חלבי שבועות עבר -הטעם נשאר......

שירונת

משתמש סופר מקצוען
הכנתי לשבת, כהכנה לשבועות ;)
תוכ"ד ההכנה היה נראה שיצא מפושל לגמרי
המלית גבינה יצאה מאוד נוזלית, שפכתי על השוקולד והתערבב
אז ערבבתי הכל עם שיפוד, שיצא כבר כמו עוגת שיש.
להפתעתי אחרי האפיה גיליתי שהחום עלה למעלה והלבן ירד למטה כמו במתכון המקורי!
רק שתמיד אני עובדת קשה לגרום לו לעלות לפני האפיה...
@רוחי בלבוחי יש לזה הסבר?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
הכנתי לשבת, כהכנה לשבועות ;)
תוכ"ד ההכנה היה נראה שיצא מפושל לגמרי
המלית גבינה יצאה מאוד נוזלית, שפכתי על השוקולד והתערבב
אז ערבבתי הכל עם שיפוד, שיצא כבר כמו עוגת שיש.
להפתעתי אחרי האפיה גיליתי שהחום עלה למעלה והלבן ירד למטה כמו במתכון המקורי!
רק שתמיד אני עובדת קשה לגרום לו לעלות לפני האפיה...
@רוחי בלבוחי יש לזה הסבר?
הגבינה כבדה ושוקעת גם אם את לא טורחת בענין.
 

mwp

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי העוגה כבר שעה בתנור ועדין רוטטת ולא יציבה
להמשיך לאפות?

ולמה א"פ לא יוצא לי קצף עם הקצפה של ביצים שלמות(בשכבה החומה הכנתי שוב והפרדתי ביצים...)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלבוחי העוגה כבר שעה בתנור ועדין רוטטת ולא יציבה
להמשיך לאפות?

ולמה א"פ לא יוצא לי קצף עם הקצפה של ביצים שלמות(בשכבה החומה הכנתי שוב והפרדתי ביצים...)
העוגה לא אמורה להיות יציבה היא מעט רוטטת וזה בסדר.
אבל תבדקי שבצדדים היא כן יותר יציבה.

למה הביצים לא מוקצפות היטב אולי את לא מחכה מספיק זמן.
אין לי סיבה שיכולה להראות לי לעין, ביצים שמקציפים אותן שלמות במשך כמה דקות טובות (6 דקות בערך)
אין סיבה שלא יעלו יפה.

בהצלחה.
 
  • שכוייח!
Reactions: mwp

mwp

משתמש מקצוען
העוגה לא אמורה להיות יציבה היא מעט רוטטת וזה בסדר.
אבל תבדקי שבצדדים היא כן יותר יציבה.

למה הביצים לא מוקצפות היטב אולי את לא מחכה מספיק זמן.
אין לי סיבה שיכולה להראות לי לעין, ביצים שמקציפים אותן שלמות במשך כמה דקות טובות (6 דקות בערך)
אין סיבה שלא יעלו יפה.

בהצלחה.
הוצאתי את העוגה
נעדכן אחרי היומולדת איך יצא-הילדה התלבט בין עוגה כושית לעוגת גבינה וזה מה שהכנתי לה...

חיכתי מלא זמן-בושות לפרט כמה-בסוף יצא מזה עוגה כושית פשוטנ-אולי אני מחכה למראה של הקצף ולא לזה אני אמורה לחכות??
 

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
למה הביצים לא מוקצפות היטב אולי את לא מחכה מספיק זמן.
אין לי סיבה שיכולה להראות לי לעין, ביצים שמקציפים אותן שלמות במשך כמה דקות טובות (6 דקות בערך)
אין סיבה שלא יעלו יפה.
מתי מוסיפים את הסוכר?
 

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

mwp

משתמש מקצוען
העוגה לא אמורה להיות יציבה היא מעט רוטטת וזה בסדר.
אבל תבדקי שבצדדים היא כן יותר יציבה.

למה הביצים לא מוקצפות היטב אולי את לא מחכה מספיק זמן.
אין לי סיבה שיכולה להראות לי לעין, ביצים שמקציפים אותן שלמות במשך כמה דקות טובות (6 דקות בערך)
אין סיבה שלא יעלו יפה.

בהצלחה.
יצא מעדן וענה על כל הצפיות, תודה
פעם הבאה אחמם את התנור ליותר גבוה...
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
הכנו כבר פעם שניה החודש.
בפעם הראשונה היא נאכלה חמה מהתבנית. לא היה מה לפרוס ולשמור. הכל נגמר.

החג הזה חתכתי ואכלנו אותה קרה בשבת.
אין השוואה.
הגבינה חמה עם הריח שלה ....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה