תודה. כאות הוקרה, הנך זכאי בשובר של 50 ש"ח לנופש בכנף ארץ.ואני הבאתי לכם את השוכרים לשבוע הבא
תודה. כאות הוקרה, הנך זכאי בשובר של 50 ש"ח לנופש בכנף ארץ.ואני הבאתי לכם את השוכרים לשבוע הבא
גג להפסיד מאה שח לא נורא, זה בקושי הוצאות מים חשמל ובלאי על היום ההוא...קח בחשבון שיהיו אנשים שירצו רק שישי שבת ואז תפסיד 100 שקל [משיקולים שלהם - כמו עבודה / ילדים וכד׳]
אני היתי מציעה:
מבצע מוגבל: סופ״ש 2000 שקל + חמישי חינם
שאלה למבינים בפסיכולוגיה:
הנתונים: נניח אנחנו מעוניינים לקבל על סופ"ש במתחם שלנו [לא בבין הזמנים] 2000 ולנו לא כ"כ משנה אם האנשים יגיעו בשישי או בחמישי.
אופציות השיווק הם: נוסח א: מחיר סופ"ש 2000 המחיר כולל שני לילות. אין אפשרות ללילה אחד.
נוסח ב: מחיר לשישי שבת 1900 לילה שני ב100 ש"ח.
איזה נוסח יותר מוצלח מבחינה שיווקית.
יש בזה משהו קצת זול ופשוט בחמישי תוספת של 100 ש"ח לדעתי.
1900 או 2000 לשבת ל20 מיטות זה הרבה??מסכימה שזה זול לא בקטע טוב, ורק מעורר תהיות איך אתה לוקח כל כך הרבה
זה הרבה לעומת 100...1900 או 2000 לשבת ל20 מיטות זה הרבה??
100 שח למיטה זה לא הרבה
במיוחד בתקופה זוזה זול מאוד!
זה הרבה לעומת 100...
זו לא חשיבה הגיונית, אבל תראה איך אנשים מתלוננים על מחירים של צימרים ("חזירות", "ניצול"). אנשים לא מבינים את התמחור, הם מבינים רק את הסכום שיוצא מהכיס שלהם.
אם הם רואים שאתה מוכן לקחת 100 ללילה, אז 1900 נשמע להם סחיטה.
100 שח למיטה זה לא הרבה
תודה!מחיר מעולה , המקום נראה מקסים!
הרבה הצלחות!!
זה זול מאוד!
האמת אני מתבייש לספר כמה שילמו לנו עכשיו בבין הזמנים..במיוחד בתקופה זו
היינו במקום הרבה הרבה פחות מושקע ושילמנו יותר
מקומונים חרדים [שבועיים שלוש לפני בין הזמנים בעיקר].בכל אופן, תכל'ס איפה/איך הכי כדאי לפרסם??
בכל אופן, תכל'ס איפה/איך הכי כדאי לפרסם??
אני אעדיף מבטון שלא ישמעו כל פסיעה ב1 בלילה כשאני עולה למעלה....מדרגות חיצוניות מהקרקע לגג - [הגג ישמש חציו כמרפסת וחציו כחדר אוכל גדול (ובצידו נניח ממ"ד יביל עיין שאלה הבאה)] מה עדיף מדרגות בטון או ברזל?
לא דחוף לי אבל אולי לא רלבנטי כי איני רגילה ב"ה לאזעקות ולמצב שצריך ממ"דים.כמה משמעותי לכם כנופשים שיהיה ממ"ד בבית הנופש? שווה את המחיר?
כן.... הפחד הזה מפורצים...האם כשאתם באים לנופש חשוב לכם שיהיו סורגים לחלונות בקומה 0??
תחליפו לריצוף גרניט פורצלן דמוי עץ אפילו (למרות שלא באמת נראה ומרגיש עץ)עכשיו יש בחדרים שטיחים, האם כדאי להחליף לריצוף או לחדש שטיחים?
יש לכם את המספר?משהו אמר לי שפרסם מאד זול בקבוצת וואטסאפ משהו כמו "צאפ מגזין" לא זוכרת מדויק ויצא ממש זול יחסית לכל פרסום אחר. הגיעו די הרבה פניות (שמעתי על זה באותו יום אז אני לא יודעת אם סגרו הרבה או רק פנו הרבה)
לפי ההסבר שלו זו קבוצת נייעס עם אלפי אנשים שפעם בחצי שעה שמה פרסומת
* הפרסום היה לאטרקצית בין הזמנים להשכרה
הדבר שהכי אנחנו לא רוצים זה שמישהו יגיע על סמך דמיון שהוא יותר מהמציאות!לפני שאתה חושב איפה לפרסם תשלם לאיש מקצוע ילמד אותך איך לפרסם.
קראתי את הפרסום בפרוג
אף פעם לא ראיתי אדם שמפרסם עסק ומדבר על החסרונות או ההסתייגויות שלו.
למה חסר לדעת שמדובבר בוילה ישנה? או שהמזג אויר פחות מצפת?
באמת כל הכבוד על הכנות!
ויושר צריך שיהיה
אבל אם המטרה היא להרוויח כסף צריך לדבר רק על המעלות והיתרונות.
יש דברים שאפשר לראות בתמונות או לשמוע כחוות דעת מאנשים שהיו שם קודם.
והעיקר שתהיה המון הצלחה ושפע של שוכרים
מדרגות בסוף לא עשינו בשלב זה. (כל התוכנית של הגג נדחתה)בלת"ק
אני אעדיף מבטון שלא ישמעו כל פסיעה ב1 בלילה כשאני עולה למעלה....
לא דחוף לי אבל אולי לא רלבנטי כי איני רגילה ב"ה לאזעקות ולמצב שצריך ממ"דים.
כן.... הפחד הזה מפורצים...
תחליפו לריצוף גרניט פורצלן דמוי עץ אפילו (למרות שלא באמת נראה ומרגיש עץ)
אני רוצה לראות שנקי פה...
בל"נ נפנה.אם יש לכם קבלות שמתאימות להחזרים מקופ"ח
(ייעוץ באישי האם מתאים)
מוזמנים להכניס אצלנו.
הפרסום לא עולה לכם, התשלום רק עבור סגירות שהגיעו דרכנו
הרבה יולדות מגיעות דרכנו
(ולא רק יולדות... הרבה אנשים פונים אלינו לראות צימרים בלי קשר להחזרים...)
אפשר לפנות כאן באישי או במייל
c08963963 בג'ימייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: