אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

גב חזק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
סט ענק של 357 חלקים הכולל רפידות לרהיטים בכל הגדלים ב71 ש"ח עם משלוח חינם בסל מעל 49 דולר
צילום מסך 2024-11-05 145057.png

ק.ש.

אברהם א

משתמש מקצוען
אתרום את נסיוני, הזמנתי בעבר כאלו.
קופסאות בהחלט איכותיות, אממה הקופסאות הגדולות, מאוד ארוכות וצרות, וכבר למעלה משנתיים הם אצלי, ועדיין ארוזים בניילון.
אבל בהחלט תמורה מלאה למחיר.

אגב אני מחפש דיל על קופסאות אחסון זכוכית, אשמח אם תראו משהו טוב.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
יש לי מוצר אחד שעולה 75.93$ כולל משלוח, בעייתי?

אין מה לעשות, עדיין לא נמצא פתרון...
צריך לשלם מס על כל המוצר, אפי' שיש חריגה של 0.01 דולר

באמזון לא מחייבים מכס, רק אם המוצר עצמו עובר את ה75$.
מעמ רק על עלות המוצר עצמו
ובכל מקרה לא תשלם יותר ממה ששילמת בעמוד התשלום של אמזון, הם אחראים שיגיע אליך הביתה בלי תשלום נוסף

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
זקוק לעזרה במימוש אחריות על מוצר

קניתי לפני חצי שנה טינקו באמזון ארה"ב, אז עוד היה אפשר לשלוח לארץ, כך שלא אמורה להיות בעיה עם הענין הזה
(מוצר שלא נשלח לארץ אני יכול לממש את האחריות שם, אבל מוצר שנרכש במשלוח לארץ, אמור להיות אחריות בין לאומית)
יש לי תקלה בזה, איך פונים אליהם בענין? לא מצאתי סעיף כזה

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
יש לי את הפיליפיס כבר שנים ארוכות מכונה פצצה
לא מכיר את הבראון
אם נסתכל מבחינת ההמלצות שם, לפיליפס יש 173000 דירוגים והוא מקבל 4.5 נקודות
והבראון עם 4000 דירוגים והוא מקבל 4.4 נקודות
מצד שני יתכן והפיליפס יותר ותיק ולכן יש כ"כ הרבה דירוגים
מבחינת מכירות בחודש האחרון הוא עוקף את הפיליפס.

אם אתם הולכים על הפיליפס הייתי שם לב לשני נקודות אם זה מפריע לכם.
1. אין חיווי טעינה לא בזמן השימוש ולא בזמן טעינה, אין אפשרות לדעת היכן הוא אוחז מבחינת בטריה, ואין שום סימון כשמטעינים.
2. הסימונים של המספרים על החלקים השונים המציינים את גובה החיתוך מאוד מאוד חלשים, בקושי רואים אותם, צריך להתאמץ בשביל לזהות איזה מספר אתה מחזיק ביד.

אבל לסיכום כמו שאמרתי מכשיר פצצה, אצלי כבר המון שנים לא זוכר כמה אולי 10.

אברהם א

משתמש מקצוען
אני לא יודע להמליץ, שניהם חברות מעולות.
אבל אם אתם לא בקטע של מותגים וותיקים, יש היום מכונות תספורת מעולות, מנסיון בעלי אקספרס, תוכלו לקבל מכונה משוכללת עד 100 ש"ח.
ואם תרצו רק מיישר זקן, אפשר למצוא גם ב-35 ש"ח חברה פצצה, מומלצת מאוד כאמור מנסיון.

אם תרצו אתן לכם את הדגם שאני קניתי.

אברהם א

משתמש מקצוען
זקוק לעזרה במימוש אחריות על מוצר

קניתי לפני חצי שנה טינקו באמזון ארה"ב, אז עוד היה אפשר לשלוח לארץ, כך שלא אמורה להיות בעיה עם הענין הזה
(מוצר שלא נשלח לארץ אני יכול לממש את האחריות שם, אבל מוצר שנרכש במשלוח לארץ, אמור להיות אחריות בין לאומית)
יש לי תקלה בזה, איך פונים אליהם בענין? לא מצאתי סעיף כזה
למה לא תפנו לשירות לקוחות של אמזון, תשוחחו עם נציג, הוא יתן לכם מענה, ואולי ינפיק לכם קופון וכד'.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
למה לא תפנה לשירות לקוחות של אמזון, תשוחחו עם נציג, הוא יתן לכם מענה, ואולי ינפיק לכם קופון וכד'.
זהו בדיוק שלא הבנתי באיזה סעיף אני אמור לדבר איתם
כי נכנסתי לשירות לקוחות, ויש שם רק אפשרות לשוחח על להחזיר מוצר או דברים אחרים, לא ראיתי שורה שאפשר לפתוח דיון על מוצר שהתקלקל במסגרת אחריות.
לבנתיים פניתי לטינקו עצמם, לבנתיים זורמים איתי, אם לא, נצטרך לפנות לאמזון, או שכדאי בכל אופן לפנות לאמזון עצמם.

אברהם א

משתמש מקצוען
זהו בדיוק שלא הבנתי באיזה סעיף אני אמור לדבר איתם
כי נכנסתי לשירות לקוחות, ויש שם רק אפשרות לשוחח על להחזיר מוצר או דברים אחרים, לא ראיתי שורה שאפשר לפתוח דיון על מוצר שהתקלקל במסגרת אחריות.
לבנתיים פניתי לטינקו עצמם, לבנתיים זורמים איתי, אם לא, נצטרך לפנות לאמזון, או שכדאי בכל אופן לפנות לאמזון עצמם.
פתחתם צ'אט עם נציג?

תפתחו צ'אט, יש שם אפשרויות, אל תבחרו החזרת מוצר, אלא כנסו לאופצייה משהו אחר, וכדומה, תשחקו עם האפשרויות עד שיפתח לכם אפשרות לשוחח עם נציג חי.
אפי' שזה לא קשור לענין, העיקר תעמדו מול נציג הוא כבר יכוון אותכם.
מנסיון

אברהם א

משתמש מקצוען
פתחתם צ'אט עם נציג?

תפתחו צ'אט, יש שם אפשרויות, אל תבחרו החזרת מוצר, אלא כנסו לאופצייה משהו אחר, וכדומה, תשחקו עם האפשרויות עד שיפתח לכם אפשרות לשוחח עם נציג חי.
אפי' שזה לא קשור לענין, העיקר תעמדו מול נציג הוא כבר יכוון אותכם.
מנסיון
אה שכחתי לומר לכם טיפ חשוב, תשנו את השפה לאנגלית קודם..........

השירות לקוחות של אמזון בעברית על הפנים.

אם קשה לכם עם השפה, הכרום מתרגם את האתר, הצ'אט עצמו באנגלית, אבל אני משתמש בתרגום של גוגל, עושה העתק הדבק, כותבים בעברית, ומעתיקים את האנגלית ומכניסים לצ'אט, וכשהוא משיב באנגלית, מעתיקים מדביקים, ומבינים את מה שהוא אומר.
מקווה שתסתדרו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה