מתנצלת.
רק עכשיו ראיתי שביקשת.
אני מכינה את המתכון של ניקי ב. ראי
פה.
השינוי שלי - במקום אבקת מרק - קצת אגוז מוסקט גרוס או טחון.
בשביל החסומות אני מעתיקה את המתכון לכאן,
אבל אם לא חסום לכן, תיכנסו לאתר שלה, כי היא ממש מבקשת לא להעתיק מתכונים, רק לתת קישורים לאתר.
פסטה ברוטב שמנת ובטטה
מתכון מעולה אין על השילוב של בטטה וגבינות זה ממכר וזה מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב, יצא כל כך טעים.
פינוק נהדר לארוחת ערב בכמה דקות הכנה. בלי לעבוד קשה בלי לטרוח מנה מפנקת ביותר בכלום עבודה. אצלי זה נכנס ישר למחברת המתכונים.
מרכיבים:
300 ג’ ספגטי
בטטה בגודל בינוני
או שני גזרים
שמנת לבישול 10%
60 מ”ל חלב (רבע כוס)
אגוז מוסקט כמה גירודים
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
בצל
2 שיני שום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים להוסיף את הפסטה ולבשל לפי ההוראות.
2. לקלף את הבטטה ולחתוך לקוביות קטנות, לשים 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הקוביות עד שהן רכות אבל לא מתפרקות, להוסיף לבטטה את הבצל ולטגן כדקה שתיים, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קצר.
*3. להוסיף את השמנת והחלב, לתבל לבשל כשתי דקות להוסיף את הגבינה לערבב עד שהיא נמסה, להוסיף את הפסטה דקה על האש ולהוריד, מומלץ לערבב עוד כמה דקות מידי פעם.
בהצלחה!