יצא גרסה חדשה ??זהו, עכשיו יש בשוק המכשירים עם הגירסאות החדשות בלבד, וב''ה שאין תקלות,
אני קניתי בחורף וצריכה לשדרג עכשיו לגירסה חדשה.
בלי הבאגים שהיו קודם ?
יצא גרסה חדשה ??זהו, עכשיו יש בשוק המכשירים עם הגירסאות החדשות בלבד, וב''ה שאין תקלות,
אני קניתי בחורף וצריכה לשדרג עכשיו לגירסה חדשה.
איפה קנית אותו?לפני מספר שבועות (דרך אגב זה עלה לי רק 400 עם gps וכל מה שרוצים)
אצל איזה בחור שמוכר בירושלים זה המספר שלו 0533120845 לפעמים צריך לנדנד לו עד שהוא עונה.איפה קנית אותו?
לי יש אותו כמה חודשים.שיאומי GPS
הוא כשר במאה אחוז?
שמעתי שמועה
שהGPS עובד רק עם סים לא כשר
זה נכון?
בבקשה לענות רק מידיעה
איך נועלים עם קוד?? אני רואה שם רק נעילת סים.- יש נעילה לטלפון באמצעות קוד או כוכבית, אבל מה שהכי אהבתי זה שגם כשלא מוגדרת נעילה לא כל המקשים משחררים אותה, הספרות והמקש של השיחה לא פותחים נעילה. כך שבכל מקרה הטלפון לא יתקשר בטעות.
- אין טיימר, שעון עצר, מחשבון הלוואות וממיר, טוב, לא ממש הרגשתי בחסרונם, אבל הם לא קיימים .
-
מעליו בתפריט - נעילת מסך.איך נועלים עם קוד?? אני רואה שם רק נעילת סים.
הצליח.....מעליו בתפריט - נעילת מסך.
???האם המכשיר הזה זה מכשיר שיואמי כשר מקורי של וועדת הרבנים????
שיאומי כשר XIAOMI QIN 1S PLUS כולל מערכת GPS DUP
מכשיר מקשים איכותי מבית XIAOMI דגם QIN 1S PLUS דור 4g-mobile.zapweb.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: