אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

מאיר 4134

משתמש מקצוען

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מישהו יודע, מדוע כשאני ממלא את פרטיי האישיים ופרטי הכתובת שלי באמזון, הוא פשוט לא נותן וכל הזמן נותן לי שגיאה שאני צריך לתקן טעויות ("הסר תווים לא חוקיים משם השדה" וכו') וכבר ניסיתי לתקן כל מה שאפשר והוא ממשיך לשגע אותי, מישהו יודע מה אפשר לעשות?

תודה רבה

A052

משתמש סופר מקצוען
כתבתם אולי בעברית?
תנסו גם לכתוב באתר כשהוא באנגלית ללא תרגום.

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
מישהו שם לב לאפשרות פיצול משלוח?
נעלם לי לאחרונה..

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
אצלי מופיע (תחת הכתובת)

מאיר 4134

משתמש מקצוען
קניתי את הסילונית
היא לא נטענת ולא עובדת
האם גם בהטענת USB צריך איזשהו מתאם למכשיר מארה"ב?

ראיתי רק עכשיו את ההודעה....

במכשיר בהטענת usb לא צריך מתאם מיוחד, תפנה בשירות לקוחות לאמזון ותתלונן ומסתמא יגידו לך לבצע החזר

מתכנתת!!

משתמש פעיל
@מאיר 4134 אני רוצה להזמין חולצה מאמזון אבל כתוב לי ש: לא ניתן לשלוח פריט זה למיקום שבחרת
איך אפשר בכל זאת להזמין?

מאיר 4134

משתמש מקצוען
@מאיר 4134 אני רוצה להזמין חולצה מאמזון אבל כתוב לי ש: לא ניתן לשלוח פריט זה למיקום שבחרת
איך אפשר בכל זאת להזמין?

אם מאד דחוף ניתן להשתמש בחברת שילוח דרך כתובת בארה"ב, ונרשמים כאן (ק"ש שמעניק 20% הנחה על המשלוח הראשון)

ואני אוהב את החברה הזו ששמה MYUS כי המחיר שלה לפי משקל פיזי ולא לפי משקל נפחי כפי שאר החברות וזה המחירון (כל פאונד\ליברה שווה ל450 גרם בערך)

1665467297985.png

וטוב לדעת את האופציה הזאת, כי לעיתים במוצרי מותג המחיר לתושבי ארה"ב הוא זול משמעותית לעומת המחיר לתושבי חוץ וייתכן ששעון במשלוח ישיר לארץ יעלה 150$ ובמשלוח דרך חברת שילוח מחירו יהיה זול אפילו כמעט ב50% (וברגע שמשנים את הכתובת לשילוח יכול להיות שינוי במחיר במידה וישנו) וזה משמעותי גם לגבי תוספת המע"מ.

ברישום את מקבלת כתובת בארה"ב שייחודית רק לך (צריך לבחור את החבילה הכי זולה של השירות, כי אז זה ללא תשלום חודשי) וכל משלוח שנשלח לשם ישלח לכתובתך (צריך להעלות צילום מסך של הקניה עם המחיר בממשק באתר לפני שהמוצר מגיע לכתובת) וניתן להגדיר בהגדרות שהם גם יטפלו ויבצעו תשלום על המע"מ בהגעה לארץ ותשלום המשלוח בMYUS הוא באמצעות PAYPAL וזה כמו הוראת קבע לפייפל שהתשלום מתבצע רק אם מגיע משלוח.

מתכנתת!!

משתמש פעיל
אם מאד דחוף ניתן להשתמש בחברת שילוח דרך כתובת בארה"ב, ונרשמים כאן (ק"ש שמעניק 20% הנחה על המשלוח הראשון)

ואני אוהב את החברה הזו ששמה MYUS כי המחיר שלה לפי משקל פיזי ולא לפי משקל נפחי כפי שאר החברות וזה המחירון (כל פאונד\ליברה שווה ל450 גרם בערך)

צפה בקובץ המצורף 1221818

וטוב לדעת את האופציה הזאת, כי לעיתים במוצרי מותג המחיר לתושבי ארה"ב הוא זול משמעותית לעומת המחיר לתושבי חוץ וייתכן ששעון במשלוח ישיר לארץ יעלה 150$ ובמשלוח דרך חברת שילוח מחירו יהיה זול אפילו כמעט ב50% (וברגע שמשנים את הכתובת לשילוח יכול להיות שינוי במחיר במידה וישנו) וזה משמעותי גם לגבי תוספת המע"מ.

ברישום את מקבלת כתובת בארה"ב שייחודית רק לך (צריך לבחור את החבילה הכי זולה של השירות, כי אז זה ללא תשלום חודשי) וכל משלוח שנשלח לשם ישלח לכתובתך (צריך להעלות צילום מסך של הקניה עם המחיר בממשק באתר לפני שהמוצר מגיע לכתובת) וניתן להגדיר בהגדרות שהם גם יטפלו ויבצעו תשלום על המע"מ בהגעה לארץ ותשלום המשלוח בMYUS הוא באמצעות PAYPAL וזה כמו הוראת קבע לפייפל שהתשלום מתבצע רק אם מגיע משלוח.

קצת הסתבכתי עם זה... תכלס כמה יצא לי חולצה + משלוח?

מאיר 4134

משתמש מקצוען
קצת הסתבכתי עם זה... תכלס כמה יצא לי חולצה + משלוח?

יעלה מחיר החולצה ומסתבר שהשילוח הפנימי בארה"ב יהיה בחינם (אבל צריך לבדוק) והשילוח לארץ יעלה תוספת של 12.99$ אם המשקל עד 450 גרם או 20$ אם המשקל עד 900 גרם

וניתן שהם יעשו את הקניה עבורך בכתובת הזאת ששם מדביקים בשורה את הלינק של המוצר

ויש גם חברה ישראלית שיש לה שירות זה (אבל הם לפי משקל נפחי) ויש לה גם שירות שהם קונים עבורך כאן

מאיר 4134

משתמש מקצוען
רשימה של ה50 עסקאות שהכי רצות היום במבצעי יום הפריים (ל"ש)

שון הכבשון

משתמש פעיל
רציתי לשאול.
אני רוצה להזמין בסכום של 100$ אבל זה נותן לי שאני צריכה לשלם מכס אם אני מפצלת ל2 הזמנות שאני עושה באותו יום אני לא יצטרך לשלם מכס או שהם מזהים אותי כחשבון אחד ואז הם יחיבו אותי במכס
למשהו יש נסיון אם מקרה כזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה