בסגנון של מעושן או ממש כמו הרינג? מעושן מאוד הייתי רוצה, הרינג אני מתלבט כי אני היחיד בבית שיאכל אותו.אולי לא כרכיב בסעודה בשרית, אבל כן מתאים לסעודה שלישית - סלמון כבוש עם בצל (סוג של דג מלוח) מתאים לך?
יש אפשרות, אבא שלי מכין בפסח, יוצא מעדן.בסגנון של מעושן או ממש כמו הרינג? מעושן מאוד הייתי רוצה, הרינג אני מתלבט כי אני היחיד בבית שיאכל אותו.
יש אפשרות לעשן סלמון לבד ללא מיכשור או כלים?
אשמח למתכון.אולי לא כרכיב בסעודה בשרית, אבל כן מתאים לסעודה שלישית - סלמון כבוש עם בצל (סוג של דג מלוח) מתאים לך?
יש משהו שנקרא גרבלקס שיוצא דומה לסלמון מעושן אבל הוא בעצם כבוש. ללא מכשירים.יש אפשרות לעשן סלמון לבד ללא מיכשור או כלים?
בסגנון של מעושן או ממש כמו הרינג? מעושן מאוד הייתי רוצה, הרינג אני מתלבט כי אני היחיד בבית שיאכל אותו.
יש אפשרות לעשן סלמון לבד ללא מיכשור או כלים?
אשמח למתכון.
שוטפים את המלח מהדג? או כמו שהוא מכניסים לתחמיץ?כבוש כמו הרינג. לא מעושן.
שלב א' - כבישת הדג
חותכים את הדג לקוביות קטנות. מולחים במלח גס ומשהים במקרר ל- 24 שעות.
שלב ב' - הכנת התחמיץ
בצל קצוץ גס
מים וחומץ בכמות שווה
ממתיק - סוכר או תחליף סוכר
(אין לי כמות מדויקת, כי זה ממש לפי הטעם שלכם. שימו קצת ואח''כ תטעמו את הרוטב ותתקנו תיבול)
עלי דפנה וכמה כדורי פלפל אנגלי
מערבבים הכל ומכניסים את פיסות הדג.
עוד יום במקרר.
כשתראו שהדג מחליף את צבעו, זה סימן שהוא מוכן.
בתאבון
לא שוטפים.שוטפים את המלח מהדג? או כמו שהוא מכניסים לתחמיץ?
ממש מגרה לנסות, תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: