פשטידת קישואים חלבית
אשמח למתכוןמשולש פקנטי
פשטידת קישואים חלבית
אשמח למתכוןמשולש פקנטי
@hbecker
קודם כל, תודה רבה על המתכונים המאלפים!!!
רציתי לשאול בקשר למתכון של: מוס גבינה שוקולד לבן ותותים, כתבת להקציף את השמנת עם החלב לקצף קשה, האם להקציף יחד? כי יחד לא נהיה כ"כ יציב....
וגם-מה הכמות של התותים?
תודה רבה!!!
אשמח לדעת באיזה כוס מדידה מדובר [ואיזה כמות עוגיות יוצא לך למתכון זה] תודההתורה נמשלה לדבש
מתכון לעוגיות בנגיעות דבש (לא חלבי)
4.5 כוס קמח
כוס סוכר
4 ביצים
200 ג' דבש
חצי כוס שמן
1 ס' וניל
כפית ס' לשתיה
קורט קינמון
ללוש הכל יחד
ולקרר ללילה במקרר
ליצור כדורים קטנים
ולאפות ב 180 ל 15-20 דק'
כוס חד פעמי.אשמח לדעת באיזה כוס מדידה מדובר [ואיזה כמות עוגיות יוצא לך למתכון זה] תודה
יצא לי בצק פרורים יבש. הכמויות פה מדויקות? חסר נוזלים.... ומה עם א"א ??? תודהכוס חד פעמי.
יוצא כמות מכובדת(70 בערך)
אין אבקת אפיה. יש ס' לשתיה.יצא לי בצק פרורים יבש. הכמויות פה מדויקות? חסר נוזלים.... ומה עם א"א ??? תודה
יצא לי יבש גם אחרי לילה במקרר... הוספתי מיץ. אבל העוגיות יצאו טעימות אך דחוסות....אין אבקת אפיה. יש ס' לשתיה.
ומוזר לי שיצא לך פרורים כי לי יצא דביק ולכן המתכון הוא לקרר לילה כדי שיתייצב.
כנראה החסרת משו.
יש פה דבש וביצים שזה כמות נוזלים מספקת ל4 וחצי כוס קמח.
אין לי הסבריצא לי יבש גם אחרי לילה במקרר... הוספתי מיץ. אבל העוגיות יצאו טעימות אך דחוסות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: