לא יודע עד כמה תקין לכתוב על מילים ת"מ - 'מילים יצוקות בסלע' אבל בשורה התחתונה זה לא בא בטוב...יצוק
לתקן 'יצור'
לא יודע עד כמה תקין לכתוב על מילים ת"מ - 'מילים יצוקות בסלע' אבל בשורה התחתונה זה לא בא בטוב...יצוק
טעות הקלדה...לא יודע עד כמה תקין לכתוב על מילים ת"מ - 'מילים יצוקות בסלע' אבל בשורה התחתונה זה לא בא בטוב...
לתקן 'יצור'
לזאת התכוונתי (בשורה הראשונה באתי לפרגן לכותב "המילים" ובד בבד לרמוז על הטעות.. אבל אם לא הובנתי לא נורא)טעות הקלדה...
איזה חבר סדיסטחבר הציע לי
הוא פשוט ניסה את זה וראה כי טוב...איזה חבר סדיסט
טוב! זאת גם סבתא של מורדי ואלי, אולי? בעצם, אין סיכוי. את סבתא שלהם אי אפשר לסובב ככה.אז נחזור לסבתא שלי, וסליחה שברחתי באמצע, היא רוצה שאני אבוא אליה, ניסיתי להפיל את גזר הדין הזה על כל בנות הדודות שלי, כולל אחיותיי. אחרי הכל, זה התפקיד שלהן לנקות ולעזור לסבתא, אבל הן מתרשלות בו. כמו מכל התפקידים שלהם. לא להתעצבן. זו האמת!
כשראיתי שאין סיכוי להפיל נכדה בדלי, עברתי אל בני דודי, גם אותם לא ממש הצלחתי, גזר הדין היה חתום.
שמשון יהיה זה שיבוא לעזור לסבתא לנקות לפסח.
אגב, זה ממש כיף, אני סתם מתלונן.
כי השלבים הולכים ככה.
מגיעים לסבתא, אוכלים ארוחת צהריים, מנקים חצי ארון, מוצאים בו שוקולד, מציעים לסבתא הפסקת קפה-שוקולד בתרועת ניצחון ובפנים אומללות כשל אחד שגמר לנקות מטבח שלם.
אהבתי.כששניהם נגמרים, גם הקפה וגם השוקולד
זאת הפעם הראשונה שהוא עושה את כל מה שמסופר עם הארון והקפה? כי לפי איך שהוא מספר, נשמע שעשו את זה לפחות כמה פעמים...אף פעם לא אהבתי לנקות, זאת אומרת, אולי אני אוהב. לא יודע. אף פעם לא ניסיתי את זה.
החלק הטוב ביותר. גאוני!לסבון כלים
תודה!טוב! זאת גם סבתא של מורדי ואלי, אולי? בעצם, אין סיכוי. את סבתא שלהם אי אפשר לסובב ככה.
אהבתי.
מקסים איך שאת מצליחה להעביר התרחשות בצורה מעניינת ומושכת כאילו זה קורה לנו מול העיניים, גם בלי לכתוב במפורש את הדיבורים שלהם. הכתיבה וההיכרות עם הדמויות כל כך טובות שאנחנו יכולים להשלים את זה לבד...
הוא היה הולך שנים שעברות עם בנידודים אחרים, משחק אותה עובד, וחוזר עם השלל, עכשיו הוא הולך לבד--- ):זאת הפעם הראשונה שהוא עושה את כל מה שמסופר עם הארון והקפה? כי לפי איך שהוא מספר, נשמע שעשו את זה לפחות כמה פעמים...
תודה (:החלק הטוב ביותר. גאוני!
וואו וואו
מדהים איך כל פרק מתפתח בפני עצמו ממשפט למשפט עד שאין סיכוי לעצור באמצע פרק
הוא עד כדי כך מעצבן? להגביר את החפירות שלו או להפחית?!פשוט מסע לנבכי נפשו של בחור ישיבה מעצבן (גם אני הייתי כזה?)
לכו תדעו...יש לו בעיות תקשורת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: