אכן. רק למוצרים שמסומנים צ'ויס עם משלוח חינם מעל 38אם אני רוכש כמה מוצרים שביחד זה יותר מ38 ש"ח
אבל כל מוצר בפני עצמו לא מגיע לסכום הזה
האם אפשר לקבל משלוח חינם?
אכן. רק למוצרים שמסומנים צ'ויס עם משלוח חינם מעל 38אם אני רוכש כמה מוצרים שביחד זה יותר מ38 ש"ח
איך עושים את זה?אכן. רק למוצרים שמסומנים צ'ויס עם משלוח חינם מעל 38
זה שני מבצעים שונים, זה לא מתחבר.איך עושים את זה?
קניתי כאן:
צפה בקובץ המצורף 1680200
ועכשיו כאן זה לא מתעדכן לי
צפה בקובץ המצורף 1680203
בקניה אחת בהחלט כןאם אני רוכש כמה מוצרים שביחד זה יותר מ38 ש"ח
לפי מה שאני יודע הם כן מסתכלים על החבילה ביחד.רוצה לעשות הזמנה באלי בסכום של 400 ש"ח. זה מורכב מ10 מוצרים ומגיע ביחד ל400. האם אצטרך לשלם מס על החבילה וכדאי לי לפצל את ההזמנה ל2? או שלא מסתכלים על הסכום הכולל.
אשמ לתשובה
מנסיון שלי, אם זה לא אותו מוכר, זה לא מצטרף.רוצה לעשות הזמנה באלי בסכום של 400 ש"ח. זה מורכב מ10 מוצרים ומגיע ביחד ל400. האם אצטרך לשלם מס על החבילה וכדאי לי לפצל את ההזמנה ל2? או שלא מסתכלים על הסכום הכולל.
אשמ לתשובה
מנסיוני (הרב...) , לא מתחבררוצה לעשות הזמנה באלי בסכום של 400 ש"ח. זה מורכב מ10 מוצרים ומגיע ביחד ל400. האם אצטרך לשלם מס על החבילה וכדאי לי לפצל את ההזמנה ל2? או שלא מסתכלים על הסכום הכולל.
אשמ לתשובה
לפעמים הכוונה שנמסרה לחברה המקומיתיש לי מספר מעקב שמתחיל בEP כתוב לי שהגיעה לחברת המשלוחים המקומית וכמה ימים אח"כ כתוב שהחבילה נמסרה
מה זה יכול להיות?
לא, לא הסתדרתי.
אם יש לך פתרון אני אשמח.1 היתה פה ערבוב של שני אנשים שהשנייה היא מחיפה
2 מס' מעקב שלך הוא לא של ציטה
3 יש לי את הפתרון איפה זה אם את רוצה אני ירשום את זה פה, [אין לי פרטי], או אולי מייל
אם יש לך פתרון אני אשמח.
תכתוב פה. תודה רבה!
באיזה חברת משלוחים מדובר?אין לי שום מושג איך לקבל את המידע הזה.
מה אני יכולה לעשות???? מישהו יודע???
קודם כל באלי עצמו, יש מעקב כשלוחצים על מעקב אחר ההזמנה, ובד"כ יש שם פירוט דומה לאתרים האחרים, ויש לשים לב למעלה בצד ימין לפעמים רואים את המס' חילופי.שלום וברכה
יש לי מספר מעקב באתר של אלי אקספרס עם 16 אותיות וספרות
יש איזה אתר שאפשר לבדוק איפוא הוא נמצא לפי המספר מעקב הזה?
בהודעה שקיבלתי יש מספר מעקב שמתחיל בRS ומסתיים בY
אבל באתר של אלי אקספרס יש מספרי מעקב אחרים לגמרי
כשלוחצים על מעקב אחר ההזמנה, ובד"כ יש שם פירוט דומה לאתרים האחרים, ויש לשים לב למעלה בצד ימין לפעמים רואים את המס' חילופי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: