אתם מדליקים בעבודה את כל השירים שיצאו בשנה האחרונה או רק להיטים?זה לא דווקא שהציבור אוהב אותם, פשוט כל השירים האחרונים שיצאו הם משולבים עם אידיש
אם אתם משמיעים בעיקר להיטים כבר עניתם לעצמכם את התשובה
אתם מדליקים בעבודה את כל השירים שיצאו בשנה האחרונה או רק להיטים?זה לא דווקא שהציבור אוהב אותם, פשוט כל השירים האחרונים שיצאו הם משולבים עם אידיש
ממש מצחיק, להיט נכנס המון בגלל לחן יפה, לא חייב להיות שמילות השיר זה הענין, חוץ מי זה נגיד שמילות השיר זה מה שהופך אותו ללהיט, אז אלה שלא מבינים אידיש בכלל לא מתחברים, אז למה זה ניהיה להיט?? כי החסידים החליטו?? כי הזמרים התחברו??אתם מדליקים בעבודה את כל השירים שיצאו בשנה האחרונה או רק להיטים?
אם אתם משמיעים בעיקר להיטים כבר עניתם לעצמכם את התשובה
גם זה לא תקני,זה לא משפט תקני.
אם כן אפשר לומר "פאר א מינוט"
אבל גם את זה אף פעם לא שמעתי.
וואו!
הרגת אותי,לי לא מפריע ואני לא יודעת אידיש
אבל אני שרה ככה לדוג':
נשומה וי ביסטי נשומה וכסטלינע אוסתי
(מאוד מדויק אני יודעת)
ואז אומרים לי שעדיף שאני לא אשיר...
זה בדיוק מה שכתבתי שאני שרה מדויק (מאוד)הרגת אותי,
המילים הנכונות זה
נשמה (נשומע) וואו (ווי) ביסטו (ביסטי)
נשמה (נשומע) איך ווארט אזוי לאנג אויף דיר............
(לא הכרתי את השפה הזו עד גיל 17,לי מפריע ולא אוהבת את זה.
אני פותחת אשכול זה לבקשת @מנהלת ת'עולם ,
הוא בגוף ראשון וזו לא אני אלא היא:,
מה דעתכם על זה שכל שיר שני וחמישי תקועות בו מילים באידיש,
מפריע לכם?
יש מה לעשות בענין?!
(אני דוברת אידיש, אבל בעבודה כשאני מדליקה מוזיקה הצוות מתעצבן שיש ברקע מילים באידיש והם לא יכולים לזרום בשירה בין עם הוא שירי רגש ובין אם זה שירי שמחה....)
אשמח לשמוע אם יש עוד שזה מפריע להם או שזה בגלל שבעבודה שלי יש חלק דוברות אידיש וחלק עברית בגלל זה נוצר השנאה למילים באידיש שנתקעות להם בכל פינה?!
דווקא ראיתי ש'חרשו', אנשים מאד התחברו ושרו בהתלהבות.אז אתה לא חייב לעלות לאוטובוס, אבל שירים ברוסית זה לא משהו שמשולב בתוך שיר, לא מכירה שימשיך לנגן.........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: