אתרום את נסיוני, הזמנתי בעבר כאלו.
העגולות לא מוצלחות, תופס מקום.
יש לי מוצר אחד שעולה 75.93$ כולל משלוח, בעייתי?
אין מה לעשות, עדיין לא נמצא פתרון...
צריך לשלם מס על כל המוצר, אפי' שיש חריגה של 0.01 דולר
מעמ רק על עלות המוצר עצמובאמזון לא מחייבים מכס, רק אם המוצר עצמו עובר את ה75$.
יש לי את הפיליפיס כבר שנים ארוכות מכונה פצצהמישהו יודע להגיד לי מבין 2 המכונות תספורת שהומלצו כאן איזו מהן עדיפה?
של בראון או של פיליפס?
תודה!
אני לא יודע להמליץ, שניהם חברות מעולות.מישהו יודע להגיד לי מבין 2 המכונות תספורת שהומלצו כאן איזו מהן עדיפה?
של בראון או של פיליפס?
תודה!
למה לא תפנו לשירות לקוחות של אמזון, תשוחחו עם נציג, הוא יתן לכם מענה, ואולי ינפיק לכם קופון וכד'.זקוק לעזרה במימוש אחריות על מוצר
קניתי לפני חצי שנה טינקו באמזון ארה"ב, אז עוד היה אפשר לשלוח לארץ, כך שלא אמורה להיות בעיה עם הענין הזה
(מוצר שלא נשלח לארץ אני יכול לממש את האחריות שם, אבל מוצר שנרכש במשלוח לארץ, אמור להיות אחריות בין לאומית)
יש לי תקלה בזה, איך פונים אליהם בענין? לא מצאתי סעיף כזה
זהו בדיוק שלא הבנתי באיזה סעיף אני אמור לדבר איתםלמה לא תפנה לשירות לקוחות של אמזון, תשוחחו עם נציג, הוא יתן לכם מענה, ואולי ינפיק לכם קופון וכד'.
פתחתם צ'אט עם נציג?זהו בדיוק שלא הבנתי באיזה סעיף אני אמור לדבר איתם
כי נכנסתי לשירות לקוחות, ויש שם רק אפשרות לשוחח על להחזיר מוצר או דברים אחרים, לא ראיתי שורה שאפשר לפתוח דיון על מוצר שהתקלקל במסגרת אחריות.
לבנתיים פניתי לטינקו עצמם, לבנתיים זורמים איתי, אם לא, נצטרך לפנות לאמזון, או שכדאי בכל אופן לפנות לאמזון עצמם.
אה שכחתי לומר לכם טיפ חשוב, תשנו את השפה לאנגלית קודם..........פתחתם צ'אט עם נציג?
תפתחו צ'אט, יש שם אפשרויות, אל תבחרו החזרת מוצר, אלא כנסו לאופצייה משהו אחר, וכדומה, תשחקו עם האפשרויות עד שיפתח לכם אפשרות לשוחח עם נציג חי.
אפי' שזה לא קשור לענין, העיקר תעמדו מול נציג הוא כבר יכוון אותכם.
מנסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: