דרוש מידע שיין- אנטישמים?

מצב
הנושא נעול.

Yes it's me

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כתוב על החולצה למטה,
לא הבנתי בדיוק את התרגום שה- 7/10 הוא יום טוב להתחלה רעננה ,משהו כזה

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
קשה לי להאמין שהחולצה של זארה יוצרה עכשיו.... נראה כבר צירוף מקרים

ציפור כחולה

משתמש מקצוען
קשה לי להאמין שהחולצה של זארה יוצרה עכשיו.... נראה כבר צירוף מקרים
באמת מוזר, אבל פעם ראיתי חולצה של זארה של יהודי כיפה פאות ואף ארוך מאחורי סורג ובריח ומאז אני לא קונה אצלם לפחות שלוש שנים.

shani123

משתמש מקצוען
תראו ה"טענות" נגד שיין:
  1. שיין מכרו / מוכרים דגל פלסטין.
  2. שיין ביטלו את המשלוח חינם לישראל.
  3. שיין הדביקו דבקים באדום וירוק על חבילה.

הטענות כולם לדעתי מופרכות:
1. כל החברות מוכרים דגלים של כל מה שזז. הרבה לפני שהתחילה המלחמה. - למרות זאת, הם הסירו את הדגלים שהם מכרו שהיו עליהם טענות.
2. מן הסתם, אין לי סיבה לחשוב שביטול המשלוח חינם "דווקא" נגד ישראל. סביר לדעתי שבעקבות ביטולי טיסות לישראל, לא ריווחי לשלוח חינם לישראל
3. דבקים צבעוניים - זה כן היה תמיד.
והפסים לא תואמים לדגל פלסטין - אם עושים פסים כדגל פלסטין הרבה יותר הגיוני לשים פסים לבן - שחור ירוק, ולא פס אדום ופס ירוק. אם כבר זה תואם הרבה יותר את דגל הונגרייה למשל -
לראות דבק אדום ירוק על חבילה משיין ולהחליט מזה שהם תומכים בפלסטין - קצת מופרך

הבעלים של שיין בכלל סינים - לא כל כך קשורים לכל הקלחת. לא יודעת אם בכלל כותבים על זה בסין בעיתונות או משהו... מופרך לדעתי לחשוב שיש לשיין קשר עם ארגונים פלסטינים.
ביטלו את המשלוח חינם, כמה שעות לאחר התחלת הטבח. עוד לפני שמישהו בעולם הבין את חומרת הענין...
ביטלו את כל שיתופי הפעולה עם משפיעי רשת ישראלים. למה?

rachelita

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
החולצה של זארה: הכתבה ב irrelevant.

חולצה של זארה המהללת את 7 באוקטובר (המלצה - לא להעביר)​

פורסם ב 22 באוקטובר 2023

ההסבר:​

בזמן מלחמה הדם מתחמם אבל כדאי להפעיל קצת הגיון. היום עברו שבועיים מאז תחילת המלחמה. נראה לכם הגיוני שזארה תייצר חולצה חדשה ותספיק לשלוח אותה לחנויות בכל העולם?

אז אחרי שהפעלנו קצת הגיון, בואו נראה מה באמת כתוב על החולצה.
TIME GIVES US THE CHANCE FOR CHANGE AND BETTER CHOICES
Most will lead to new beginnings. Remembering this since 1991 Lunedi 7 October, a good day for a fresh start.
7 באוקטובר 1991 ולא 2023. סתם יום שני (שכתוב באיטלקית) שאין לי מושג אם קרה בו משהו שראוי לציין אותו על חולצה של זארה. או שזה סתם טקסט שטותי ששמים על חולצות כדי שיהיה כתוב שם משהו בלי שלאף אחד יהיה אכפת.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה