דרוש מתכון שבלולי פיצה גדולים - לא מבצק עלים

אסתי ש

משתמש צעיר
אשמח למתכון של שבלולי פיצה (פיציות בלע"ז)
אבל גדולים - כמו של מאפיות...
ולא כאלה שמכינים מבצק עלים אלא מבצק 'אמיתי'
תודה רבה!
 

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מכינה עם בצק של חלות / לחמניות. יוצא מיוחד במינו.
הילדים משוגעים על זה, וקוראים לזה לחמניות פיצה.
החיסרון - ברכתם המוציא.
אם מתאים לך - אפרט.
 

אסתי ש

משתמש צעיר
אני מכינה עם בצק של חלות / לחמניות. יוצא מיוחד במינו.
הילדים משוגעים על זה, וקוראים לזה לחמניות פיצה.
החיסרון - ברכתם המוציא.
אם מתאים לך - אפרט.
לא, חיסרון מדי גדול :(
אני רוצה בצק מזונות
תודה בכל אופן!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תעשי עם בצק ספידי
מכירה?
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מצרפת לך את המתכון:

בצק ספידי
מתאים למילויים מלוחים ומתוקים

לבצק:
4 כוסות קמח (לבן \ מלא \ כוסמין)
3\4 כוס שמן
2 כפות חומץ
1 כוס מים חמים

ביצה להברשה
שומשום לקישוט

הכנה:
לשים את חומרי הבצק לבצק רך וגמיש (זה קורה מהר), עוטפים בניילון ושומרים במקרר ללילה (או שעתיים, לי קרה שחיכתי חצי שעה)

שימי לב שתערובת המילוי יחסית יבשה ולא נוזלית כדי שהיא לא תקרע את הבצק שעוטף אותה.

הרכבה: מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (פינג פונג), מרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה דקיק, ממלאים במה שרוצים וסוגרים...
מברישים בביצה, זורים שומשום ואופים בתנור עד להזהבה.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מצרפת לך את המתכון:

בצק ספידי
מתאים למילויים מלוחים ומתוקים

לבצק:
4 כוסות קמח (לבן \ מלא \ כוסמין)
3\4 כוס שמן
2 כפות חומץ
1 כוס מים חמים

ביצה להברשה
שומשום לקישוט

הכנה:
לשים את חומרי הבצק לבצק רך וגמיש, עוטפים בניילון ושומרים במקרר ללילה (מינימום שעתיים)

שימו לב שתערובת המילוי יחסית יבשה ולא נוזלית כדי שהיא לא תקרע את הבצק שעוטף אותה.

הרכבה: מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (פינג פונג), מרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה דקיק, ממלאים במה שרוצים וסוגרים...
מברישים בביצה, זורים שומשום ואופים בתנור עד להזהבה.


אני אישית, אוהבת למלא אותו בפירה תפו"א + פטריות ובצל מטוגן \ בשר מפורק עם רוטב טריאקי וכו'.
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני אישית, אוהבת למלא אותו בפירה תפו"א + פטריות ובצל מטוגן \ בשר מפורק עם רוטב טריאקי וכו'.

לעומת מישהי שהבאתי לה את המתכון והיא הכינה מזה שטרודל תפוחים מהמם...
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
אני מכינה עם בצק של חלות / לחמניות. יוצא מיוחד במינו.
הילדים משוגעים על זה, וקוראים לזה לחמניות פיצה.
החיסרון - ברכתם המוציא.
אם מתאים לך - אפרט.
תבררי.
לנו פסקו שברכתם מזונות.
אם הלחמניות נאפו עם המילוי זוהי פת הבאה בכיסנין.
(כמובן שאם יש שיעור של קביעת סעודה זה משהו אחר, אבל קביעת סעודה לא קשורה לסוג הבצק)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה