משנת יוסף פעם בכמה שבועות: 65 ש"ח לפרוסות סלמון (קפוא).השגת סלמון בזול?
גם אני רוצה...
נשמע אגדי למרות שרוטב צ'ילי פחות רץ אצלי אבל בטח אפשר להמיר..אני מקפיצה רצועות סלמון ברוטב צ'ילי וממלא בטורטיה יחד עם רצועות בטטה שגם היא הוקפצה ברוטב 'צילי ומוסיפה לטורטיה רצועות אבוקדו.
יוצא מטורףף!
אם תרצי מתכון מדויק - אני אכתוב לך.
נשמע אגדי למרות שרוטב צ'ילי פחות רץ אצלי אבל בטח אפשר להמיר..
הכנתי לשבתכבוש כמו הרינג. לא מעושן.
שלב א' - כבישת הדג
חותכים את הדג לקוביות קטנות. מולחים במלח גס ומשהים במקרר ל- 24 שעות.
שלב ב' - הכנת התחמיץ
בצל קצוץ גס
מים וחומץ בכמות שווה
ממתיק - סוכר או תחליף סוכר
(אין לי כמות מדויקת, כי זה ממש לפי הטעם שלכם. שימו קצת ואח''כ תטעמו את הרוטב ותתקנו תיבול)
עלי דפנה וכמה כדורי פלפל אנגלי
מערבבים הכל ומכניסים את פיסות הדג.
עוד יום במקרר.
כשתראו שהדג מחליף את צבעו, זה סימן שהוא מוכן.
בתאבון
כמה זמן זה מחזיק במקרר?כבוש כמו הרינג. לא מעושן.
שלב א' - כבישת הדג
חותכים את הדג לקוביות קטנות. מולחים במלח גס ומשהים במקרר ל- 24 שעות.
שלב ב' - הכנת התחמיץ
בצל קצוץ גס
מים וחומץ בכמות שווה
ממתיק - סוכר או תחליף סוכר
(אין לי כמות מדויקת, כי זה ממש לפי הטעם שלכם. שימו קצת ואח''כ תטעמו את הרוטב ותתקנו תיבול)
עלי דפנה וכמה כדורי פלפל אנגלי
מערבבים הכל ומכניסים את פיסות הדג.
עוד יום במקרר.
כשתראו שהדג מחליף את צבעו, זה סימן שהוא מוכן.
בתאבון
לפסח- בלי עלי דפנה ופלפל אנגלי, ילך?כבוש כמו הרינג. לא מעושן.
שלב א' - כבישת הדג
חותכים את הדג לקוביות קטנות. מולחים במלח גס ומשהים במקרר ל- 24 שעות.
שלב ב' - הכנת התחמיץ
בצל קצוץ גס
מים וחומץ בכמות שווה
ממתיק - סוכר או תחליף סוכר
(אין לי כמות מדויקת, כי זה ממש לפי הטעם שלכם. שימו קצת ואח''כ תטעמו את הרוטב ותתקנו תיבול)
עלי דפנה וכמה כדורי פלפל אנגלי
מערבבים הכל ומכניסים את פיסות הדג.
עוד יום במקרר.
כשתראו שהדג מחליף את צבעו, זה סימן שהוא מוכן.
בתאבון
אני לא שמתי בכלללפסח- בלי עלי דפנה ופלפל אנגלי, ילך?
או שלא יהיה לזה טעם?
כמה חודשים....כמה זמן זה מחזיק במקרר?
אין כמויות.
תודהאין כמויות.
מפזרים מלח בכמות הגיונית כמו שממליחים חצילים או דגים טרום הבישול
אל תנסו את זה בביתכמה חודשים....
תודה
השלב הראשון במקרר
תודה ברכות על ראשך!!אין כמויות.
מפזרים מלח בכמות הגיונית כמו שממליחים חצילים או דגים טרום הבישול
שמחה לשמוע!תודה ברכות על ראשך!!
הכנתי כבר פעם שנייה, כל כך פשוט וטעם מושלם! בהחלט שדרגת לנו את שמחת היו"ט!
(והכנתי מסלמון קפוא מחברה פושטית ובלי התבלינים. צוק העיתים)
שאלה קשה...@חני גרינשטיין
תגידי, ניסית להקפיא? אולי @יואל ארלנגר - קקטוס ?
יש לי סלמון טרי עכשיו. השאלה אם להקפיא ואז למלוח או למלוח ואז להקפיא
ובכל זאת?שאלה קשה...
חושבת שיתאים לסלמון באיכות לא גבוהה?תודה למקפיצים .
יש ביקוש למתכון של סיגרים אפויים/מטוגנים במלית סלמון פיקנטית?
אצלנו זה אחד מלהיטי החגים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: