שיאומי GPS הכשר מרוצים??

963852

משתמש פעיל
יש לי את השיאומי בלי ה JPS , למישהו אחר יש אותו והאופציות קצת שונות, שם יש יותר צלצולים, ואצלי גם א"א לשנות את סדר התאריך, ז"א התאריך הלועזי הוא מימין לשמאל ולא משמאל לימין, ועוד כמה דברים,
יש לכם מושג מה זה אומר?
יש כמה סוגים לשיאמי בלי JPS?

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
יש לי את השיאומי בלי ה JPS , למישהו אחר יש אותו והאופציות קצת שונות, שם יש יותר צלצולים, ואצלי גם א"א לשנות את סדר התאריך, ז"א התאריך הלועזי הוא מימין לשמאל ולא משמאל לימין, ועוד כמה דברים,
יש לכם מושג מה זה אומר?
יש כמה סוגים לשיאמי בלי JPS?
נשמע כמו יבואן לא רשמי.

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
אני בין הראשונים שקניתי את המכשיר עם ה-GPS, והוא משום מה לא עובד לי, אני מפעיל את המיקום, והוא לא מוצא אותי, הוא כל הזמן רושם לי מחפש קליטת לוויינים, באם מישהו יכול לעזור לי, אשמח מאוד. תודה מראש.
גם לי זה כותב ככה עד שאני כותב לו מיקום וזה מסתדר

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מדוע מאתמול במקום "ד טבת תשעט" רשום "4 tevet 5780" ?
זה התחיל מג' גם אצלי!!

הבאגים הכי מעצבנים זה בשעון (אם יש שניים רצופים בהפרש של עד 40 דקות ההתראה מתפספסת)
וגם ניתוק והדלקה לא קורים מתוזמן
ולפעמים יש הדלקה אוטומטית בזמן אחר (לדעתי זה קורה כשיש תזמון אחרי זמן אבל לא בדקתי לעומק)

2016

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה התחיל מג' גם אצלי!!

הבאגים הכי מעצבנים זה בשעון (אם יש שניים רצופים בהפרש של עד 40 דקות ההתראה מתפספסת)
וגם ניתוק והדלקה לא קורים מתוזמן
ולפעמים יש הדלקה אוטומטית בזמן אחר (לדעתי זה קורה כשיש תזמון אחרי זמן אבל לא בדקתי לעומק)
יש תיקוני גרסאות לשני הבעיות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה