גם באמזון, שאף אחד לא חושד בהם באנטישמיות, להרבה מוצרים שמקבלים משלוח חינם לישראל בקניה מעל 49$ התבטלה ההטבה.למעלה צויין שבמדינות אחרות לא ביטלו את המשלוח חינם.
הטיסות יקרות, מה לעשות?
גם באמזון, שאף אחד לא חושד בהם באנטישמיות, להרבה מוצרים שמקבלים משלוח חינם לישראל בקניה מעל 49$ התבטלה ההטבה.למעלה צויין שבמדינות אחרות לא ביטלו את המשלוח חינם.
כל החרם התחיל מזה שמיד אחרי הטבח הם העלו את דגל פלסטין לאתר,זה נשמע קצת מגוחך להחרים חברה שלא הזדהתה בצורה מוכחת עם הטרור,
מי אמר שזה שהתבטלו המשלוחים חינם לישראל זה בגלל המלחמה, בדקתם גם על
מדינות אחרות??
רק אני לא הבנתי מה רואים שם?
רואים שם משלוח שהגיע משיין עם שני פסי דבק בצבעים של דגל פלסטין\חמאס...רק אני לא הבנתי מה רואים שם?
לא יודעת.רק המשלוחים... קצת הרבה זמן, לא?
רק המשלוחים... קצת הרבה זמן, לא?וואליה,
זה נראה אתר ממש טוב! (תמו)...
מישהו הזמין שם? מגיע טוב?
מידות נורמליות? כי זה נראה מחליף פצצה לשיין!!
(תמו)...
סוריטמו...
בשיין?איך צוברים שם קופונים והנחות?
בטמובשיין?
קופונים, הרבה פעמים קופצים צריך לאסוף אותם. (אין דרך אחרת)
הנחות, זה תלוי מה שיש...
לא מכירה.בטמו
בתמו...בטמו
in Temuבתמו...
העלו את התמונה באשכול כבר 4 פעמים נראה לי. וזו התמונה היחידה ואין שום הוכחה לכך שבאמת כך הם שולחים. אני מהמרת ע"כ שמישהו קישט את היצירה הזאת פה בארץ, צילם והעלה לרשת. למה? למה לא...
זה מה שזעקתי, כתבו פה כמה פעמים שקיבלו את ההזמנה בארגז רגיל בלי שום דבר מיוחד, אז על מה הסערה הגדולה??העלו את התמונה באשכול כבר 4 פעמים נראה לי. וזו התמונה היחידה ואין שום הוכחה לכך שבאמת כך הם שולחים. אני מהמרת ע"כ שמישהו קישט את היצירה הזאת פה בארץ, צילם והעלה לרשת. למה? למה לא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: