תודה על כל הפירוט נהניתי מאד לקרוא! ההכירות ממש נעימה לקריאה ולסיכום בכל פלאפון יש מעלות וחסרונות.
אפשר פירוט???למעשה מאז יש לי עוד הרבה מה להוסיף.
היה אפשר לפתח אותו נוח יותר.
אם נמצא פה המפתח שרוצה לקבל רשימה של באגים עם תשריטים מפורטים - אני מוכנה לשלוח.
כן בהחלטמישהו יודע אם ניתן להקליט בשיאומי החדש את השיחות לכרטיס זיכרון ואח"כ להוציא אותם למחשב?
תודה
איפה להקיש?תעשה כוכבית סולמית כוכבית סולמית 2266 סולמית כוכבית סולמית כוכבית תיכנס ללשונית השלישית ותעשה שם ל gps ריסטארט
שיאומי כמובן...תכלס
עכשיו אני רוצה לקנות מכשיר ורוצה לדעת מה הדגם הכי מומלץ עכשיו בשוק? (כשר)
תכלס
עכשיו אני רוצה לקנות מכשיר ורוצה לדעת מה הדגם הכי מומלץ עכשיו בשוק? (כשר)
הוא מותיב לה והוא מפרק לה?שיאומי כמובן...
ודקארי לה מאי קארי לה?!שיאומי כמובן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: