מאיפה יוצא המים בבובוט שפריצר מקדימה על פי הלחיצהכמה זמן יש לך בובוט?
היו לך בו תקלות?
או אוטומטי מהמברשות?
מאיפה יוצא המים בבובוט שפריצר מקדימה על פי הלחיצהכמה זמן יש לך בובוט?
היו לך בו תקלות?
יוצא מים במברשת אוטומט ואם רוצים יותר מים צריך ללחוץ על כפתור שהוא ממש בידיתמאיפה יוצא המים בבובוט שפריצר מקדימה על פי הלחיצה
או אוטומטי מהמברשות?
בגדול- בכל פרמטר 50 אחוז יותרמה ההבדל בדרימי בין H11 לדגמי ה12?
7 חודשים. זה לא הרבה יותר מחצי שנה, אבל כן- בלי תקלות. כמו חדש ב"ה.יש מישהו כאן שיש לו דרימי למעלה מחצי שנה, ואין תקלות?
לפי מה שאני רואה באמזון על טינקו S5 וS7 נראה שאין כמעט מי שמחזיק לו יותר מחצי שנה, אני צודקת?
אני עם טינקו S5 למעלה משנה בשימוש יומיומי.אני קניתי טינקו S5 בסיון האחרון.
אחרי כ 4 חודשים התחילו בעיות עם הסוללה.
בהתחלה עוד הצלחתי לעבוד איתו מעולה.
ב 50% נכבה. ועד אז עבד טוב מאוד.
לאט לאט שבק חיים לגמרי
והיום לא עובד בכלל
אהבתי אותו מאוד!
היה יעיל ותועלתי מאוד!
קבלתי החזר של 1000 ש"ח מטינקו (דרך אמזון)
נגיד, עלה לי כ 300 ש"ח לחודש
יכול להיות ששווה..
ממה שאני שומעת יש שמרוצים ממנו מאוד!
ובהחלט אני לא הראשונה שמתלוננת על הסוללה...
אצלי זה היה ממש בשימוש יום יומי
יכול להיות שהוא לא בנוי לזה.
יכול להיות שהוא מעולה לשימוש מקסימום דו שבועי?
מה אקנה עכשיו?
עדיין לא יודעת
נראה לי ממה שאני שומעת שכוחו של S5 זה בחיי סוללה ארוכים יותר תוך כדי עבודה.
אז אולי אחשב על S3
אתמול ראיתי שלדייסן יש שואב שוטף (נראה לי חדש)
עדיין יקר בטירוף!
איך שהבנתי ממך שהוא מתפרק גם לידני -הוא יותר חזק מהטינקו קומבו שגם מתפרק לשתיים?7 חודשים. זה לא הרבה יותר מחצי שנה, אבל כן- בלי תקלות. כמו חדש ב"ה.
איך שהבנתי ממך שהוא מתפרק גם לידני -הוא יותר חזק מהטינקו קומבו שגם מתפרק לשתיים?7 חודשים. זה לא הרבה יותר מחצי שנה, אבל כן- בלי תקלות. כמו חדש ב"ה.
כן, הטינקו קומבו יותר חלש מהטינקו הרגיל, אבל הדרימי יותר חזק מהטינקו.איך שהבנתי ממך שהוא מתפרק גם לידני -הוא יותר חזק מהטינקו קומבו שגם מתפרק לשתיים?
כן בהחלט, אבל לדגם שלי אין מוט ארוך- אז למסילות של המרפסת צריך להתכופף.והידני איפה מצליח לשאוב עם במסילות של חלונות?
אז זה שווה המסילות נהיות נקיות או שצריך לעבור עם סמרטוט בפנים?כן, הטינקו קומבו יותר חלש מהטינקו הרגיל, אבל הדרימי יותר חזק מהטינקו.
כן בהחלט, אבל לדגם שלי אין מוט ארוך- אז למסילות של המרפסת צריך להתכופף.
החלק המתפרק הוא שואב אבק רגיל, לא שואב שוטף- הוא שואב אבק מהמסילות כמו כל שואב אבק.אז זה שווה המסילות נהיות נקיות או שצריך לעבור עם סמרטוט בפנים?
מאיפה הזמנת?רק מעדכנת הזמנתי את הטינקו S5
החישוב היה פשוט:
ב-2000 ש"ח היה לי או טינקו S5 או דרימי M12, שדי זהים מבחינת נתונים עם הרבה יותר המלצות על טינקו. (וראיתי שלטינקו יש עוצמת וואט גבוהה יותר)
האופציה הבאה היתה הדרימי דואל H12 שגם מתפרק עם חלקים גם מתייבש בחום וגם עם מברשת ל-2 הפינות, בחישוב שלי זה לא היה שווה לי את התוספת של ה-700 ש"ח.
בעיני אף לא אחד מהם הוא נתון שמשנה לעצם הניקיון עצמו.
מקווה שאהיה מרוצה
אעדכן בהמשך
כן, כי יחד עם התלונות, יש המון אנשים שאומרים ששינה להם את החייםמאיפה הזמנת?
ומעניין בסוף כן הלכת על טינקו אפילו שרשמת שיש הרבה מתלוננים.?
אפילו שראית שיש הרבה טענות עליו.כן, כי יחד עם התלונות, יש המון אנשים שאומרים ששינה להם את החיים
הזמנתי באמזון בדיל של בלאק פריידי היה 35% הנחה +5% קופון בעגלה,
יצא כולל משלוח ומס 1900 ש"ח בערך.
הייבוש בחום לא קריטי בעיני, פשוט אחרי כל פעם מוצאים את הגלגל ומיבשים אותו באויר
(אולי אפילו מכבסים, לא יודעת)
ושיגיע ל-2 הפינות, נשמע משודרג אבל לא מצדיק את התוספת בעיני.
אגב, המבצע עדיין בתוקף
צפה בקובץ המצורף 1509471
הגיע היום מכשיר נחמד מאוד שוטף ומנקה+שואב נשלף עם הרבה חלקיםמבצע רציני על זה
ב799 שקל
בשאר האתרים
2500 שקל
מישהוא מכיר את החברה או את המוצר?שואב אבק עומד Jimmy HW10 Pro - זאפ השוואת מחירים
HW10 פרו Jimmy החל מ - 1879₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של שואב אבק עומד Jimmy HW10 Pro, מידע על חנויות קרובות, 1 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
לפי הנתונים נשמע חזק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: