מה הקשר?חכמים היזהרו בדבריכם שנשיכתן ...
בסך הכול אמרתי שזה לא דבר מעניין כל עוד אנשים לא מצטרפים לזה, ועכשיו עם השינויים בוועדה, אני לא רואה שיהיו מדי הרבה אנשים שיצטרפו לוועדה החדשה.
מה הקשר?חכמים היזהרו בדבריכם שנשיכתן ...
למה דווקא גור בעלזא וסלונים חוץ מויז'ניץ?הרב פישביין יהיה חבר מטעם חסידות גור, ומטעם חסידות בעלזא, יהיה ככל הנראה הרב ביענט, ראש ישיבה חשוב בחסידות. מטעם חסידות סלונים יעמוד ראש הישיבה ובנו של האדמו"ר – הגר"מ ברזובסקי.
שלומי אמונים (מאיר פרוש)סלונים
ולמה דווקא סלונים? יש הסבר ספציפי?שלומי אמונים (מאיר פרוש)
נראה לי שזה האדמו"ר הרשמי של מאיר פרושולמה דווקא סלונים? יש הסבר ספציפי?
האדמו"ר הלא רשמי של מאיר פרוש...
יש לי חבר עם 05271 על סמארטפון...חברות התקשורת חתומות על מסמך שמחייב אותם לחסום כרטיס סים כשר שהוכנס למכשיר לא כשר
אין אפשרות לגלוש ברשת על מספר כשר
מה שהיה בבחירות לכנסת עד לפני שנתיים...ומה עם צאנז ובויאן
ועוד ועוד...
ולמה דווקא סלונים? יש הסבר ספציפי?
ומה עם צאנז ובויאן
ועוד ועוד...
אם לא הבנת, כל האשכול הרבנים הכינוס וכו', זה הוועדה הישנה,אפשר הסבר לאלו שלא מתמצאים בנושא?
מה תהיה שונה הוועדה החדשה מהישנה ואיך היא תפעל?
זהו, שהוא לא כלל חסידי.אני לא חושב שאתם צודקים הוא רב מאוד מקובל וגדול בירושלים ובציבור החסידי לפי מה שאני מבין,
לקחו דמות מתוך הציבור הכלל חסידי כי שיהיה גיוון אי אפשר שכל חסידות תביא נציג כי זה לא יגמר.....
את זה דווקא הבנתי...אם לא הבנת, כל האשכול הרבנים הכינוס וכו', זה הוועדה הישנה,
החדשה כבר לא כל כך רלוונטית.
נשאל הפוך, מה הבעיות בהרכב הוועדה כיום?את זה דווקא הבנתי...
שאלתי היא, מה ישפיע השינוי של הרכב הוועדה על הקומה הכשרה?
ומה גרם פתאום לשינוי הזה?
בוא נאמר שאכן יפתח וועדה חדשה, יש כאן מישהו שיעבור אליה למרות שזה יהיה כרוך בהחלפת מספר? מסופקני אם ההשקעה בתוכנה החדשה תחזיר את עצמה אי פעם, וחבל על דאבדין.
זה שהם ימשיכו עם הועדה החדשה, לא מעניין אף אחד, הנקודה היא שעכשיו, זה כבר לא "יתפוס" בציבור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: