200 גרם (חבילה אחת)כמה מרגרינה וכמה פודינג וניל?
וחבילה פודינג (אני שמה 4 וחצי כפות)
מילוי שמספיק ברווח לק''ג בצק.כמויות?
200 גרם (חבילה אחת)כמה מרגרינה וכמה פודינג וניל?
מילוי שמספיק ברווח לק''ג בצק.כמויות?
כן1 1/4 כוסות מים חמימים
הכוונה לכוס + רבע ?
אין סיבה שלא.מישהי יודעת האם יש מרגרינה בקרם וניל הקנוי?
יואוווווווווהא, הבן שלי בן 10 הכין אותם
כשקונים בחנות אפיה הן מחלקות אותו לקופסאות ואין תווית.אין סיבה שלא.
מרגרינה, סוכר והרבה מייצבים
אם יש ברשותך אחד כזה חפשי ברכיבים אחר השם המיתמם "שומן צמחי".
יואווווווווו
איזה מוכשר
תכיני לבדתודה!
נראה מהמם!
יש מצב לקרם אחר במקום הוניל?
פשוט לא סובלת את הטעם שלו.
אז אם חלבי אפשר להמיר את המרגרינה בחמאה?תכיני לבד
העליתי פעם מתכון לשושנים כאלו בדיוק לפני איזה שנתיים לפחות [פורסם גם בהמודיע] ונתתי מתכון להכנת קרם פטיסייר לבד.
קרם פטיסייר:
1 כוס + 1 כף חלב [חלב סויה לגרסה פרווה- יוצא מעולה]
20 גרם מרגרינה
1/2 מקל וניל [או 2 שקיות סוכר וניל]
1/3 כוס סוכר
3 חלמונים
4 כפות קורנפלור
בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, מרגרינה, וניל ומחצית מכמות הסוכר.
בקערה נפרדת טורפים חלמונים, את הסוכר הנותר ואת הקורנפלור עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מאחדים את הנוזל ואת תערובת החלמונים תוך כדי ערבוב. מעבירים את כל הבלילה לסיר ומבשלים כדקה עד להסמכה. מתקבל מעין פודינג. הקרם צריך להיות סמיך כדי שלא ייזל....
כןאז אם חלבי אפשר להמיר את המרגרינה בחמאה?
הכנתי היום. תודה @גיטיgitiלא מזמן העתקתי לי מילוי של קרם וניל , נראה מעולה ממש,
הקרם מעולה!! (הקרדיט ל @חדוי כנרת )
מדידה בכוס ח''פ
להמיס-
1 וחצי כוסות מים עם חצי כוס סוכר ו 2 סוכר וניל.
לערבב לתוך הסיר לאחר שנמס היטב -
1/3 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 ביצים
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה
לחכות מעט שיתקרר ולהוסיף פודינג וניל.
ניסיתי את הקרם והוא טעים ועסיסי!
יכול להיות שהמילוי לא יצא מספיק קשה? לא ניסיתי להכין לבד אין לי מושג איך יוצאהכנתי היום. תודה @גיטיgiti
הורדתי בבצק לכוס שמן..
אבל המילוי עשיתי כמצוטט והוא נספג בבצק. לאחר האפיה לא ראו ווניל
הכנתי עם חמאה.
מדוע??
בגלל המילוי לא הצלחתי ליצור שושנים יפותיכול להיות שהמילוי לא יצא מספיק קשה? לא ניסיתי להכין לבד אין לי מושג איך יוצא
גם אצלי לא ממש רואים את המילוי אבל כן מרגישים אותו טוב טוב בטעם.
אפשר לשים קמח במקום קורנפלורתכיני לבד
העליתי פעם מתכון לשושנים כאלו בדיוק לפני איזה שנתיים לפחות [פורסם גם בהמודיע] ונתתי מתכון להכנת קרם פטיסייר לבד.
קרם פטיסייר:
1 כוס + 1 כף חלב [חלב סויה לגרסה פרווה- יוצא מעולה]
20 גרם מרגרינה
1/2 מקל וניל [או 2 שקיות סוכר וניל]
1/3 כוס סוכר
3 חלמונים
4 כפות קורנפלור
בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, מרגרינה, וניל ומחצית מכמות הסוכר.
בקערה נפרדת טורפים חלמונים, את הסוכר הנותר ואת הקורנפלור עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מאחדים את הנוזל ואת תערובת החלמונים תוך כדי ערבוב. מעבירים את כל הבלילה לסיר ומבשלים כדקה עד להסמכה. מתקבל מעין פודינג. הקרם צריך להיות סמיך כדי שלא ייזל....
לאאפשר לשים קמח במקום קורנפלור
אין לי כח לצאת לקנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: