וויינער יואל
משתמש מקצוען
היה לי מקרה כזה ולא התייחסתי והכל היה בסדר
היה לי מקרה כזה ולא התייחסתי והכל היה בסדר
לא נתקלתי בכזה דבר
1. בבונוס, הכסף נכנס כאילו לחשבון שלך באליאקספרס, ואפשר להשתמש איתו בכל קניה כמו מזומן, לעומת החזר רגיל, שזה חוזר לכרטיס האשראי. וזה לוקח כמה ימים.1.היה שם אופציה לבונוס.....במקום החזר.....מה זה הבונוס???
2.עם כבר הגשתי את הבקשה וסימנתי החזר.....אני יכול לעשות ביטול בקשה....ולעשות בקשה חדשה לבונוס???
שכוייעח...1. בבונוס, הכסף נכנס כאילו לחשבון שלך באליאקספרס, ואפשר להשתמש איתו בכל קניה כמו מזומן, לעומת החזר רגיל, שזה חוזר לכרטיס האשראי. וזה לוקח כמה ימים.
2. זכור לי שהם כתבו שא"א לשנות אם אישרת כבר את צורת ההחזר.
מתי בדיוק, אני באה לעשות תשלום והוא עדיין נשאר במחיר כולל המשלוחתגיעי לקו סיום ההזמנה זה אמור לרדת שם
אז יתכן וזה רק על אותו דגם וצבע מעל סכום זה. תנסימתי בדיוק, אני באה לעשות תשלום והוא עדיין נשאר במחיר כולל המשלוח
אז יתכן וזה רק על אותו דגם וצבע מעל סכום זה. תנסי
בכל מצב תשלחי לינק אולי אמצא לך אותו דבר ללא משלוח
אין יותר זול בדיוק לדגם הזה יש דגמים שונים. מה שכן אני עשיתי כאילו אני מזמין 4 יחידות מאותו דגם ומידה ובלחיצה על קנה עכשיו עברתי לעמוד ההזמנה ואין שם דמי משלוח. לוחצים על משלוח חינם רואים מינוס 16 ש''ח שזה המשלוחחמוד תינוק ליקוק פעוט Baberos Bavoir קורדרוי ארוך שרוול סינר חיות מצוירות ילדי האכלה חלוק סינר תינוק דברים 0-5Y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני פחות בעניין ידיעה. יכול לבדוק לך היכן הפריט אם תתני מספר מלא
מה היה בסוף? גם אני קיבלתי הודעה כזו מהחברה הזו, לא יודע אם לשלם או לא...החברה הזאת אמיתית או לא וסתם גנבו אותי?
DSV - חברת שילוח בין לאומית - שילוח בינלאומי, פתרונות לוגיסטיים, שילוח בין לאומי
DSV חברת השילוח הבינלאומית השלישית בגודלה בעולם, עם 75,000 עובדים ב 90 מדינות, מציעה לכם מגוון פתרונות לניהול שרשרת האספקה. כשאתם מחפשים משלח בינלאומי, חשוב שתדעו שהמטען שלכם בידיים טובות.il.dsv.com
קבלתי מייל מהחברה הזאת שאני נדרשת לשלם מכס על חבילה שהזמנתי מעלי אקספרס (מעל 75$)
שילמתי ואין מענה כבר כמעט חודש מאז ועדיין לא קבלתי את החבילה ואינלי מושג איפה היא בכלל....
איפה בודקים את זה? כל חבילה עם חיוב מס אמורה להופיע שם או רק כאלו שנשלחו דרך דואר ישראל?תנסו להכנס לאתר של רשות המיסים להכניס מספר מעקב ולבדוק
מה היה בסוף? גם אני קיבלתי הודעה כזו מהחברה הזו, לא יודע אם לשלם או לא...
זה בעיה. יתכן וינסו שוב למסור ויתכן וככה נראה לי שזה יחזור למוכר. תנסי לפתוח סיכסוך@נתוש1212 הוא כותב לי את זה:
המסירה לנקודת האיסוף נכשלה
קרה לי בדיוק, וכתבתי לו בהודעות שיש במלאי, וצירפתי צילום מסך, והחזיר לי תשובה ששלח, ואכן שלח ליקרה לכם שהזמנתם משהו ורק אחרי כמה ימים הודיעו לכם שהמוצר אזל?
זה מה שקרה לי... המוכר מבקש ממני לבטל את ההזמנה.
ועוד ראיתי שבאתר המוצר עדיין מופיע בכל המידות ולא כתוב בכלל שאזל.
מה אני אמורה לעשות ומה החוק אומר על זה?
אני גם אמרתי לו שיש במלאי ואז הוא קישקש לי משהו שכשיש סיילקרה לי בדיוק, וכתבתי לו בהודעות שיש במלאי, וצירפתי צילום מסך, והחזיר לי תשובה ששלח, ואכן שלח לי
ווואי מלחיץ!!בסוף אחרי כמעט חודשיים הם שלחו לי מייל שהתשלום התקבל והחבילה יצאה מהמכס
וזה אחרי הרבה מיילים ששלחתי להם ולא היה מענה גם באתר שלהם....
העיקר ב"ה קבלתי את החבילה.... אחרי 3.5 חודשים שהזמנתי .... הזוי!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: