עובדת במכבי ברבי עקיבהגם אני מאד מאד מרוצה ממירב רז. הן מהמקצועיות והן מהאנושיות.
ולפעמים קורים ניסים שמתפנה תור מיידי
אבל, לא ידוע לי שהיא מקבלת במכבי.
ותורים בעוד חודש. יחסית בסדר גמורד"ר איואנה אולתיאנו, לא מציעים אותה במוקד אבל כדאי לנסות שוב ושוב. היא פשוט רופאה מאלפת, מקצועית ענינית וגם נותנת יחס אנושי מאדדדד!!! (מנהלת של חדרי לידה ב"מעיני") מקבלת במרפאות של מעיני הישועה.
אני בכלל בכלל לא ממליצה, היא בכלל לא מקצועית ולא.... ממש הרגשתי שנכוויתייצחקוב אירינה - שמעתי המלצות. מקבלת במעייני הישועה.
אשמח לקבל מידע, אפשרי?אני בכלל בכלל לא ממליצה, היא בכלל לא מקצועית ולא.... ממש הרגשתי שנכוויתי
בשמחה, ch0527617033 בגימילאשמח לקבל מידע, אפשרי?
כנ"ללא להתקרב!!!
תודה לכולכם על המידע, שנים שאני מחפשת מידע על רופאות נשים במכבי, וזה היה די מסובך לברר...
אין על העזרה של פרוג.
אח רפואי - יצחק יוסף!לאיזו מסקנה הגעת?
מה זה אח רפואי?אח רפואי - יצחק יוסף!
אמנם גבר אך היסודיות שלו שווה הכל-הלכתי עם בעלי וענה על כל השאלות בסבלנות יוצא מן הכלל...!
רופאה עדיין מחפשת.....
ד"ר איואנה אולתיאנו, לא מציעים אותה במוקד אבל כדאי לנסות שוב ושוב. היא פשוט רופאה מאלפת, מקצועית ענינית וגם נותנת יחס אנושי מאדדדד!!! (מנהלת של חדרי לידה ב"מעיני") מקבלת במרפאות של מעיני הישועה.
ותורים בעוד חודש. יחסית בסדר גמור
אני בררתי לאחרונה על כמה רופאות
והנה התוצאות על רופאות נשים בבני ברק
פיינברג אירינה
יצחקוב אירינה - שמעתי המלצות. מקבלת במעייני הישועה.
אולתיאנו איואנה - הבנתי שמתחילה עכשיו לקבל במעייני הישועה, מכירה אותה משם, רופאה מעולה וסופר מקצועית לא כ"כ יודעת איך מבחינה אנושית. אה, והיא לא רוסיה.
אדטו רחל נהדרת הרבה המלצות
רז מרב רופאה שלי, ממליצה מאד, אבל יש בעיית זמינות. (תורות ארוכים)
בר נתן נעמי
אוקסהורן יפעת
אני אישית אצל רופא (ד"ר אנגלהרד, יש עליו אין ספור המלצות, תעשי חיפוש בפורום יש המון אשכולות עליו)
מקבלת דרך מכבי בביח מעייני הישועהרק שאבין, יוהנה אולטיאנו מקבלת בתור רופאת נשים?? דרך הקופות? פרטי? חייבת לדעת..
אישה מיוחדת!!
לקחתי אותה פרטי ללידת תאומים, אנושית ומקצועית מס' 1!
לא מאמינה לך...!מקבלת דרך מכבי בביח מעייני הישועה
(אולי בעוד קופות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: