לא הבנתיבדיקות דם,
יעוץ והכוונה,
דופק,
איך קובעים תור לאח רפואי? מתי מגיעים אליו? איך הוא בודק דופק?
זה כמו פגישת אחות ליווי הריון?
לא הבנתיבדיקות דם,
יעוץ והכוונה,
דופק,
אני קבעתי תור דרך האתרלא מאמינה לך...!
איך קובעים תור?
סליחה שאני אומרת, אבל זה ממש לא לכתחילה ללכת לרופא בשגרה אלא רק במצב רפואי שמצריך רופא מומחה.ד"ר אנגלרד-אין רופא\ה כמוהו!
א. הוא רופא ולא רופאה ושוב חזרנו לאותה נקודה
ב. רופא מומלץ בחום!!!
מכל הבחינות
אנושיות
מקצועיות (רופא מנתח בבי"ח)
זמינות
הבנה
הלכתית (רופא שמבין ... וכן רבנים משלנו ממליצים עליו)
לי אישית הרב המליץ עליו מכמה בחינות
ויעידו על כך כמות הממתינים הגדולה שלו מאחורי הדלת....
וגם הזמינות מהירה ממש
מקבל פעמיים בשבוע בשעת הערב
וכדי לקבל תור מחכים גג!!! שבוע
קבעתי.אני קבעתי תור דרך האתר
התור הקרוב בעוד חודש, אפילו לא רחוקאיתור שירות | מכבי שירותי בריאות
ברוכים הבאים לאיתור שירות של מכבי שירותי בריאות. כאן תוכלו למצוא רופאים, מרכזים רפואיים, בתי מרקחת ועוד שירותים רפואיים באזור מגורכם, להזמין ולבטל תור ועוד.serguide.maccabi4u.co.il
מקבלת פעם בשבוע
הוסיפו כעת עוד 5 רופאות נשים יושבות בתוך מעייני הישועהסליחה שאני אומרת, אבל זה ממש לא לכתחילה ללכת לרופא בשגרה אלא רק במצב רפואי שמצריך רופא מומחה.
משום מה רוב מי שאני שואלת שהיא במכבי אומרת לי שהיא הולכת לרופא אולי בגלל מחסור ברופאות. הגיעה הזמן לבקש בקופה עוד רופאות אם הרבה יבקשו אולי זה יעזור משהו.
סליחה שאני אומרת, אבל זה ממש לא לכתחילה ללכת לרופא בשגרה אלא רק במצב רפואי שמצריך רופא מומחה.
משום מה רוב מי שאני שואלת שהיא במכבי אומרת לי שהיא הולכת לרופא אולי בגלל מחסור ברופאות. הגיעה הזמן לבקש בקופה עוד רופאות אם הרבה יבקשו אולי זה יעזור משהו.
אולי במכבי. בכללית לא מחכים 3 חודשים ואגב מי שאני מכירה והיא בכללית לא הולכת לרופא.פאה התור יכול להיות בי
?????
אפשר סיבה
אשתי כעת אצלה.
למשל כי...?????
אפשר סיבה
אשתי כעת אצלה.
רופאה אחת בב"ב שהיא אישה אבל אם תאמרי לה הרב אמר.........
היא תפתח פה כמו של ליברמן המולדובי מה הקשר בין רבנים ל............
אני קבעתי תור דרך האתר
התור הקרוב בעוד חודש, אפילו לא רחוקאיתור שירות | מכבי שירותי בריאות
ברוכים הבאים לאיתור שירות של מכבי שירותי בריאות. כאן תוכלו למצוא רופאים, מרכזים רפואיים, בתי מרקחת ועוד שירותים רפואיים באזור מגורכם, להזמין ולבטל תור ועוד.serguide.maccabi4u.co.il
מקבלת פעם בשבוע
הם שידרגו את האתרהעמוד המבוקש לא נמצא..
היא כבר לא מקבלת ממכבי?
תודה, אבל משום מה זה מראה שהיא מקבלת רק בנתניההם שידרגו את האתר
וכעת זה בכתובת שונה
איתור שירות | מכבי שירותי בריאות
ברוכים הבאים לאיתור שירות של מכבי שירותי בריאות. כאן תוכלו למצוא רופאים/ות, מרכזים רפואיים, בתי מרקחת ועוד שירותים רפואיים באזור מגורכם, להזמין ולבטל תור ועוד.serguide.maccabi4u.co.il
?????
אפשר סיבה
אשתי כעת אצלה.
באתר של מכבי נותן להזמין למרפאה בנתניה, יש לך מידע איך אפשר להזמין תור באזור המרכז?אולתיאנו היא באמת אחת הרופאות האנושיות והמעולות שפגשתי
לא ידעתי שהיא מקבלת מחוץ לתפקידה במעיני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: