משאית כיבוי צעצוע מבית JOYIN עם אורות צלילים וסולם נפתח ב94 ש"ח כולל משלוח חינם עד הבית ללא הוספת מוצרים נוספים יש להזין קוד קופון 50FJL8BT בצ'ק אאוט
ק.ש.
ק.ש.
זהו בדיוק שלא הבנתי באיזה סעיף אני אמור לדבר איתם
כי נכנסתי לשירות לקוחות, ויש שם רק אפשרות לשוחח על להחזיר מוצר או דברים אחרים, לא ראיתי שורה שאפשר לפתוח דיון על מוצר שהתקלקל במסגרת אחריות.
לבנתיים פניתי לטינקו עצמם, לבנתיים זורמים איתי, אם לא, נצטרך לפנות לאמזון, או שכדאי בכל אופן לפנות לאמזון עצמם.
פתחתם צ'אט עם נציג?
תפתחו צ'אט, יש שם אפשרויות, אל תבחרו החזרת מוצר, אלא כנסו לאופצייה משהו אחר, וכדומה, תשחקו עם האפשרויות עד שיפתח לכם אפשרות לשוחח עם נציג חי.
אפי' שזה לא קשור לענין, העיקר תעמדו מול נציג הוא כבר יכוון אותכם.
מנסיון
אה שכחתי לומר לכם טיפ חשוב, תשנו את השפה לאנגלית קודם..........
השירות לקוחות של אמזון בעברית על הפנים.
אם קשה לכם עם השפה, הכרום מתרגם את האתר, הצ'אט עצמו באנגלית, אבל אני משתמש בתרגום של גוגל, עושה העתק הדבק, כותבים בעברית, ומעתיקים את האנגלית ומכניסים לצ'אט, וכשהוא משיב באנגלית, מעתיקים מדביקים, ומבינים את מה שהוא אומר.
מקווה שתסתדרו.
אולי בקישור הזה (אני רואה כאן צ'אט)אולי יש קישור לצ'אט עם נציג? אני לא מצליחה להגיע אליהם...
בא נגיד כך, 70% החזר מ-400$ זה מכובד מאוד.
אולי בקישור הזה (אני רואה כאן צ'אט)
קודם תשנו את השפה לאנגלית.אולי יש קישור לצ'אט עם נציג? אני לא מצליחה להגיע אליהם...
בא נגיד כך, 70% החזר מ-400$ זה מכובד מאוד.
אני לא כ"כ מבין, טינקו ענו לך בנוגע להזמנה מאמזון!?!
אני לא מכיר את טינקו, איך רמת השירות לקוחות שלהם, אפשר לנסות אין מה להפסיד.לא, זה החזר של 400$ שהם 70% מ650$ שעלה,
הענין 650$ זה רק מחיר המוצר ולא כולל מיסים ומשלוח שאיתם יחד עלה יותר מ 800$.
אני רכשתי את הטינקו דרך אמזון, והיה לי מהעבר שיח איתם שפתחתי דרך אמזון, התלבשתי על השיח הזה, והמשכתי משם
דרך אגב אם נותנים לך 400$ החזר, לא שווה לך לשלוח למעבדה שיתקנו לך את התקלה?לא, זה החזר של 400$ שהם 70% מ650$ שעלה,
הענין 650$ זה רק מחיר המוצר ולא כולל מיסים ומשלוח שאיתם יחד עלה יותר מ 800$.
אני רכשתי את הטינקו דרך אמזון, והיה לי מהעבר שיח איתם שפתחתי דרך אמזון, התלבשתי על השיח הזה, והמשכתי משם
ברור שלשלוח לתקן במעבדה יהיה יותר זול, בהנחה שיש מעבדות שיודעות לתקן את זה, כי נשבר חלק, ולא יודע אם יש להשיג באופן עצמאי.דרך אגב אם נותנים לך 400$ החזר, לא שווה לך לשלוח למעבדה שיתקנו לך את התקלה?
כמובן שצריך לנסות להרויח כמה שיותר, סתם עצה פרקטית.
תנסה מול טינקו, ואם יסכימו מעולה, אם לא תפנה לשירות לקוחות אחרי שתקבל את הכסף.ברור שלשלוח לתקן במעבדה יהיה יותר זול, בהנחה שיש מעבדות שיודעות לתקן את זה, כי נשבר חלק, ולא יודע אם יש להשיג באופן עצמאי.
בכל אופן אני מנסה להשיג מהם יותר.
כתבתי להם כך כמובן בתרגום לאנגלית:
אני מצטער אבל לא מבין את ההיגיון בפתרון הזה, ולא מקובל עלי לפתור תקלה כך.
המוצר באחריות שנתיים, ואחריות זה לדאוג שהמוצר יהיה תקין.
ההצעה שלך מכסה לי 50% מהעלות שהיתה לי עם המוצר והמיסים והמשלוח שסה"כ עלו לי 810 דולר
גם הצבע הלבן בתוקף יש להזין קוד קופון 50JWXRZZ בצ'ק אאוט תקף ליומייםערסל גדול כולל כריות וכיס פנימי מבית Y-Stop המתאים למשקל של עד 220 ק"ג, כולל הציוד הנדרש לתלייה ו-2 כריות, למעלה מ-8500 דירוגים והבחירה של אמזון, עכשיו רק ב-25 דןלר כולל משלוח חינם עד הבית, אין צורך להוסיף מוצרים נוספים יש להזין קוד קופון 50DJID8T בצ'ק אאוט כנראה יגמר מהר
צפה בקובץ המצורף 1812678
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: