אשמח אבל אין לי אפשרות...@די אתה יכול ליצור איתי קשר באישי?
לדעתי הרבה מעדיפים שהאוטובוס יעבור במרחק הליכה (10 דק'+-), לעומת לקחת אוטובוס פנימי לתחנה מרכזית בבית שמש (ביג לדוגמא) ואז האוטובוס הפנימי יכול לקחת גם כן הרבה זמן, ובנוסף אם יש פקק בדרך של האוטובוס הפנימי-מפספסים את הקו הבינעירוני (לעומת מרחק הליכה שאפשר לתכנן לצאת בדיוק כשצריך).במסלול החדש שלו בכל מקרה כל תושב יצטרך לנסוע רבע שעה בתוך העיר אז עדיף שכולם יסעו לאותו מקום והנסיעה תתקצר בחצי שעה!
התחנה מרכזית אמורה להיות באמצע הדרך אזור כביש 10 לכל שכונה יש גישה נוחה לאזור.לדעתי הרבה מעדיפים שהאוטובוס יעבור במרחק הליכה (10 דק'+-), לעומת לקחת אוטובוס פנימי לתחנה מרכזית בבית שמש (ביג לדוגמא) ואז האוטובוס הפנימי יכול לקחת גם כן הרבה זמן, ובנוסף אם יש פקק בדרך של האוטובוס הפנימי-מפספסים את הקו הבינעירוני (לעומת מרחק הליכה שאפשר לתכנן לצאת בדיוק כשצריך).
בקיצור לכאורה רוב הנוסעים לא יחסכו זמן עם תחנה מרכזית (מי שמרוויח מתחנה מרכזית זה לכאורה חברת האוטובוסים, שחוסכים זמן וק"מ נסיעה של האוטובוסים הבינעירוניים)
חבר שלי כעת נוסע בו...יצא למישהו לסוע איתו היום?
אוקיי...מעניין רק איך הנסיעה בפועל... מבחינת זמן הנסיעה
"המסוף" באליהו הנביא (של מירון ועוד)? כלומר תושב רמה ב'/קריה/חפציבה יחזור אחורה עד שם, ואז יקח משם את האוטובוס?התחנה מרכזית אמורה להיות באמצע הדרך אזור כביש 10 לכל שכונה יש גישה נוחה לאזור.
כולם רוצים אוטובוס במרחק הליכה סביר מהביתלדעתי הרבה מעדיפים שהאוטובוס יעבור במרחק הליכה (10 דק'+-), לעומת לקחת אוטובוס פנימי לתחנה מרכזית בבית שמש (ביג לדוגמא) ואז האוטובוס הפנימי יכול לקחת גם כן הרבה זמן, ובנוסף אם יש פקק בדרך של האוטובוס הפנימי-מפספסים את הקו הבינעירוני (לעומת מרחק הליכה שאפשר לתכנן לצאת בדיוק כשצריך).
בקיצור לכאורה רוב הנוסעים לא יחסכו זמן עם תחנה מרכזית (מי שמרוויח מתחנה מרכזית זה לכאורה חברת האוטובוסים, שחוסכים זמן וק"מ נסיעה של האוטובוסים הבינעירוניים)
בעבר היה תכנית כזאת וזה ירדהתחנה מרכזית אמורה להיות באמצע הדרך אזור כביש 10 לכל שכונה יש גישה נוחה לאזור.
בתחנה מרכזית יוצא אוטובוס אחד או שנים לכל שכונה, ובדר"כ לא ישירכי במסלול החדש שלו בכל מקרה כל תושב יצטרך לנסוע רבע שעה בתוך העיר אז עדיף שכולם יסעו לאותו מקום והנסיעה תתקצר בחצי שעה!
על תשכחו שהקו הוא גם הקו היחיד ממודיעין לבית שמש, והוא נצרך גם לאנשים שעובדים באזור הביגעל הרבה רחובות "זניחים" כמו נהר הירדן וכו' אפשר לוותר במסלול הקו
אבל על הרחוב ה"חשוב" יגאל אלון ה-ביג ושער העיר שם חייבים לעבור...
הנתונים הם שעולים ביגאל אלון הרבה אנשים (נשים חרדיות שעובדות במטריקס, המכון החרדי, מגער וכדו')על הרבה רחובות "זניחים" כמו נהר הירדן וכו' אפשר לוותר במסלול הקו
אבל על הרחוב ה"חשוב" יגאל אלון ה-ביג ושער העיר שם חייבים לעבור...
אגב זה רק באמצע שבוע, בשישי ומוצש זה באמת רחוב ריק לגמריהנתונים הם שעולים ביגאל אלון הרבה אנשים (נשים חרדיות שעובדות במטריקס, המכון החרדי, מגער וכדו')
לא שזה מצדיק להוריד מנהר הירדן רק מציין עובדות
עובדה ברורה וידועההנתונים הם שעולים ביגאל אלון הרבה אנשים (נשים חרדיות שעובדות במטריקס, המכון החרדי, מגער וכדו')
לא שזה מצדיק להוריד מנהר הירדן רק מציין עובדות
שאלתי את כל החברים שלי והם מהללים בשבח השינוי בקו זה...מעניין רק איך הנסיעה בפועל... מבחינת זמן הנסיעה
שני בעיות שמשתלבות יחד...לא הבנתי
אתם באמת חושבים שזה הגיוני שאוטובוס בינעירוני יסתובב במשך 40 דקות בתוך העיר בית שמש??
אני גרה ברמה ג' ונוסעת איתו קבוע, לפעמים לוקח לי כמעט שעתיים להגיע הביתה.
כל כך שמחתי לראות שקיצרו קצת את הסיבוב!
גם אחרי השינוי אני אצטרך לקחת אוטובוס פנימי או ללכת 10-15 דקות ברגל, אבל לפחות לא יחטוף מיגרנה בסיבובים אינסופיים בכל הסמטאות של בית שמש...
להזכירכם זה קו בינעירוני, בשום מקום קווים בינעירוניים לא אמורים להיות קווים מאספים ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: