מחירים יותר זולים?? חשבתי שכתבתי מחירים מנמליים ביותר. אצל ישראל וינגרטן הנ"ל?אם כי כמו שכבר כתבתי בעבר אתה יכול להשיג מחירים יותר זולים
דברתי אתו. הוא סופר נחמד, וההצעה הגסה שהוא נתן לי היתה באמת זולה מאד.אבל הוא מאוד זול שהגיוני שהוא יתן הצעה זולה
בד”כ זה יחרוק קצת ויתן תחושת חוסר יציבות.אגב, מישהו יודע אם קיימת אפשרות של מדרגות חיצוניות מעץ שגם הבסיס הוא עץ?
חצי שעה נסיעה לכרמיאל ואותו דבר למירוןאגב חזון זה יותר קרוב למירון ואפילו לצפת מאשר לכרמיאל, אני טועה?
המיקום הרבה יותר מפתה מאשר כרמיאל
אגב חזון זה יותר קרוב למירון ואפילו לצפת מאשר לכרמיאל, אני טועה?
המיקום הרבה יותר מפתה מאשר כרמיאל
הסבר קצר על המפה באזור:חצי שעה נסיעה לכרמיאל ואותו דבר למירון
מרחק אווירי כרמיאל קצת יותר קרובה, אבל לא בפער..
שעות העומס של 85 הם אותם שעות עומס של שאר הכבישים בארץ, מנסיון.אולי מישהו מכרמיאל מתנדב לתת תמונה יותר מדויקת מה הם שעות העומס ב85?
כמדוני שיחסית לשפר שזור ועוד מושבים באזור, חזון יותר דתית וחמה לדת [הרב הוא חרדי ת"ח] וזה יתרון משמעותי לנופש החרדי. יש שם שני בתי כנסת (שלשה מנייני שחרית לצורך הענין), וכל התפילות קבוע.אגב - חזון זה מקום מאד פופלרי לנופשים. יש שם המון וילות וצימרים. אבל לא דוקא לחרדים..
תתחדשו ובהצלחהמקרר לבית נופש [כ20 נפש] כמה ליטר צריך?
תאורתית היינו הולכים על בלומברג הפוך הנודע [משמרת השבת ועוד מעלות] שהוא כ550 ליטר, האם זה מספיק או שצריך 600 וצפונה?
חשוב להדגיש שיש מקררים קטנים בצימרים וכשבאים משפחה ניתן להשים חלק מהאוכל שם.
נ.ב. מי שעקב אחרי האשכול ומעניין אותו אני מעדכן שבסוף הלכנו על ממ"ד, ודבר נוסף, אנחנו בל"נ ניתן 20 אחוז הנחה למגיבי האשכול (למי זוכר), אין התחייבות שזה יהיה תקף בביה"ז [כולי תקווה שהמקום יהיה מוכן לאירוח בביה"ז הקרוב].
כמה חדרים סגורים יש? כמה מיטות?מקרר לבית נופש [כ20 נפש] כמה ליטר צריך? תאורתית היינו הולכים על בלומברג הפוך הנודע [משמרת השבת ועוד מעלות] שהוא כ550 ליטר, האם זה מספיק או שצריך 600 וצפונה? חשוב להדגיש שיש מקררים קטנים בצימרים וכשבאים משפחה ניתן להשים חלק מהאוכל שם. נ.ב. מי שעקב אחרי האשכול ומעניין אותו אני מעדכן שבסוף הלכנו על ממ"ד, ודבר נוסף, אנחנו בל"נ ניתן 20 אחוז הנחה למגיבי האשכול (למי זוכר), אין התחייבות שזה יהיה תקף בביה"ז [כולי תקווה שהמקום יהיה מוכן לאירוח בביה"ז הקרוב].
תתחדשו ובהצלחה
יש לך תמונות/ אתר?
פרטים? מחירים?
כרגע לא תמונות ולא אתר והאמת שאני לא בראש הזה. תמונות לעיתים קרובות מטעים ומשלים את האנשים בדמיון שהוא יותר מהמציאות, [מנסיון]. החזון שלנו הוא שאנשים יגלו במקום יותר מהציפיה ובכל אופן ודאי שלא פחות.כמה חדרים סגורים יש? כמה מיטות?
אתם עדין חיבים תמונות!כרגע לא תמונות ולא אתר והאמת שאני לא בראש הזה. תמונות לעיתים קרובות מטעים ומשלים את האנשים בדמיון שהוא יותר מהמציאות, [מנסיון]. החזון שלנו הוא שאנשים יגלו במקום יותר מהציפיה ובכל אופן ודאי שלא פחות.
ובכל אופן מדובר על בית ישן משופץ [לא וילה] במושב חזון כ120 מ"ר שיושב על מגרש כדונם וחצי, אירוח נחמד של משפחה עם כמה נשואים סה"כ כ20 נפש 5"ח בבית + שני צימרים עץ בחצר. 20 מיטות.
בגב המתחם יש לול עם תרנגולות. [מי שמעוניין, בימות החול, איסוף עצמי של ביצים חוויה לילדים וחביתות ישר מהלול]
לא מתיימרים להציע אירוח 5 כוכבים!
לגבי המחיר לא יכול עדיין לציין כי בין השאר אינני יודע אם הבריכה תהיה כשירה.
בכל אופן המחיר בתחילה הוא מחיר מיוחד, סדר גודל של 2000 ש"ח לכל המתחם לשני לילות.
מה נקרא משרדי קטן?איזה גודל המררים בצימר - משרדי קטן או משהו טיפה יותר גדול ?
לדעתי ל02 אנשים אמור להספיק גם סדר גודל של 550...
או שתחשוב על לפצל ל2 מקררים קטנים ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: