הילד לא ראה על עצמו , שהוא עומד ללכת מהעולם הוא לא ניסה לפתוח דלת לא כלווום ?
באמת כדאי וחשוב מאד לתרגל עם הילדים, ולהסביר שבמקרה כזה לעבור לכסא מקדימה
ולפתוח את הדלת ולצאת .
חשוב!!!
הילד לא ראה על עצמו , שהוא עומד ללכת מהעולם הוא לא ניסה לפתוח דלת לא כלווום ?
הבעיה שכזה חם וזה לא עוזרבאמת כדאי וחשוב מאד לתרגל עם הילדים, ולהסביר שבמקרה כזה לעבור לכסא מקדימה
ולפתוח את הדלת ולצאת .
חשוב!!!
תסבירו לי אחת ולתמיד, איך שוכחים ילד ברכב
פשווט הזוי
אבא שלי שיחיה מקפיד ללמד כמעט כל ילד שהוא מכיר, איך פותחים את הרכב מבפנים במקרה שח''ו הוא ננעל.הלוואי שכך, לפחות לא סבל.
אני חושבת שילד מבוהל בן 6 לא מסוגל לחשוב לבד על איך להיחלץ מרכב.
אולי כדאי ללמד כל ילד שמסוגל לכך איך להשתנש בצופר הרכב במקרה חירום. זה הרבה יותר יעיל מדפיקות על חלון בחניה ריקה מאדם.
זו זכות שהיא ממש חובה!! בימים אלו זה ממש בגדר פיקוח נפש ממש!!אנשים, אתם הולכים ברחוב ורואים מכוניות חונות?
תנו הצצה לתוך הרכב (שיחשבו שאתם משוגעים, אז מה...)
לא בצורה אובססיבית, אבל מידי פעם כדאי לראות אולי חלילה נשכח בפנים ילד
זה כמובן לא פתרון לבעיה, אבל יכול להציל נפש מישראל.
אני במו עיניי ראיתי רכב שהאב יצא לקנות משהו מהסופר והשאיר שם שלושה ילדים ותינוקת!!
כן, כן, הוא חשב שזה יקח דקה שתיים, ו''נו, בשביל מה להיסחב עם כולם''
תכל''ס עמדה לו זכות אבות שהילדים שלו נשארו חיים.
מעדיפה לחסוך ממכם את התיאור המזעזע של איך הם היו נראים...
ממליצים להניח את הטלפון הנייד ליד מושב התינוק. לצערנו את הטלפון לא שוכחים..טיפ שלי לרכבי אטומט,
שימו את הנעל שלא מדוושת על/ליד התינוק,
גזירת שמיים נוראה!!!
ואיך הוא יבין שלא באמצע הנסיעה או כשסתם עומדים ליד הכביש??ללמד כל ילד שמבין- מגיל שנתיים בערך, איך לפתוח את הרכב מבפנים אם הוא נעול.
קודם כל זה מסוכן מאד , ילד שילמד איך לפתוח דלת , בסוף הוא יפתח באמצע הנסיעה השם ירחםללמד כל ילד שמבין- מגיל שנתיים בערך, איך לפתוח את הרכב מבפנים אם הוא נעול.
לתרגל איתו כמה פעמים.
מינימום השתדלות.
הברקס לא יעבוד אם הרכב כבוי, רק הצופר (ברכבים שאינם חשמליים)אני חושבת שזה עלול להיות מסוכן לתת לילדים להתעסק עם איזור הנהג וכל הפונקציות שלו,
רק חסר שיגע בברקס או משהו אחר שם,
זה טוב עד שמתרגלים----בוויז יש הגדרה שמזכירה בסוף כל נסיעה שמגיעים ליעד המבוקש הוא מצפצף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: