קופת חולים כללית
מאיזה שבוע מקבלים החזרים?
לא מצאתי באתר שלהם
מספיק אישור הריון. כך שלא משנה באיזה שלב את. כמובן שמדובר על קופח כללית בלבד.
קופת חולים כללית
מאיזה שבוע מקבלים החזרים?
לא מצאתי באתר שלהם
וזו גם דעתו של הגאון הרב יצחק זלברשטייןאני מתכוונת רק לתרגום מילולי של לשון החוק היבשה.
כל עודף או גירעון בקופת הביטוח המשלים, הם על חשבון המבוטחים. לא המדינה ולא הדוד מאמריקה מממנים.
זה מה שאלו, זה מה עניתי.
יש כאן קצת דמגוגיה. כאילו רק העגלות מגיעות על חשבון שאר חברי הקופה המסכנים.
או שבאמת לא הבנתם: כל שקל שהקופה מוציאה - זה על חשבוננו!
כשקופת חולים נותנת חסות (כלומר מימון) לטקס הנחת אבן הראשה של מוסדות חסידות קורטשוב-אלעד, זה מהכיס שלנו (של החברים).
כשקופת חולים עושה קמפיינים מטורפים בתקשורת ותשלומי עתק לפרזנטורים (השמנדריק שמצטלם עם מכבי שלי, למשל) וכו' - זה מהכיס שלנו
כשקופת חולים מממנת קורס פילאטיס מפוקפק של אחת שלמדה הוראת פילאטיס בהתכתבות - זה מהכיס שלנו.
וזה נמשך כבר שנים רבות, מאז ההפרטה בקופות החולים.
וזה המחיר של תחרות. מה לעשות. יש לתחרות הרבה מעלות, אבל גם חסרונות.
אז פעם אחת, נתנו קצת עגלות, שזה דבר בלי ספק הרבה יותר תועלתי לכ-ל החברים בקופה, מאשר הרשימה הנ"ל (ועוד הרבה שלא נכנס לרשימה מקוצר המקום). לא קרה שום דבר.
לא. לכללית ניתן להגיש קבלות רק עם ספח חדש בת.ז.-קרי שאם את צריכה ללדת אחרי מרץ-אי אפשר להגיש.מספיק אישור הריון. כך שלא משנה באיזה שלב את. כמובן שמדובר על קופח כללית בלבד.
לא נכון.לא. לכללית ניתן להגיש קבלות רק עם ספח חדש בת.ז.-קרי שאם את צריכה ללדת אחרי מרץ-אי אפשר להגיש.
ככה הבנתי ממזכירה שם
טוב, לא נכנסתי לפרטים.א. כל ההוצאות של קופות החולים שהזכרת על פרסומות וכו' הם מתקציב הבריאות הכללי שממומן מהמיסים של כולם. אם תהיה חריגה - לא יהיה מישהו שלא יקבל בדיקה בסל שנחיצותה הובהרה אלא יקחו עוד כסף מתקציב המדינה של כולנו. (אבל יתכן בהחלט שהוא יטורטר אולי אפילו עד ועדת חריגים .. זו שיטה טובה לדחות הוצאות מחודש לחודש ומשנה לשנה) לכן משרד הבריאות חונק במרץ את התחרות בין קופות החולים ולא מעודד אותה. לדעתו אין בה שום חיובי.
שונה כמו שפירטה ר. קפלר למעלה הוא הביטוח המשלים שהוא "כיס משותף" של המבוטחים בקופה.
ב. מנהלי קופות החולים מעבירים בלבן את תקציב הפירסום - מה שאומר שזה בידיעת המממן בבירור. קוני העגלות רושמים על העגלה "משאבה" מה שמוכיח שוב שכנראה יש הבדל. ומוסיף את השקר לחבילה.
ג. לא מכירה בזה שאם מנהלי קופת החולים עושים פעולות לא ישרות אפילו אם חוקיות ומותרות - זה מצדיק שגם לאחרים "מותר".
מצטרפת לשאלה,לאומית שמנה לב בשביל לקבל החזר על אביזרים לחיזוק רצפת האגן -צריך הפניה מרופאת הנשים והתקרה היא 1000 ש"ח להחזר
משהי יודעת איזה חנות כותבת בקבלה אביזרים אלו?
באיזה חנות קונים אביזרים לחיזוק רצפת האגן? (לא אתרים)
מה לא נכון? קבלת החזר במהלך ההריון?לא נכון.
אני קיבלתי החזר על משאבה בחודש שביעי (נכנס לי לחשבון ההחזר)
התכוונתי שזה לא נכון שצריך ספח של ת.ז. (כאילו אחרי הלידה, של הנולד) אלא, שכללית מחזירים גם במהלך ההריון עם אישור הריון מרופא.מה לא נכון? קבלת החזר במהלך ההריון?
אף אחת לא יודעת?באיזה חנות קונים אביזרים לחיזוק רצפת האגן? (לא אתרים)
שינו את זה בימים האחרונים.מאוחדת אמרו לי שההחזרים הם רק אחרי הלידה
מישהי יודעת משהו אחר?
באיזה חנות קונים אביזרים לחיזוק רצפת האגן? (לא אתרים)
גמ'ני שואלת.אף אחת לא יודעת?
נראה לי שכל חנות של מוצרי תינוקות.גמ'ני שואלת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: