בפרטימה המחיר של המקורי?
ואיפה יש בירושלים במחיר סביר? (אולי במבצע לחנוכה )
תודה
בפרטימה המחיר של המקורי?
ואיפה יש בירושלים במחיר סביר? (אולי במבצע לחנוכה )
תודה
השאלה עם זה כולל מארז או שלא (לא מומלץ להידפק עם סוכן שברגע האחרון מוסיף עוד 40 שח על מארז)ראיתי פרסומת במודיעין עילית
הרגיל
490
עם ה GPS
560
נשמע כמו יבואן לא רשמי.יש לי את השיאומי בלי ה JPS , למישהו אחר יש אותו והאופציות קצת שונות, שם יש יותר צלצולים, ואצלי גם א"א לשנות את סדר התאריך, ז"א התאריך הלועזי הוא מימין לשמאל ולא משמאל לימין, ועוד כמה דברים,
יש לכם מושג מה זה אומר?
יש כמה סוגים לשיאמי בלי JPS?
זה היבואן הרשמיהיבואן הוא המילטון, מה זה אומר? רשמי או לא?
האם אין בפלאפון מחשבון כלל??לחיצה ארוכה על סולמית הופכת לאנגלית
יצא לאחרונה גם גרסה בלי GPS של היבואן הרשמיאז מה זה אומר? יש כמה גרסאות?
יש מתאם מיוחד לזהלא כל מתאם עובד בזה, מנסיון מר...
גם לי זה כותב ככה עד שאני כותב לו מיקום וזה מסתדראני בין הראשונים שקניתי את המכשיר עם ה-GPS, והוא משום מה לא עובד לי, אני מפעיל את המיקום, והוא לא מוצא אותי, הוא כל הזמן רושם לי מחפש קליטת לוויינים, באם מישהו יכול לעזור לי, אשמח מאוד. תודה מראש.
יצא לאחרונה גם גרסה בלי GPS של היבואן הרשמי
זה מנורת אינפרא אדוםיש למעלה במכשיר מנורה שנראית כמו פנס
איך מדליקים אותה?
בשביל מה?זה מנורת אי
זה מנורת אינפרא אדום
בדגם לא כשר זה יכול להיות שלט אוניברסליבשביל מה?
זה התחיל מג' גם אצלי!!מדוע מאתמול במקום "ד טבת תשעט" רשום "4 tevet 5780" ?
יש תיקוני גרסאות לשני הבעיותזה התחיל מג' גם אצלי!!
הבאגים הכי מעצבנים זה בשעון (אם יש שניים רצופים בהפרש של עד 40 דקות ההתראה מתפספסת)
וגם ניתוק והדלקה לא קורים מתוזמן
ולפעמים יש הדלקה אוטומטית בזמן אחר (לדעתי זה קורה כשיש תזמון אחרי זמן אבל לא בדקתי לעומק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: