כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע שימו לב!! תו ירוק

מצב
הנושא נעול.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
תודה, אך זה לא הנתון שאני מחפשת.
אני מחפשת את אחוז החולים פעם שניה מתוך כלל המחלימים הלא מחוסנים.
וכן מה מצבם - האם חלו קשה, קל, כמה נפטרים ל"ע מתוכם.
האחוז מתוך כלל המאומתים לא רלוונטי כי יש הרבה יותר מחוסנים מלא-מחוסנים.
תסתכלו על הסיכום של מכון גרטנר. יש נתונים כמה אחוזים מתוך המחלימים חלו שוב.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תסתכלו על הסיכום של מכון גרטנר. יש נתונים כמה אחוזים מתוך המחלימים חלו שוב.

אשמח לקבל קישור או מסמך.

לגבי מה שכתבתי על הזריקה השלישית -
לא כתבתי שבעולם נמנעים ממנה,
אלא שהמקום היחיד בעולם בו נותנים אותה בצורה גורפת לכולם, זה אצלנו.
כולל אלה שכלל לא בקבוצת סיכון, ואפילו לא מתקרבים לשם (בני נוער),
אם כבר הסברתי את עצמי אוסיף עוד פרט -
עושים זאת תוך הטלת סנקציות על מי שמסתפק בשתי זריקות בלבד.
למרות שגם מי שמחוסן מדביק אחרים, ואין הצדקה לאפליה וסנקציות
ולא הצדקה לדה-לגיטימציה של אנשים שמעדיפים להימנע.
אז עולה פה שאלה.

אבל השאלה הכי גדולה שלי היא -
במשך השנה וחצי האחרונות היה אפשר להשקיע מאמצים גדולים והרבה כסף במודעות בריאותית.
היה אפשר להסביר לציבור כמה חשוב לחזק את מערכת החיסון בזמן כזה.
היה אפשר לגבות במחקרים (ויש מחקרים, חלקם כוללים עשרות אלפי אנשים, כך שזו לא המצאה),
על כך שאנשים בעלי מערכת חיסון חזקה פגיעים הרבה (הרבה-הרבה) פחות.
היה אפשר אפילו לחייב אנשים לצרוך מזון בריא יותר או לעסוק בפעילות גופנית כתנאי לקבלת תו ירוק
(בדיוק כמו שחייבו אותנו לשמור מרחק, לעטות מסכות, להימנע מהתקהלויות, להתפלל בבית, לקחת חיסונים וכו').
לא במקום חיסון (לאוכלוסיה בסיכון).
אלא כתוספת ענקית וחיונית לבריאות הציבור פה בארץ.

ואני שואלת את עצמי -
איפה הרופא או הפרופסור שידבר על זה עם מיליוני אזרחים?
זה מידע חיוני ומציל חיים.

בפרט כיום, אחרי שנה וחצי, כאשר כבר באמת אי אפשר להגיד שכולם מבולבלים וכו',
יש המון מידע מחקרי על הוירוס כיום.

מפיקה ועורכת וידאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש בעיה אחרת.
אין התיחסות לסורולוגיים לפי כמות הנוגדנים.
אני למשל נדבקתי באזור ר"ה , איבדתי ריח לחלוטין, והייתי בסביבת בני בית מאומתים. הלכתי להבדק PCR אבל המקום היה במצב קריסה, ומאחר ולא רציתי להדביק את כל הזקנות החביבות ושאר האנשים שהיו בתור, לא נדחפתי ופשוט חזרתי לבית. התקופה ערב חגים, כך שטכנית לא היה שווה להבדק במועד מאוחר יותר בגלל הבידוד. והסתמכתי על הסורולוגית שתהיה . אין לי שום צורך בחיסון, אבל הסורולוגית לא תתרום לי שום דבר.
בעלי , נדבק לפני שנה , עם כמעט 7000 יחידות בסורולוגית. וגם היה ליד בני הבית המאומתים ולא נדבק, מה הטעם להתחסן עכשיו? ולמה לא לתת לו תו ירוק?

אני הייתי חולה ושמעתי מכמה רופאים שאמרו לי שאם אני סרולוגית עם כמות גבוה לא כדאי להתחסן זה יכול להזיק.
אבל הקופה לא מרשה לי סרולוגית לא יודעת מה הסיפור שלהם
אבל להתחסן אני לא אקח את הסיכון על הצד שיש לי נוגדנים גבוהים...
אני באמצע ריב עם הקופת חולים מקוןה שאצליח

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אשמח לקבל קישור או מסמך.
זה נמצא שם באשכול ש @מעט מן האור ציין . (ראיתי בהודעה הקודמת שכתבתם ברוב רושם "אי אפשר למצוא" על דברים שלוקח 10 שניות למצוא אותם מפורשים וממוסמכים בגוגל. קישור אחד כבר נתתי, מכאן ואילך אני בטוח שתואילו לחפש קצת לבד לפני שאתם כותבים בטון כזה "אי אפשר למצוא" "אשמח לקבל").

אם אתם כופרים בתו ירוק - תכפרו בו לגמרי. אבל אין שום הצדקה בעולם לתת תו ירוק למי שקיבל רק 2 מנות חיסונים, כאשר כל הממצאים מראים בצורה חותכת ש2 מנות + חצי שנה, זה פחות מחצי מהמוגנות. (כמו שהיה ברור עד עכשיו שמנה אחת של חיסון לא מספקת תו ירוק).

ככל הידוע לי לא התפרסמו מחקרים שמראים ששינויים בתזונה או פעילות בריאותית משנים בצורה מהותית את הסיכון לחלות בקורונה. בטח שלא "הרבה הרבה". (ברור שהכל זה פונקציה של מערכת חיסונית, אבל לא הוכח שזה בידים שלנו. בטח לא בצורה כ"כ משמעותית).

גם אם יהיו כאלו מחקרים, כמובן שאין שום אפשרות בעולם שמדינה תוודא על מישהו מה הוא אוכל... או כמה פעמים ביום הוא עושה ג'וגינג... אז לקשור את זה לתו ירוק זה אפילו לא בדיחה

(גם כשחייבו מסכות והגבלות ודברים כאלו, לא קשרו את זה כמובן לתו ירוק. תו ירוק יכול להיות תלוי אך ורק במשהו שאפשר לבדוק בקלות בצורה ודאית, כמו חיסון/החלמה/בדיקה שלילית. האם אתם מצפים שמי שרוצה להכנס לחתונה יאלץ ללכת לעמדת טר"ם ולאכול 2 מנות חסה ואז יקבל תו ירוק?)

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

תודה!
זה עוזר לי מאוד.
מצויין בסיכום הזה (בעמוד האחרון) שמחלימי גל שלישי הם בעלי הגנה מצויינת - בין מחוסנים ובין לא מחוסנים.

מעניין אם יש עוד נתונים עדכניים יותר.

בנוסף לא מצויין שם מס' נפטרים אלא רק חולים קשה.
ויש הבדל גדול מאוד בין חולה קשה עם סטורציה מעט נמוכה, שיכול לשהות בבית עם סיוע של חמצן,
לבין חולה קשה מונשם וכד'.
וגם ההבדלים הללו לא מצויינים שם.

זה נמצא שם באשכול ש @מעט מן האור ציין . (ראיתי בהודעה הקודמת שכתבתם ברוב רושם "אי אפשר למצוא" על דברים שלוקח 10 שניות למצוא אותם מפורשים וממוסמכים בגוגל. קישור אחד כבר נתתי, מכאן ואילך אני בטוח שתואילו לחפש קצת לבד לפני שאתם כותבים בטון כזה "אי אפשר למצוא" "אשמח לקבל").

אם אתם כופרים בתו ירוק - תכפרו בו לגמרי. אבל אין שום הצדקה בעולם לתת תו ירוק למי שקיבל רק 2 מנות חיסונים, כאשר כל הממצאים מראים בצורה חותכת ש2 מנות + חצי שנה, זה פחות מחצי מהמוגנות. (כמו שהיה ברור עד עכשיו שמנה אחת של חיסון לא מספקת תו ירוק).

ככל הידוע לי לא התפרסמו מחקרים שמראים ששינויים בתזונה או פעילות בריאותית משנים בצורה מהותית את הסיכון לחלות בקורונה. בטח שלא "הרבה הרבה". (ברור שהכל זה פונקציה של מערכת חיסונית, אבל לא הוכח שזה בידים שלנו. בטח לא בצורה כ"כ משמעותית).

גם אם יהיו כאלו מחקרים, כמובן שאין שום אפשרות בעולם שמדינה תוודא על מישהו מה הוא אוכל... או כמה פעמים ביום הוא עושה ג'וגינג... אז לקשור את זה לתו ירוק זה אפילו לא בדיחה

(גם כשחייבו מסכות והגבלות ודברים כאלו, לא קשרו את זה כמובן לתו ירוק. תו ירוק יכול להיות תלוי אך ורק במשהו שאפשר לבדוק בקלות בצורה ודאית, כמו חיסון/החלמה/בדיקה שלילית. האם אתם מצפים שמי שרוצה להכנס לחתונה יאלץ ללכת לעמדת טר"ם ולאכול 2 מנות חסה ואז יקבל תו ירוק?)

מאחר ואין לי עניין לענות באותה מטבע צינית מלגלגלת,
הנה כמה קישורים:

השפעת המיקרוביום של המעי על חומרת המחלה ותפקוד מערכת החיסון בקוביד-19

טיפול תומך בזמן קוביד-19: השפעת חומצות שומן קצרות שרשרת במניעת סערת ציטוקינים וקריסת איברים

סקירה על השפעה מיטיבה של מזון צמחי חי בזמן קוביד-19

אם עדיין תרצו שאפרט - בשמחה.
זה תחום שאני עוסקת בו כבר 4 שנים, הרבה לפני פרוץ הקורונה.

אני לא כופרת בתו ירוק ולא מכחישת קורונה.
שימוש בביטויים כאלה כלפי זו בדיוק הדה-לגיטימציה שעליה אני מדברת.
בפרט שאתם לא מכירים אותי (אולי כן מכירים ואני לא יודעת...).

קשרי הון-שלטון הם לא משהו חדש.
לא קשור לתאוריות קונספירציה, ולא להכחשה של שום דבר.
זה פשוט משהו שקיים בעולמנו,
הנה כמה ביטויים מחז"ל -
עלמא דשיקרא, כל דאלים גבר, בעל המאה הוא בעל הדעה.
בפרט בדור שלנו, שבו ה'מלכות' כבר חצתה את כל גבולות המינות האפשריים.
(ר' סוף מסכת סוטה).

פוזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני הייתי חולה ושמעתי מכמה רופאים שאמרו לי שאם אני סרולוגית עם כמות גבוה לא כדאי להתחסן זה יכול להזיק.
אבל הקופה לא מרשה לי סרולוגית לא יודעת מה הסיפור שלהם
אבל להתחסן אני לא אקח את הסיכון על הצד שיש לי נוגדנים גבוהים...
אני באמצע ריב עם הקופת חולים מקוןה שאצליח

אנחנו בדקנו מול הרופא ומול משרד הבריאות.

הרופא אמר להתחסן חיסון שלישי למרות הסרולוגי הגבוה וזה לא מזיק

משרד הבריאות כתב לי: שלום, שמי מלכה ממוקד קול הבריאות
סרולוגית לא מאריכה תו ירוק

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תאיימו שתעברו קופה. זה עוזר.

משרד הבריאות כבר לא מאשר בדיקה סרולוגית דרך הקופה.
וזה לא משנה איזו קופה.
הם מעדיפים לשלוח את כולם להתחסן.
זה משהו חדש של החודש האחרון, אפילו פחות.
מסביבות ראש השנה.

נכון לרגע זה אפשר רק לבצע בדיקה פרטית באסותא.
ולפי התקנות החדשות זה כבר לא מקנה זכאות לתו ירוק, רק מידע לגבי כמות הנוגדנים.

מפיקה ועורכת וידאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
משרד הבריאות כבר לא מאשר בדיקה סרולוגית דרך הקופה.
וזה לא משנה איזו קופה.
הם מעדיפים לשלוח את כולם להתחסן.
זה משהו חדש של החודש האחרון, אפילו פחות.
מסביבות ראש השנה.

נכון לרגע זה אפשר רק לבצע בדיקה פרטית באסותא.
ולפי התקנות החדשות זה כבר לא מקנה זכאות לתו ירוק, רק מידע לגבי כמות הנוגדנים.

אף אחד לא יודע בכלל כללים הם עצמם מחרטשים את השכל
כל רופא אומר לך משהו אחר
ושמתקשרים למשרד הבריאות כל נציג מעיף לך תשובות אחרות.
תכלס הרופא שלי אמר לי לא להתחסן ורצה אישור לסרולוגית בשבילי
אבל הרופא משפחה לא מסכים.
נותנת להם שיריבו שיגעו להסכמות
אני מבחנתי לא מטריד אותי
אני גם ככה מחלימה ותופעות לוואי שהיו למשך 5 חודשים אז הספיק לי
כשיגיעו להסכמה יעדכנו אותי בכל מקרה אני גם ככה בין אם זה יאושר ובין אם לא אני שומרת בכלל לא הולכת למקומות המוניים

תכלס בלי קשר להגבלות של המדינה וכ..
אנשים לא חושבים שזה חיים ומוות???
שלא שומרים על הכללים
ראיתי בחג איזה צפיפות הלך בסרטים שלל המתנסים וכ... (פשוט גרה קרוב ליד המתנס אז רואה את הבאים והנכנסים)
כנל באוטובוסים בודדים שמים מסיכה
לא מבינה למה אנשים לא לוקחים אחריות על הסובבים ועל עצמם שלא שמים מסיכה אן מתנהלים כאילו זה שפעת רגילה

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ומה רע בזה?

מה זה מעניין את הציבור?

עד ששינו את התקנות -
מי שלא אישרו לו סרולוגית בקופה יכול היה לעשות פרטי ולקבל תו ירוק.
היום כבר אין לזה הצדקה כי זה לא מקנה כלום.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
עד ששינו את התקנות -
מי שלא אישרו לו סרולוגית בקופה יכול היה לעשות פרטי ולקבל תו ירוק.
היום כבר אין לזה הצדקה כי זה לא מקנה כלום.
חשבתי שבבסיס הטענות התנגדות לחיסונים, כנראה טעיתי.

מאיר530

משתמש פעיל
בלת"ק
אני מחלים וגם עם שני מנות חיסון האם יש לי תו ירוק ואם כן עד מתי

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אבל השאלה הכי גדולה שלי היא -
במשך השנה וחצי האחרונות היה אפשר להשקיע מאמצים גדולים והרבה כסף במודעות בריאותית.
היה אפשר להסביר לציבור כמה חשוב לחזק את מערכת החיסון בזמן כזה.
היה אפשר לגבות במחקרים (ויש מחקרים, חלקם כוללים עשרות אלפי אנשים, כך שזו לא המצאה),
על כך שאנשים בעלי מערכת חיסון חזקה פגיעים הרבה (הרבה-הרבה) פחות.
היה אפשר אפילו לחייב אנשים לצרוך מזון בריא יותר או לעסוק בפעילות גופנית כתנאי לקבלת תו ירוק
(בדיוק כמו שחייבו אותנו לשמור מרחק, לעטות מסכות, להימנע מהתקהלויות, להתפלל בבית, לקחת חיסונים וכו').
לא במקום חיסון (לאוכלוסיה בסיכון).
אלא כתוספת ענקית וחיונית לבריאות הציבור פה בארץ.
כבר שנים רבות יודעים שתזונה לא בריאה קשורה קשר הדוק למגוון רחב של מחלות מסוכרת ולב ועד סרטן,
ולמרות זאת שינוי הרגלים של ציבור - במדינה דמוקרטית - זה דבר שמאוד קשה לעשות,
ועם זאת נעשים כל העת שינוים לכיוון זה (למשל סימון מוצרים לא בריאים).

אבל, אין סיכוי שבשנה וחצי יכלו לעשות שינוים כאילו שישפיעו השפעה של ממש על המגפה,
גם בגלל ששינוי הרגלים של ציבור הוא איטי,
גם בגלל שההשפעה של שינוי התזונה על הגוף היא איטית,
וגם בגלל שכמה שלא נאכל טוב ונעשה פעילות גופנית, בגיל מסויים הגוף שלנו יהיה חלש ופגיע - וגם בגיל הזה אנו רוצים לחיות עוד כמה שנים ולא למות ממגפה.

קצרה

משתמש מקצוען
למעשה מהתו הירוק החדש ניזוקים בעיקר ילדים מחלימים עד גיל 12
שעד כה היו פטורים בצדק מבידוד
כיון שהסיכון שלהם להדבק ולהדביק נמוך באופן משמעותי מן השאר.

מתוך רצון לגרום למבוגרים מחלימים ליטול חיסון נוסף שאין ספק שהוא מוריד לשיעור אפסי של ממש את הסיכוי של מחלימים להדבק
(לכל מחלים כדאי לקרוא. כ-1 אחוז מהחולים החדשים הם מחלימים לשעבר שזה מעט יחסית לשיעורם באוכלוסיה (10 אחוז). למחלימים+חיסון אחד ההגנה כמעט מושלמת!! מדובר ב-0 אחוז מהחולים החדשים) -
הוסיפו את הצורך בבידוד למי שאין לו תו ירוק והם יאלצו להכנס לבידודים גם כן.

ולילדים הללו אין את האופציה לבחור להתחסן כדי למנוע זאת - כי לא נותנים להם זכאות לחיסון.

הכי מעלה גיחוך-
בניגוד ליחס לסרולוגים בוגרים באשר הם כמחלימים שלא ידוע זמן החלמתם. ופטור שלהם מבידוד רק אחרי חיסון אחד לפחות -
בילדים הוחלט לקבל סרולוגים לפי זמן הבדיקה.

וזה למה? כין שהוצאו מיליונים בחודש האחרון על בדיקות סרולוגיות לילדים והיה מביך לגורמים למיניהם לומר שהם הוצאו שלא לצורך רק בשביל ימים ספורים. שיקול רפואי טהור.

לילדים מחלימים אין את הזכות הזו - כי זמן ההחלמה שלהם ברור וידוע....

קצרה

משתמש מקצוען
תכלס בלי קשר להגבלות של המדינה וכ..
אנשים לא חושבים שזה חיים ומוות???
שלא שומרים על הכללים
ראיתי בחג איזה צפיפות הלך בסרטים שלל המתנסים וכ... (פשוט גרה קרוב ליד המתנס אז רואה את הבאים והנכנסים)
כנל באוטובוסים בודדים שמים מסיכה
לא מבינה למה אנשים לא לוקחים אחריות על הסובבים ועל עצמם שלא שמים מסיכה אן מתנהלים כאילו זה שפעת רגילה

לא.
אנשים מחוסנים לא חושבים שזה ענין של חיים ומוות.
לאנשים מחוסנים כנדרש קורונה מסוכנת פחות משפעת רגילה. כך לפי הנתונים של משרד הבריאות.
והיחס הופך להיות בהתאם.

למי שלא התחסן מומלץ בחום להזהר.
הקורונה הפכה בזניה החדשים לקטלנית יחסית לשפעת גם לצעירים.
אין כמעט שבוע שלא שומעים בו על מוות של לפחות 2 צעירים לא מחוסנים ללא מחלות רקע. (השבוע נפטרו ל"ע 14 צעירים לא מחוסנים. חלקם עם מחלות רקע, לעומת 0 נפטרים צעירים מחוסנים ברוך השם.)
שלא לדבר על שיוער המאושפזים מקרב צעירים ללא מחלות רקע כולל כאלו שיסחבו אחר כך "מחלת רקע" לכל החיים - כתוצאה מההנשמה והאקמו...

והאנשים המחוסנים סביבכם מה לעשות - למרבה הצער פחות רגישים לזה שלא התחסנתם.

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
איפה אפשר לעשות בדיקה לצורך תו ירוק בחינם?
דחוף להשבוע
תודה

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
תודה!
זה עוזר לי מאוד.
מצויין בסיכום הזה (בעמוד האחרון) שמחלימי גל שלישי הם בעלי הגנה מצויינת - בין מחוסנים ובין לא מחוסנים.

מעניין אם יש עוד נתונים עדכניים יותר.

בנוסף לא מצויין שם מס' נפטרים אלא רק חולים קשה.
ויש הבדל גדול מאוד בין חולה קשה עם סטורציה מעט נמוכה, שיכול לשהות בבית עם סיוע של חמצן,
לבין חולה קשה מונשם וכד'.
וגם ההבדלים הללו לא מצויינים שם.

מאחר ואין לי עניין לענות באותה מטבע צינית מלגלגלת,
הנה כמה קישורים:

השפעת המיקרוביום של המעי על חומרת המחלה ותפקוד מערכת החיסון בקוביד-19

טיפול תומך בזמן קוביד-19: השפעת חומצות שומן קצרות שרשרת במניעת סערת ציטוקינים וקריסת איברים

סקירה על השפעה מיטיבה של מזון צמחי חי בזמן קוביד-19

אם עדיין תרצו שאפרט - בשמחה.
זה תחום שאני עוסקת בו כבר 4 שנים, הרבה לפני פרוץ הקורונה.

אני לא כופרת בתו ירוק ולא מכחישת קורונה.
שימוש בביטויים כאלה כלפי זו בדיוק הדה-לגיטימציה שעליה אני מדברת.
בפרט שאתם לא מכירים אותי (אולי כן מכירים ואני לא יודעת...).

קשרי הון-שלטון הם לא משהו חדש.
לא קשור לתאוריות קונספירציה, ולא להכחשה של שום דבר.
זה פשוט משהו שקיים בעולמנו,
הנה כמה ביטויים מחז"ל -
עלמא דשיקרא, כל דאלים גבר, בעל המאה הוא בעל הדעה.
בפרט בדור שלנו, שבו ה'מלכות' כבר חצתה את כל גבולות המינות האפשריים.
(ר' סוף מסכת סוטה).
בלנ"ד אעיין בקישורים כשאתפנה. תודה.
נקודות בקצרה:

לא מכיר אתכם, רק מסביר שלהתלונן על "כפיית המנה השלישית ע"י תו ירוק" זה טיעון בלתי אפשרי. אם אתם מתנגדים לתו הירוק - תתנגדו. אם אתם לא מתנגדים - לא הגיוני בשום צורה שהתו הירוק יפעל לפי 2 מנות.

בנוגע למחקר על מחלימים - זה שמחלימי הגל השלישי מהתבררו כמוגנים בגל הרביעי ומחלימי הגל השני לא, זו הייתה אכן הסיבה להחלטה שבמשך חצי שנה מההחלמה יש תו ירוק גם בלי חיסון.

בנוגע לשינוי תזונה, מצטרף לדבריו הנכונים (כבדרך כלל) של יצחק ב'.

ובכלל, אם מדינות צריכים לשנות את התזונה של אזרחיהם, הם היו צריכות לעשות זאת הרבה לפני הקורונה, מאלף ואחד סיבות רפואיות. (כפי שהוא ציין, הם כן משתדלות, אם כי לא מספיק).

ואם מישהו אוכל בורקסים נוטפי שומן והוא לא חושש מהתקפי לב ואירועים מוחיים (למשל), אין סיבה שדווקא הקורונה תשכנע אותו לעבור לקינואה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה