיקה באיכות יותר טובה אז...
לא בוצע ע"י AIאני לא יודע אם זה בדיוק שייך לאשכול,
שיר וקליפ מיוחד לזכרו של ר' מיכאל שניצלר ז"ל
עם קולו של ר' מיכאל ששר מעולם האמת לילדיו ובוצע ע"י AI בדואט עם הערשי ווינברגר ואחיינו המעבד נפתלי שניצלר
מיכאל׳ס פלאם-הערשי וויינבערגער, נפתלי שניצלער | Michoel’s Flam-Hershy Weinberger, Naftali Schnitzler
To know Michoel was to love him. I consider myself so fortunate to have had such a wonderful relationship with Reb Michoel Schnitzler z”l, a pioneer in the w...youtu.be
לא נראה לישמעתי שבדיסק החדש של בערי וועבער כל הקטע של מיכאל שניצלר נעשה ע"י בינה... נכון ?!...
בראיון עם בערי במשפחה הוא כותב שזה כן נעשה בבינה המלאכותיתלא נראה לי
לפי מה ששמעתי הוא הקליט הרבה דברים
ועכשיו לאט לאט מוציאים את הכל
ר' מיכאל ז"ל שר לילדיו על זה שיש לו נחת בעולם האמת ,ולבנו יחידו [מיכאל לא היה בן יחיד כך שזה לבסוף לא על אביו אלא בעיקר החלק השני על ילדיו] אשר אומר עליו קדיש ויש לו התרוממות הנשמה שם בכל פעם כשאומר עליו קדיש!!!!לא בוצע ע"י AI
מיכאל שניצלער הקליט את השיר לעילוי נשמת אביו והוא עוד לא יצא
עכשיו הרשי ויינברגר והמעבד נפתלי שניצלער (אחיין של ר' מיכאל) הוציאו את השיר לעילו נשמתו.
למי שמעוניין יש לי הקלטה של הרשי ויינברגר שאומר את כל זה (באידיש)
אכן לגבי הפרט הזה גם לי לא כ"כ הסתדרר' מיכאל ז"ל שר לילדיו על זה שיש לו נחת בעולם האמת ,ולבנו יחידו [מיכאל לא היה בן יחיד כך שזה לבסוף לא על אביו אלא בעיקר החלק השני על ילדיו] אשר אומר עליו קדיש ויש לו התרוממות הנשמה שם בכל פעם כשאומר עליו קדיש!!!!
איך בדיוק הוא הקליט את זה לפני????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: