יש לך מקור לדבריך?השאלה שלה היתה על שואב שוטף רובוטי ולא על ידני. לגבי ידני אין ויכוח שטינקו.
אני ראיתי כמה פרמטרים שדרמי עולה על טינקו
יש לך מקור לדבריך?השאלה שלה היתה על שואב שוטף רובוטי ולא על ידני. לגבי ידני אין ויכוח שטינקו.
איפה ראית?יש לך מקור לדבריך?
אני ראיתי כמה פרמטרים שדרמי עולה על טינקו
כתבתי כבר שאני לא משתמשת בחומר ייעודי אלא ב- AJAX כי הוא כמעט לא מקציף. פעמים ראשונות הסתכלתי כל הזמן על המיכל לראות שאין קצף ומאז אני רגועה.מקפיצה
@HennyS ואולי עוד כמה
איזה מהם? יש הרבה סוגים באג'קסכתבתי כבר שאני לא משתמשת בחומר ייעודי אלא ב- AJAX כי הוא כמעט לא מקציף. פעמים ראשונות הסתכלתי כל הזמן על המיכל לראות שאין קצף ומאז אני רגועה.
עולה 20 ש"ח ל-2 ליטר במקום 50 ש"ח לליטר אחד לחומרים הייעודיים.
אבל אני לא לוקחת אחריות על המכשיר שלך...תבדקי בעצמך.
ניסתי יום אחד עם סנו רגיל טיפונת ממש שמתי בתוך המיכל של הנקיים וכל הזמן עקבתי על המיכל המלוכלך לראות שלא מתחיל לעלות למעלה הקצףכתבתי כבר שאני לא משתמשת בחומר ייעודי אלא ב- AJAX כי הוא כמעט לא מקציף. פעמים ראשונות הסתכלתי כל הזמן על המיכל לראות שאין קצף ומאז אני רגועה.
עולה 20 ש"ח ל-2 ליטר במקום 50 ש"ח לליטר אחד לחומרים הייעודיים.
אבל אני לא לוקחת אחריות על המכשיר שלך...תבדקי בעצמך.
כן,מה בתכלס הבעייה?- שלא יעלה קצף למנוע למעלה?
אז בגדול אני יכולה להשתמש עם כל חומר שאני רוצה ולעקוב שהקצף לא עולה?כן,
רטיבות הורסת את המנוע, ובשביל זה יש חיישנים שמזהים שהמים עולים ועוצרים את הפעולה של השואב, הבעיה היא שהחיישנים האלה לא מצליחים לזהות את הקצף, וכך הוא עלול לעלות למנוע ולהרוס אותו.
לא,אז בגדול אני יכולה להשתמש עם כל חומר שאני רוצה ולעקוב שהקצף לא עולה?
יש לי דרימי ומרוצה ממשאשכול ארוך...
אני רוצה דחוף טינקו S5 וחסר במלאי בכל הארץ
מה אומרות על הדרימי בנושא הנקיון- בריצוף קרמיקה מבריקה, רואים סימנים?
איזה דגם יש לך? ואתה מרוצה ממנו?יש לי דרימי ומרוצה ממש
חבל על הטינקו סתם נראה לי שיצא לו מין שם מותג
ובתכלס ראיתי פה הרבה שהתלוננו על המגעים שלו
אפשר לפרט עוד? מגיע לפינות?אנחנו קנינו שואב שוטף של שארק
ב-1550 ש"ח
יש לנו קרוב לחודש, בינתיים מרוצים מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: