יעזור לך אם אני מכירה מקרה כזה מלפני 17 שנה?אבל הענין של לשכוח ברכב זה רק סיפורים של 4 שנים האחרונות
יעזור לך אם אני מכירה מקרה כזה מלפני 17 שנה?אבל הענין של לשכוח ברכב זה רק סיפורים של 4 שנים האחרונות
רק לפני כמה חודשים היה סיפור בבית שמש על אישה שהשאירה את הילדים שלה ברכב לבדאם הוא משאיר מנוע דולק ומזגן
מה הבעיה?
כמובן שהיו מקריםיעזור לך אם אני מכירה מקרה כזה מלפני 17 שנה?
יעזור לך אם אני מכירה מקרה כזה מלפני 17 שנה?
המטריד זה שהיה אמור להיכנס חוק לתוקף לפני יותר מחודש שכל רכב מחוייב באיזו שהיא מערכת למניעת שכחת ילדים, אבל מירבה מיכאלה דחתה את זה לשנה הבאה. אנחנו לא יודעים חשבונות שמיים, אבל לכו תדעו כמה מקרים היו יכולים להימנע.
אמרו פה שוב ושובאני לא דנה ולא שופטת אך אחד..
אבל בעיני זה נישמע מאוד מוזר ודבר אחד אני לא מבינה איך זה קורה הדבר הזה לשכוח ילד ברכב??
השכיחות עלתה כתוצאה מהחוקים שמחייבים חגורה ובוסטר.אבל הענין של לשכוח ברכב זה רק סיפורים של 4 שנים האחרונות
גם זה וגם הפלאפונים, פעם לא היו פלאפונים היו שמים לב יותר לסביבה כי פשוט היה משעמם ולא היה עם מי לדבר. (לא כל אחד היה שומע רדיו, וגם כך זה פחות תופס תשומת לב מאשר שיחה בפלאפון).השכיחות עלתה כתוצאה מהחוקים שמחייבים חגורה ובוסטר.
כך שאם ילד נרדם ניתן לשכוח אותו חלילה וחס.
בימות עבר החזיקו ילדים ופעוטות על הידיים.
וילדים שובבים הורידו את השכל להורים עד השניה שהרכב עצר והם פרצו ממנו החוצה...
זה מה שהעלה את השכיחות. פיזור נפש היה תמיד.
הפלאפונים כאן כבר יותר מ25 שנה.גם זה וגם הפלאפונים, פעם לא היו פלאפונים
האם זה מגובה בנתונים/סטטיסטיקה?הפלאפונים כאן כבר יותר מ25 שנה.
המקרים יותר בעשור האחרון.
כמובן שצריך לעשות תשובהואגב, כמו שאמרו לעיל הדיון כאן כולו מיותר. כי במקרה שלנו לא נראה שמערכת היתה עוזרת.
ומישהו אמר לי על שרשרת הקריסות של השנה שזה היה סדרת שיעורים מסודרים מאת הקב"ה:
קודם קרסו אנשים במירון
אז אמרו: מעכשיו צריך להזהר ממקומות צפופים.
ואז קרסו פארענצ'ס
אז אמרו: אסור לעלות על פארענצ'ס.
ואז קרס חניון שערי צדק.
אז אמרו: טוב ניזהר שלא לצאת החוצה לרחוב.
ואז קרס הבניין במיאמי,
ואז נשארו עם פה פתוח
כי גם כשלא יוצאים מהבית אפשר לקרוס.
והבינו שפשוט צריך לחזור בתשובה וזהו, וחבל שלא הבינו את זה מהתחלה.
(גם שם עדיין היו כאלו שאמרו שמעכשיו צריך לעשות בדיקות לכל הבניינים האם הם חזקים ולא עומדים לקרוס).
לשיטתך גם אסור לנהוג ברכב לבד עם ילדים חגורים מאחורה, כי הם יכולים לסכן את עצמם.רק לפני כמה חודשים היה סיפור בבית שמש על אישה שהשאירה את הילדים שלה ברכב לבד
במקום מוצל ורכב ממוזג
אחד הילדים שכנראה ניסה לצאת מהחגורה
נחנק ונמצא כבר ללא דופק ונשימה
אחרי פעולות החייאה חזר היה מאושפז כמה ימים במצב קשה ונפטר
מכירה את האמא והיא אחת הנשים האחריות שיש .
ככה שכמו ששבית לא תשאירי ילדים בגילאים שהם יכולים לסכן את עצמם אז גם ברכב
בשנים האחרונות יש יותר ויותר רכבים בציבור החרדי.כמובן שהיו מקרים
גם אני זוכרת סיפור שקרה באופקים עם ילדה שנשכחה ברכב
כנראה זה היה אותו מקרה מה שאנחנו מדברות... כי זה היה בערך לפני 17 שנה
אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שבשנים האחרונות המקרים הפכו ליותר ויותר שכיחים לצערינו.
תכולתו האנושית.ואגב, אם הוא ישאיר מנוע דולק, מה ימנע מעובר אורח להכנס ולזוז עם הרכב על תכולתו האנושית?
כשההורה נמצא ברכב ורואה דרך המראה מה קורה מאחורה ההסתברות שזה יקרה יותר נמוכהלשיטתך גם אסור לנהוג ברכב לבד עם ילדים חגורים מאחורה, כי הם יכולים לסכן את עצמם
הורה לא בהכרח רואה דרך המראה את הילדים מאחורה. הוא אמור לראות את הרכבים מאחורה.כשההורה נמצא ברכב ורואה דרך המראה מה קורה מאחורה ההסתברות שזה יקרה יותר נמוכה
מאשר שהילדים נמצאים ברכב לבד וכנראה גם משתעממים ולא מוצאים שום סיבה להמשיך לשבת .
קודם כל זה ממש לא מה הבעיה.אם הוא משאיר מנוע דולק ומזגן
מה הבעיה?
מה מסוכן?כי לא משאירים אותו מונע עם ילדים קטנים. נקודה. זה לא פחות מסוכן.
נשמע לי מוזר להסביר את זה אבל בכ''א..מה מסוכן?
ילדים נורמליים בגיל 6, שחגורים על גבי בוסטר, לא יעזו לפתוח את חגורת הבטיחות, לעבור למושב הנהג, להוריד את בלם היד, להזיז את מוט ההילוכים ולתת גז.נשמע לי מוזר להסביר את זה אבל בכ''א..
מכירה מקרה מקרוב על שני ילדים ששהו ברכב כזה ודרדרו את עצמם עם הרכב.
בנס היה במרחק קצר קיר והאוטו נבלם והם יצאו בשלום כמעט ללא שריטה.
הילדים של היום לא טיפשים בכלל, הם יודעים יופי להשתמש במחשב ובפלאפון ובכל הטכנולוגיה הקיימת היום,
הרבה יותר טוב ממה שידענו בגילם.
ושוב לא צריך לחכות שיקרה אסון כדי ללמוד ממנו.
עוד לא שמעתי שקרה למישהו משהו מזה שהוא נזהר יותר, בטח לא כשמדובר בחיים של הילד שלו!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: