עוגות/עוגיות שושני וניל עם פצפוצי שוקולד יאמיייי

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אלו השושנים
יש ביקוש למתכון?
הא, הבן שלי בן 10 הכין אותם
20200721_195950.jpg
 

TE 10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
זה נראה טוב!
אשמח למתכון....
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יששששששששש,
ממש מתנה מה'
בדיוק לפני כמה ימיםחלשתי לזה
ואמרתי שאנסה לבקש מתכון,
תודה!!!!!
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
טוב קודם כל הקרדיט למתכון הוא של גיטי שור האלופה.

לבצק
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 כוסות שמן
4 ביצים
1 1/4 כוסות מים חמימים
קורט מלח

להכניס לקערה לפי הסדר
שמרים
סוכר
קמח
להמתין 10 דק' להתאחדות והתססת השמרים
להוסיף
את שאר החומרים
לערבל בוו לישה 7 דק'.

להתפיח שעה וחצי

מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים, מרדדים כל חלק לעלה רחב וארוך מורחים בקרם וניל קנוי ומפזרים שוקו צ'יפס.
לכל עלה צריך אריזה של 250 גר' קרם וניל.
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות.
מכניסים לתנור קר 180 מעלות להשחמה.

סירופ למריחה
בקערה לשים כוס מים רותחים, רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל.
למשוך את השושנים בעודם חמים.

טעים בטירוףףף
אשמח לתמונות שלכן
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
טוב קודם כל הקרדיט למתכון הוא של גיטי שור האלופה.

לבצק
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 כוסות שמן
4 ביצים
1 1/4 כוסות מים חמימים
קורט מלח

להכניס לקערה לפי הסדר
שמרים
סוכר
קמח
להמתין 10 דק' להתאחדות והתססת השמרים
להוסיף
את שאר החומרים
לערבל בוו לישה 7 דק'.

להתפיח שעה וחצי

מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים, מרדדים כל חלק לעלה רחב וארוך מורחים בקרם וניל קנוי ומפזרים שוקו צ'יפס.
לכל עלה צריך אריזה של 250 גר' קרם וניל.
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות.
מכניסים לתנור קר 180 מעלות להשחמה.

סירופ למריחה
בקערה לשים כוס מים רותחים, רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל.
למשוך את השושנים בעודם חמים.

טעים בטירוףףף
אשמח לתמונות שלכן
2 כוסות שמן בבצק?
זו לא טעות?
 

Tamiהעובדת

משתמש פעיל
טוב קודם כל הקרדיט למתכון הוא של גיטי שור האלופה.

לבצק
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 כוסות שמן
4 ביצים
1 1/4 כוסות מים חמימים
קורט מלח

להכניס לקערה לפי הסדר
שמרים
סוכר
קמח
להמתין 10 דק' להתאחדות והתססת השמרים
להוסיף
את שאר החומרים
לערבל בוו לישה 7 דק'.

להתפיח שעה וחצי

מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים, מרדדים כל חלק לעלה רחב וארוך מורחים בקרם וניל קנוי ומפזרים שוקו צ'יפס.
לכל עלה צריך אריזה של 250 גר' קרם וניל.
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות.
מכניסים לתנור קר 180 מעלות להשחמה.

סירופ למריחה
בקערה לשים כוס מים רותחים, רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל.
למשוך את השושנים בעודם חמים.

טעים בטירוףףף
אשמח לתמונות שלכן

דבר ראשון -אלוףףף ממש כמו מהחנויות,
איזה קרם וניל את ממליצה??
של איזו חברה?
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
תודה!
נראה מהמם!
יש מצב לקרם אחר במקום הוניל?
פשוט לא סובלת את הטעם שלו.
 

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אפשר להכין קרם לבד? 8 ש"ח לכל עלה זה יוצא יקר!
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
תודה!
נראה מהמם!
יש מצב לקרם אחר במקום הוניל?
פשוט לא סובלת את הטעם שלו.
מאמינה שאפשר לשנות.
יש קרם קפוצ'ינו, נוגט וכו'

אפשר להכין קרם לבד? 8 ש"ח לכל עלה זה יוצא יקר!
להכין לבד קרם וניל צריך לשאול את מומחיות האפיה

לא היה לי מספיק קרם ל4 עלים, בעלה האחרון פיזרתי קפה נמס וסוכר עם פצפוצי שוקולד. יצא טעיםםם.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
א. השושנים נראות מעולה ותודה על המתכון :)
ב. אולי העני תוכל לסייע בנוגע להכנת קרם מתוצרת בית.
ג. אפשר קרם פטיסייר פרווה או חלבי אבל זה דורש השקעה.
ד. מנצלת את האשכול שלך כדי להבהיר ולהזכיר: אם מעלים תמונה חייבים להעלות מתכון. זה לא תלוי בביקוש למתכון.
אלו כללי הפורום.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
לא מזמן העתקתי לי מילוי של קרם וניל , נראה מעולה ממש,
הקרם מעולה!! (הקרדיט ל @חדוי כנרת )

מדידה בכוס ח''פ
להמיס-
1 וחצי כוסות מים עם חצי כוס סוכר ו 2 סוכר וניל.
לערבב לתוך הסיר לאחר שנמס היטב -
1/3 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 ביצים

לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה
לחכות מעט שיתקרר ולהוסיף פודינג וניל.

ניסיתי את הקרם והוא טעים ועסיסי!
 
נערך לאחרונה ב:

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
לא מזמן העתקתי לי מילוי של קרם וניל , נראה מעולה ממש,
הקרם מעולה!! (הקרדיט ל @חדוי כנרת )

מדידה בכוס ח''פ
להמיס-
1 וחצי כוסות מים עם חצי כוס סוכר ו 2 סוכר וניל.
לערבב לתוך הסיר לאחר שנמס היטב -
1/3 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 ביצים

לכבות את האש ולהוסיף מרגרינה
לחכות מעט שיתקרר ולהוסיף פודינג וניל.

ניסיתי את הקרם והוא טעים ועסיסי!
כמויות?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה