אם אקבל החזר, מתי אקבל במיידי ? קבלתי כבר את המוצר.אם בפועל לא גובים מהם מעמ ומכס, אמזון מחזירים את זה אוטומטית.
לכם אין אפשרות לדעת האם וכמה גבו, הם מחזירים את זה בעצמם.
בטוח?משהו שגיליתי השבוע...
שילמתי על חב' יקרה מכס ולאחר תקופה קיבלתי בחזרה את הכסף מאמזון.
לאחר בירור:
באם התמזל מזלכם והמשלוח נחת בזמן שהמכס לא עובד, כגון בשישי אחרי 4 אחה"צ.
אמזון יחזיר לכם את התשלום על המכס שגבו, מכיוון שלא נגבה על כך מכס... רק בישראל זה יכול לקרוא...
אהה.בטוח?
מה העניין לעסוק בספקולציות?אם אקבל החזר, מתי אקבל במיידי ? קבלתי כבר את המוצר.
הזמנתי משהו אתמול באמזון נתתי להם כרטיס דיירקט שמחויב מיד בבנק, בנתיים לא ראיתי שהכסף ירד בבנק, זה אומר משהו?
זה הזמנה ראשונה שלי, אני לא מכיר איך זה עובד אצלם.
קבלתי אישור הזמנה
בדיוק את זה רציתי לדעת, אם זה יכול לקחת זמן או שזהו זה.מה העניין לעסוק בספקולציות?
הסבירות הגבוהה היא שלא תקבלו.
ואם תקבלו גם אחרי שנתיים תגידו תודה.
בעבר כתבו שהחזר יכול לקחת חודשיים.
יש לך הרבה מוצרים דומים שהם כן במשלוח חינם פשוט סימנתי לך V על סינון חיפוש לפי מוצרים שהם במשלוח חינם וזה מה שיצא...לא עשיתי חיפוש קודם ברשת,
והסרטון עזר לי מאד.
עכשיו אני שואלת לגבי משלוח,
המוצר עולה 40$ ועל המשלוח מבקשים 55$
איך, מתי והאם יש מצב למשלוח חינם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: