2 כוסות שמן בבצק?טוב קודם כל הקרדיט למתכון הוא של גיטי שור האלופה.
לבצק
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 כוסות שמן
4 ביצים
1 1/4 כוסות מים חמימים
קורט מלח
להכניס לקערה לפי הסדר
שמרים
סוכר
קמח
להמתין 10 דק' להתאחדות והתססת השמרים
להוסיף
את שאר החומרים
לערבל בוו לישה 7 דק'.
להתפיח שעה וחצי
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים, מרדדים כל חלק לעלה רחב וארוך מורחים בקרם וניל קנוי ומפזרים שוקו צ'יפס.
לכל עלה צריך אריזה של 250 גר' קרם וניל.
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות.
מכניסים לתנור קר 180 מעלות להשחמה.
סירופ למריחה
בקערה לשים כוס מים רותחים, רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל.
למשוך את השושנים בעודם חמים.
טעים בטירוףףף
אשמח לתמונות שלכן
לא, זה לא טעות.2 כוסות שמן בבצק?
זו לא טעות?
טוב קודם כל הקרדיט למתכון הוא של גיטי שור האלופה.
לבצק
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 כוסות שמן
4 ביצים
1 1/4 כוסות מים חמימים
קורט מלח
להכניס לקערה לפי הסדר
שמרים
סוכר
קמח
להמתין 10 דק' להתאחדות והתססת השמרים
להוסיף
את שאר החומרים
לערבל בוו לישה 7 דק'.
להתפיח שעה וחצי
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים, מרדדים כל חלק לעלה רחב וארוך מורחים בקרם וניל קנוי ומפזרים שוקו צ'יפס.
לכל עלה צריך אריזה של 250 גר' קרם וניל.
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות.
מכניסים לתנור קר 180 מעלות להשחמה.
סירופ למריחה
בקערה לשים כוס מים רותחים, רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל.
למשוך את השושנים בעודם חמים.
טעים בטירוףףף
אשמח לתמונות שלכן
קניתי בחנות חד פעמי בלי שם של חברה אפילודבר ראשון -אלוףףף ממש כמו מהחנויות,
איזה קרם וניל את ממליצה??
של איזו חברה?
מאמינה שאפשר לשנות.תודה!
נראה מהמם!
יש מצב לקרם אחר במקום הוניל?
פשוט לא סובלת את הטעם שלו.
להכין לבד קרם וניל צריך לשאול את מומחיות האפיהאפשר להכין קרם לבד? 8 ש"ח לכל עלה זה יוצא יקר!
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה
לחכות מעט שיתקרר ולהוסיף פודינג וניל.
כמויות?לא מזמן העתקתי לי מילוי של קרם וניל , נראה מעולה ממש,
הקרם מעולה!! (הקרדיט ל @חדוי כנרת )
מדידה בכוס ח''פ
להמיס-
1 וחצי כוסות מים עם חצי כוס סוכר ו 2 סוכר וניל.
לערבב לתוך הסיר לאחר שנמס היטב -
1/3 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 ביצים
לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה
לחכות מעט שיתקרר ולהוסיף פודינג וניל.
ניסיתי את הקרם והוא טעים ועסיסי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: