כאחד שנמצא בחיידר יום יום אני יודע, שכמעט ואין מצב שמסתובבים בחיידר ולא רואים את המלמדים !ואולי לא פגש אותו בדיוק בחדר מורים?
ואצלינו בחיידר שכל מלמד יודע בדיוק מה קורה עם כל תלמיד
כאחד שנמצא בחיידר יום יום אני יודע, שכמעט ואין מצב שמסתובבים בחיידר ולא רואים את המלמדים !ואולי לא פגש אותו בדיוק בחדר מורים?
הוא כנראה נרדםהילד לא ראה על עצמו , שהוא עומד ללכת מהעולם הוא לא ניסה לפתוח דלת לא כלווום ?
בדרך כלל ילד גדול יותר יכול להציל את עצמו1. רכב שחייב במערכת לא יעבור טסט ללא המערכת
2. הכל מותאם לילדים עד גיל 4, הילד מהיום ז"ל בן 6 שנים
הוא כנראה נרדם
ותוך כדי כך איבד הכרה אחרי חצי שעה בחום.
ברכבים חשמליים הצופר לא עובד כשהמנוע מכובה.הלוואי שכך, לפחות לא סבל.
אני חושבת שילד מבוהל בן 6 לא מסוגל לחשוב לבד על איך להיחלץ מרכב.
אולי כדאי ללמד כל ילד שמסוגל לכך איך להשתנש בצופר הרכב במקרה חירום. זה הרבה יותר יעיל מדפיקות על חלון בחניה ריקה מאדם.
הלוואי שכך, לפחות לא סבל.
אולי כדאי ללמד כל ילד שמסוגל לכך איך להשתנש בצופר הרכב במקרה חירום. זה הרבה יותר יעיל מדפיקות על חלון בחניה ריקה מאדם.
זה רעיון!!!אולי צריך להתקין צופרים ייחודיים לעניין זה,
לחצן מצוקה
הרעיון להתקין מערכת למניעת שכחהזה רעיון!!!
חתני (בעלה של בתי) זכה להציל תינוק שכוח ברכב רק ע''י הצצה לתוך רכב חונה!אנשים, אתם הולכים ברחוב ורואים מכוניות חונות?
תנו הצצה לתוך הרכב (שיחשבו שאתם משוגעים, אז מה...)
לא בצורה אובססיבית, אבל מידי פעם כדאי לראות אולי חלילה נשכח בפנים ילד
זה כמובן לא פתרון לבעיה, אבל יכול להציל נפש מישראל.
ממש. כמו במעלית,זה רעיון!!!
ה"י ויציל, במקרה הזה נשאר לנו רק להתפלל על האב, האם והאחים / ות בלי לחפור או לשאול שאלותהלוואי שכך, לפחות לא סבל.
עושה את זה קבועאנשים, אתם הולכים ברחוב ורואים מכוניות חונות?
תנו הצצה לתוך הרכב (שיחשבו שאתם משוגעים, אז מה...)
לא בצורה אובססיבית, אבל מידי פעם כדאי לראות אולי חלילה נשכח בפנים ילד
זה כמובן לא פתרון לבעיה, אבל יכול להציל נפש מישראל.
אזל מהמלאייש מוצר שממש עוזר לא לשכוח ילדים ברכב BABYONKEY
יש להם גם איזה אתר, אפשר להזמין ישירות מהיצרן נראה לי...
תכתבו בגוגל BABYONKEY.אזל מהמלאי
חבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: