אני יודע מניסיון עליו ועל הלבן המפורסם@נתוש1212
אני מקווה שזה האשכול המתאים,
העלית קישור למקרן, הוא יותר יקר ממקרנים אחרים שנמכרים בעלי אקספרס,
זה המחיר שאתה שילמת?
זה לא זול, השאלה אם הוא שווה את זה
תעודת זהות (דואר ישראל)קיבלתי מייל שהגיע החבילה לדואר
עם מה צריך להגיע לדואר כדי לקבל את החבילה מאלי?
מס' מדף (בד"כ אות בעברית ועוד מס' לא ארוך) ותעודת זהותקיבלתי מייל שהגיע החבילה לדואר
עם מה צריך להגיע לדואר כדי לקבל את החבילה מאלי?
איזה חברה? איך מתחיל המס' מעקב?קיבלתי מיי מוכן לאיסוף ומספר ארוך
איך אמורים לדעת מה המספר מדף?
|
|
קורה לפעמים שלוקח זמן עד ששולחים, ואם עובר הזמן אפשר לבקש ביטול הזמנהזה אומר שזה לא יגיע? או שיש למה לחכות? אמרו לי שיש דרך להפוך מספר לאותיות באתר מסוים אבל לא מצאתי כזה דבר.
במקרה שלי שלחתי הודעה למוכר אם יש מה לחכות ולמחרת כבר שלחאם עבר הזמן עדיף
לבטל או לחכות קצת?
תגיעי לקו סיום ההזמנה זה אמור לרדת שםרציתי לשאול, כתוב לי על מוצר משלוח חינם בסכות מעל 57.58 ש"ח, המוצר עולה 18 ש"ח + 3 משלוח
אם אני מזמינה 4 מאותו מוצר (צבע/מידה שונה) הוא מכפיל לי את המשלוח 3* מספר המוצרים, אז מה הכוונה המשלוח חינם מעל הסכות הנ"ל?
תעשי הזמנה אחת ע"ש מירי והזמנה אחרת ע"ש שיריאני רוצה להזמין סט לילדים אבל כדי לא לשלם מכס אני צריכה לפצל כל פעם 2 חולצות ולחכות שהמוכר ישלח את זה ואז להזמין שוב 2 חולצות וכן הלאה (תוך כדי המידות מתחסלות מהר)
הבנתי שיש אפשרות לפתוח עוד כתובת כך אני מרוויחה להזמין בבת אחד עד 75$ כפול 2 הזמנות
מישהו יודע בדיוק איך עושים את זה?
צריך כתובת מייל אחר או כתובת מגורים אחר? ומספר טלפון גם אחר?
אשמח לשמוע מידע מדויק איך לעשות את זה
תודה
למי אני אמורה להגיד את זה מי יכול לשאול אותי?תעשי הזמנה אחת ע"ש מירי והזמנה אחרת ע"ש שירי
זה לא אמור לעשות בעיות בדואר וא"כ תגידי שהתבלבלת באות
ברור שזה בסדר, לכל אחד מותר להזמיןלמי אני אמורה להגיד את זה מי יכול לשאול אותי?
לא עדיף לעשות את זה על שם בעלי?
רק מקווה שזה יהיה בסדר אותו משפחה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: