קשה לי להאמין שכל מה שהרבנים עושים זה יח"צ לועדה הישנה
אני משוכנע שהם באו לועדה הישנה כדי לתת ביטוי לדעה שלהם
מי טען שזה יחץ?קשה לי להאמין שכל מה שהרבנים עושים זה יח"צ לועדה הישנה
אף אחד חס וחלילה לא נכנסתי פה באף אחדמי טען שזה יחץ?
מה זו התוכנה החדשה?בוא נאמר שאכן יפתח וועדה חדשה, יש כאן מישהו שיעבור אליה למרות שזה יהיה כרוך בהחלפת מספר? מסופקני אם ההשקעה בתוכנה החדשה תחזיר את עצמה אי פעם, וחבל על דאבדין.
סימהדרין / ימות המשיחמה זו התוכנה החדשה?
הם צריכים לפתוח את הועדה ללקוחות חדשיםסימהדרין / ימות המשיח
גם אם תפתח הוועדה החדשה, זה יהיה מאד סקטוריאלי למגזר מאד ספציפי ומוגדרהם צריכים לפתוח את הועדה ללקוחות חדשים
אם הם יפתרו לי כמה בעיות אולי אני אחליף את המספר שלי
ואם יהיה להם מספיק לקוחות חדשים הועדה הישנה תבקש שיהיה אפשר לעבור
כל עוד זה מנוהל ע"י חברה שמפעילה בעצמה את קווי הנייעס והתועבהואם יהיה להם מספיק לקוחות חדשים הועדה הישנה תבקש שיהיה אפשר לעבור
אלא אם כן הם ירצו שיוכלו להעביר אליהם לקוחות מהועדה החדשהאין שום סיכוי שהוועדה הנוכחית תאשר דבר כזה...
כל היתרון שלהם הוא בכך שהם מספקים חסימה ברמה גבוהה יותראלא אם כן הם ירצו שיוכלו להעביר אליהם לקוחות מהועדה החדשה
נראה שהוועדה החדשה הולכת להתקיים ולשכנע לעבור אליהם?
הועדה החדשה פרסמו ביתד שלמרות השינויים בוועדה הישנה, החדשה תיפתח כמתוכנן,נראה שהוועדה החדשה הולכת להתקיים ולשכנע לעבור אליהם?
הבנתי נכון?
תכל'ס מי שיפסיד מכל הביזנס האלו יהיו בחורי הישיבות בעצמם שאם יתנתקו מהחסימה של הוועדה הרגילה ידרדרו עד לתהום...הועדה החדשה פרסמו ביתד שלמרות השינויים בוועדה הישנה, החדשה תיפתח כמתוכנן,
(אבל איך זה קשור לכתבה שציטטת?)
קשקוש אחד גדולכל החסימות הם רק מקווים של חברה אחת [פרוטקשן?], החברה שניה לא נחסמת כי הסים לא בקומה הכשירה שחוסמת לפי קווים ולא לפי חברות.. בקיצור כל קווי התועבה שבשרתים האחרים פתוחים לכל מאן דבעי ללא אפשרות חסימה... _שומר נפשו ירחק מזה!!!!
מי שמרוויח 50% מהדקות של הציבור החרדי לא יוותר בקלות על זה...
קשקוש אחד גדול
מי שמרוויח 50% מהדקות של הציבור החרדי לא יוותר בקלות על זה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: