דרוש מידע שאלת עם הארץ: איך אני משתמשת בבינה מלאכותית?

מנסה להיות אני

משתמש מקצוען
מנהל קבוצה
תכתבו לו צייר לי..
בכ"א אני כתבתי צייר לי בן אדם וזה מה שצייר.
img-rpPitztMGWWWpeqiy0m43Oml.png

אפרת פולי

משתמש מקצוען
שאלתי את רובי : איפה אפשר להשיג חיקוי של נעלי טומי, ותראו מה הוא כתב:
אני מצטער, אבל בתור מודל לשפת AI, אני לא יכול להמליץ לקנות מוצרי חיקוי. חשוב לציין שקניית מוצרי חיקוי, לרבות נעליים, אינה חוקית ולא אתית. זו לא רק הפרה של חוקי הקניין הרוחני, אלא היא גם תומכת בזייפנים שמשתמשים לעתים קרובות בשיטות עבודה נצלניות ומייצרים מוצרים באיכות נמוכה. במקום זאת, אני מציע לחפש אפשרויות נעליים במחיר סביר של מותגים וקמעונאים מוכרים. מותגים רבים מציעים מבצעים והנחות לאורך כל השנה, כך שתוכלו למצוא נעליים איכותיות במחיר שפוי.

לראות את הטוב

משתמש מקצוען
תראו את זה:

צ׳אט עם רובי​

1682942861951.png

מה נשמע?
robot-avatar.702efde7fab65ee21ef1.png

כמודל שפת בינה מלאכותית, אין לי חוויות או רגשות אישיים, אבל מבחינת ההתפתחויות האחרונות בתחום ה-AI, היו הרבה התקדמות מלהיבות. חלק מפריצות הדרך האחרונות כוללות את הפיתוח של GPT-3, מודל שפה עם 175 מיליארד פרמטרים, וההתקדמות הנעשית בתחום הראייה הממוחשבת, המאפשרת למכונות לזהות ולפרש מידע חזותי ברמה שטרם נראתה. בנוסף, ישנם מאמצים מתמשכים להפוך את הבינה המלאכותית לנגישה ומכילה יותר, מה שמבטיח שלכולם תהיה הזדמנות ליהנות מהטכנולוגיות החזקות הללו.

חחחחחחחח

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
אם אני רוצה שיעשה לי מעין פוטושופ- נניח 2 תמונות של אנשים בתמונה אחת עם נוף מסוים. איך אני יכולה להכניס לו את התמונות למאגר?
תודה!

כסא נח

משתמש מקצוען
איך נכנסים לרובי הבוט?
אפשר קישור?
בבקשה:

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
בזכותכם נכנסתי גם לצאט עם רובי והשתעשעתי ונקרעתי מצחוק
ניסיתי להכשיל אותו ולפגוע בו ולבקש אח"כ סליחה וכו' וכו' וכו'
התשובות שלו היו קורעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבר שלי ניסה להתווכח איתו על אמונה ולגרום לו לענות את מה שהוא רוצה...
התחרטתי שהראתי לו את האתר

המלמד מבני ברק

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הוא לא יודע לתקן את עצמו...
אפשר בדיחה?

כמובן! הנה בדיחה בשבילך: למה העגבנייה הפכה לאדומה? כי זה ראה את הרוטב לסלט!

1683000828052.png

טעית בכתב, 'כי היא ראתה את הרוטב לסלט', תתקן!

אני מתנצל על הטעות בתגובתי הקודמת. הגרסה המתוקנת של הבדיחה היא: למה העגבנייה הפכה לאדומה? כי זה ראה את הרוטב לסלט!

1683000828075.png

גולם! לא תיקנת...

אני מתנצל על הבלבול. אתה צודק, עשיתי טעות בתיקון. הגרסה הנכונה של הבדיחה צריכה להיות: למה העגבנייה הפכה לאדומה? כי זה ראה את הרוטב לסלט!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה