מישהו?אם חודש אחד עבדתי אצל קרוב משפחה ושאר השנה אצל אדם שאינו קרוב משפחה
האם אני זכאית?
ואיך אני מדווחת שחודש אחד היה אצל קרוב משפחה, בבקשה יש רק הצהרה שהעבודה לא התבצעה אצל קרוב משפחה.
תודה
אני בדיוק קראתי עכשיו על הנושאמישהו?
לפנות אליהם, יתכן ויבקשו טופס 106 וזה יסתדרכתוב לי בסטטוס: "טרם התקבלו נתונים ממקום העבודה של בן הזוג" מה עושים?
החל מהשנה שעברה - ניתן לראות את טפסי 106 של 7 השנים האחרונות,כתוב לי בסטטוס: "טרם התקבלו נתונים ממקום העבודה של בן הזוג" מה עושים?
אני רוצה להקל על כל מי שקיבל/ה הודעה זו,אשמח מאוד לדעת עד כמה זה נפוץ:
מי שקיבל הודעה שאינו זכאי מחמת שלא התקבל טופס 126/הכנסות ב''ז -
וזה למרות שזה כן דווח או הוגש דו''ח שנתי (שכבר שודר) לעצמאיים -
אשמח אם תענו
(זה נראה לי שהרבה - כיוון שזה מופיע בתקליט הקולי שלא לפנות בנושא זה עד ה-15 לחודש - ורק בעניין הכנסות ב''ז -
אגב, שנה שעברה היה אותו דבר עם ''מספר נכסים לא מזכה'')
זה האשכול של השנה שעברה - וזה תואם בדיוק למה שיש השנה (בשינוי אחד - שבשנה שעברה - הם הקדימו בסוף ותיקנו ב-5 לחודש):אני רוצה להקל על כל מי שקיבל/ה הודעה זו,
שנה שעברה הגשתי כמה פעמים תצהירים על מספר נכסים - וזה לא עזר כלום - ובסוף זה הסתדר לבד - גם למי שלא הגיש שום תצהיר,
אני רוצה לחסוך את זה השנה....
@יהודה מילראני עברתי באמצע שנה עבודה
הם חישבו לי מענק רק מהעבודה השניה
שלחתי להם בקשה לערר עם 106 מהעבודה הקודמת
זה עדיין בסטטוס ממתין לטיפול
כמה זמן לוקח להם ממוצע?
במצב כזה,יתקבל הערעור?
אם כבר קיבלתי עבור שנת 2022, אני אמור לקבל תוספת בנפרד??????
זה לא משהו שהתחדש עכשיו, זה היה כבר אזאם כבר קיבלתי עבור שנת 2022, אני אמור לקבל תוספת בנפרד??????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: