אלי-אקספרס שאלות ותשובות בלבד

שקדי

משתמש מקצוען
לא נתקלתי מעולם במוצר כזה שלא ניתן לשלם עליו בפייפאל.
בכל מקרה, גם ללא תשלום פייפאל, התשלום באלי-אקספרס הוא מהמאובטחים בעולם!
אין חשש לגניבת פרטי אשראי וכדו'.

אם אתם חוששים שתצטרכו החזר, ולא דרך סכסוך אלא דרך פ"פ, או שתשתמשו בהחזר על עלות משלוח חזרה וכדו', אלו באמת שירותים שפייפאל נותנת, תעשו את השיקול שלכם.

עקרונית, וודאי שעדיף המוצר שיש עליו יותר חו"ד, הוא יותר אמין.
@Hbendi

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

אם אתם חוששים שתצטרכו החזר, ולא דרך סכסוך אלא דרך פ"פ, או שתשתמשו בהחזר על עלות משלוח חזרה וכדו', אלו באמת שירותים שפייפאל נותנת, תעשו את השיקול שלכם.

גמאני לא נתקלתי אף פעם במוצר כזה ולכן זה מאוד!!! מוזר לי. (יש מצב שזו איזו תקלה? איפה אפשר להעלות קישור שאולי מישהו יבדוק אם גם אצלו זה כך התשלום, ללא פייפאל?)
תודה ענקית! אני באמת לא חוששת מגניבת אשראי וכד' רק מצד ההחזרים או הסכסוכים. ופה לא הצלחתי למקד החלטה מה עדיף.
יש מה לשאול את המוכר על תשלום בפייפאל?

ו- @שקדי תודה על כל המסירות..

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
גמאני לא נתקלתי אף פעם במוצר כזה ולכן זה מאוד!!! מוזר לי. (יש מצב שזו איזו תקלה? איפה אפשר להעלות קישור שאולי מישהו יבדוק אם גם אצלו זה כך התשלום, ללא פייפאל?)
תודה ענקית! אני באמת לא חוששת מגניבת אשראי וכד' רק מצד ההחזרים או הסכסוכים. ופה לא הצלחתי למקד החלטה מה עדיף.
יש מה לשאול את המוכר על תשלום בפייפאל?

ו- @שקדי תודה על כל המסירות..

דווקא נתקלתי הרבה פעמים..
עוד לא החלטתי האם זה קשור למוכר שלא עובד עם פייפאל.
או משוב חיובי /סוג משלוח.
כשיהיה תשובה נעדכן..

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
דווקא נתקלתי הרבה פעמים..
עוד לא החלטתי האם זה קשור למוכר שלא עובד עם פייפאל.
או משוב חיובי /סוג משלוח.
כשיהיה תשובה נעדכן..
אז אין מה לפנות למוכר בענין?
אגב, אלו הצורות תשלום... מה זה הימני?
1637912908035.png

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אז אין מה לפנות למוכר בענין?
צפה בקובץ המצורף 1013391

הנה התשובה שקיבלתי...
תלוי במוכר שצריך להפעיל את החשבון פייפאל שלו..

• AliExpress תומכת PayPal כאמצעי תשלום עבור הזמנות מתחת למדינות כיום.
ארצות הברית, בריטניה, ספרד, פורטוגל, צרפת, איטליה, גרמניה, ישראל, הולנד, פולין, נורבגיה, שבדיה, ערב הסעודית, איחוד האמירויות הערביות

• אנא שימו לב PayPal זמין רק כאשר המוכר מפעיל PayPal לחנות שלו.
  • אתה יכול למצוא את הלוגו PayPal כאמצעי תשלום בדף פרטי המוצר אם הוא זמין לשלם עבור מוצר זה.
  • לחץ על 'שלם עכשיו' כדי למצוא אותו או בחר 'שיטות תשלום אחרות' כדי למצוא אפשרות זו.

שלב 1: חיפוש הסמל PayPal בדף פרטי המוצר

1546681635696

שלב 2: לחץ על לחצן 'קנה עכשיו' או על לחצן 'שלם עכשיו' כדי לבדוק את אמצעי התשלום הזמינים

1637913373810.png

שלב 3: בחר PayPal ותופנה לאתר PayPal כדי להשלים אותו.
1637913390066.png

הודעה:ייתכן שההינתקות לא תתקף עבור הזמנות מסוימות עקב שדרוג המערכת. אנחנו עובדים על זה ונתקן את זה בהקדם האפשרי. אנא שלמו תחילה באמצעי תשלום אחרים או המתינו זמן מה לתשלום מאוחר יותר.

ניתן להשתמש PayPal רק כאשר המוכר הפעיל PayPal החשבון של החנות שלו, ובינתיים, ההזמנה תישלח למדינות מתחת (בסדר אלפביתי:(

צרפתית, גרמניה, איטליה, ישראל, הולנד, נורבגיה, פורטוגל, פולין, ספרד, שוודיה, ערב הסעודית, ארצות הברית, בריטניה, איחוד האמירויות הערביות

הערה:PayPal יוצגו באופן אוטומטי בין אמצעי התשלום אם הם זמינים. כאשר הוא אינו זמין, אנא השתמש באמצעי תשלום אחרים.

kc-oss-1569463286177-image.png

אם לא יכולת לשלם עבור הזמנתך באמצעות כרטיס, אנא בדוק את הערעור שלי להלן:

1. כאשר יש ערעור תלוי ועומד בדף, אתה צריך להגיש עם המסמכים הנדרשים תחילה;

2. במקרה שכבר ערערת באינטרנט, אנא המתנתם ליום עסקים אחד;

3. אחרת, תוכל לשנות את אמצעי התשלום או להבטיח שהכרטיס שלך תקף ועם קרן מספקת.

אם קיימות שגיאות תשלום,באפשרותך לעקוב אחר ההצעות להלן כדי לפתור את הבעיה:

kc-oss-1569466016640-image.png

קוד שגיאהלמההצעה
CSC_7200011אין די כסף בכרטיס או בחשבון התשלום.אנא תחלקו את החשבון שלכם שוב לתשלום או השתמשו במקום זאת בכרטיס/שיטה אחר.
CSC_7200015נדחה על ידי בנק או מוסד פיננסי, רק שממנו ניתן לאשר את הסיבה המפורטת לדחייה.באפשרותך ליצור קשר עם הבנק שלך כדי לקבל מידע מפורט או להשתמש בכרטיס /שיטה אחרים במקום זאת.
CSC_7200001
CSC_7200051
CSC_7200022

הכרטיס אינו נתמך/מידע שגוי של הכרטיסאנא בדקו שוב אם יש לכם מידע נכון של כרטיס התשלום. אם קיבלת שגיאה לאחר בדיקה כפולה, אנא שלם באמצעות כרטיס / שיטה אחרים במקום זאת.
CSC_7200026בשל סיבת אבטחה, נדרש אימות כרטיס (ערעור).אנא לחץ על כפתור "טען על Alipay" או לחץ כדי לשלוח מסמך ישירות.

זה בדרך כלל לוקח 1-3 ימי עבודה כדי לקבל תוצאה. אבל במהלך פסטיבל הקניות, נעשה את זה בהקדם האפשרי.
CSC_7200034מידע לא שלם של ההזמנה.1. בדוק אם השם בכתובת המשלוח מולא כראוי; נדרש מידע נכון ומלא.
2. נסה לאמת את חשבון Alipay שלך.
CSC_7200012תאריך התפוגה של הכרטיס שגוי או שתוקף הכרטיס פג.נא נסה שוב עם תאריך תפוגה נכון או פנה לבנק לקבלת עזרה. חוץ מזה, אתה יכול להשתמש בכרטיס / שיטות אחרות במקום.
CSC_7200020משהו לא בסדר עם פרטי הכרטיס.נא בדוק והזן את פרטי הכרטיס הנכונים.
CSC_7200040כרטיס זה מוגבל על ידי הבנק.נא אשר עם הבנק כדי לפתור את הבעיה, או השתמש במקום זאת בכרטיס/שיטות אחרים.
CSC_7200006המטבע שנבחר עבור תשלום זה אינו נתמך.נא שנה לדולר ארה"ב או למטבעות אחרים כדי לנסות שוב.
CSC_7200009חורג מהמגבלה של הכרטיס או חשבון הבנק שלך.נא שנה את המגבלה של הכרטיס או חשבון הבנק ונסה שוב. חוץ מזה, אתה יכול להשתמש בכרטיס / שיטות אחרות במקום.
CSC_7200021קוד CVV שגוי הוזן.נא הזן קוד CVV נכון לתשלום שוב

נערך לאחרונה ב:

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אגב, אלו הצורות תשלום... מה זה הימני?
ארנק דיגטלי רוסי...

WebMoney היא מערכת בינלאומית להסדר תשלומים מקוונים. מקורו ברוסיה ובכל זאת הוא נפוץ בכל רחבי העולם עכשיו. מערכת התשלומים הושקה בשנת 1998. המשבר הפיננסי בסוף שנות ה-90 היה הסיבה ליצירת מערכת התשלומים. זה איפשר העברות כספים בדולרים.

לאחר עשרות שנים המערכת התפתחה. כיום, המערכת מציעה הזדמנויות רחבות ללקוחותיה. לכן, הוא משמש כאמצעי תשלום, אפשרות לתשלום ותשלומים, ומספק מגוון נפרד של תכונות לעסקים. כמו כן, השימוש הפופולרי ביותר WebMoney הוא כארנק אלקטרוני. לכל מדינה שתומכת בארנק יש ערבות לבנק או למוסד פיננסי.

נכון לעכשיו, WebMoney מונה מעל 40 מיליון חשבונות. נוסף על כך, יותר מ -38% מהלקוחות הרוסים שקנו באינטרנט, השתמשו באפשרות זו כדי לשלם עבור רכישות.

נוסף על כך, כיום עבודת WebMoney היא מגוון רחב של מדינות ברחבי העולם. בתנאי ש, לקוחות יכולים לשלם עבור שירותים של חברות ספרדיות, פולניות, בלגיות.

WebMoney — מערכת תשלומים אוניברסלית (wmtransfer.com)

• אתה יכול ללחוץ על 'שלם עכשיו' כדי למצוא אותו או לבחור 'אמצעי תשלום אחרים' כדי למצוא אפשרות זו.
  • במקרה שיש לך בעיה כאשר אתה משלם באמצעות WebMoney, אתה יכול ליצור קשר עם WebMoney כדי לפתור את זה באמצעות http://www.wmtransfer.com/eng/about/contacts/index.shtml
  • Webmoney דורש את התשלום כדי לסיים בתוך 10 דקות. אנא נסה לשלם באמצעות Webmoney תוך 10 דקות כדי למנוע בעיית תשלום
תזכורת עדינה, WebMoney יגבה ממך 0.8% כעמלת עסקה רגילה. בעת ביצוע התשלום, אנא בדקו שוב אם היתרה מספיקה.

1637914126992.png

אם תבחר ב- WebMoney, תופנה לדף למטה לצורך כניסה לחשבון.

1637914133523.png

02

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מה דעתכם? עשיתי הזמנה של כמה דברים, התשלום נגבה באשראי, אבל ההזמנה לא מופיעה ברשימת ההזמנות שלי, וגם לא קיבלתי שום הודעה למייל.
מה לעשות?

ירקרק

משתמש צעיר
עשיתי הזמנה באלי (נלחץ בטעות במקום בשורת הקופון)
מיד שלחתי הודעה למוכר לביטול ההזמנה - וכמובן בעמוד אישור ההזמנה פתחתי בקשה לביטול.
כל ניסיונותיי עלו בתוהו והמשלוח בדרך ארצה עם מספר מעקב.

יש דרך לא לאסוף את החבילה ולהזדכות עליה? יש גם עלות משלוח-מה לגביו?

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
למבינים..
עשיתי 2 הזמנות שונות מהמחשב, והם לא מופיעים במייל שלי או באלי אקסםרס כשאני נכנסת עם המייל.
יש דבר כזה הזמנה ללא כניסה עם הזדהות במייל, כי לא נראה לי שנכנבתי עם הזדהות לפני ההזמנה? ואם כן יש לי דרך כלשהי לעקוב אחרי זה. נראה לכם אקבל את ההזמנות?
יש מה לעשות?
תודה מראש

Goldidea

משתמש מקצוען
שתעשו הזמנה, ללא תשלום, שאז יש לו יכולת לשנות את המחיר לפני שתשלימו את הקניה.

פשוט תבחרו את המוצרים הרצויים, ותיכנסו לשלם בפייפאל, אך לאחר שיעבור לעמוד תשלום בפייפאל תבטלו ותסגרו ללא תשלום בפועל, כך זה יעבור לעמוד 'ההזמנות שלי' והסטטוס יהיה 'ממתין לתשלום', ואז תדברו שוב עם המוכר.
אני מנסה זאת, וזה לא מופיע בממתין לתשלום.
כל המוצרים חוזרים לעגלה, אשמח להכוונה, תודה.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מה דעתכם? עשיתי הזמנה של כמה דברים, התשלום נגבה באשראי, אבל ההזמנה לא מופיעה ברשימת ההזמנות שלי, וגם לא קיבלתי שום הודעה למייל.
מה לעשות?
למבינים..
עשיתי 2 הזמנות שונות מהמחשב, והם לא מופיעים במייל שלי או באלי אקסםרס כשאני נכנסת עם המייל.
יש דבר כזה הזמנה ללא כניסה עם הזדהות במייל, כי לא נראה לי שנכנבתי עם הזדהות לפני ההזמנה? ואם כן יש לי דרך כלשהי לעקוב אחרי זה. נראה לכם אקבל את ההזמנות?
יש מה לעשות?
תודה מראש
תנסו דרך כאן לשחזר לפי פרטי האשראי

• תקבלו מזהה כניסה ומידע כלשהו של הדוא"ל הנכון.
  • נסו להיכנס באמצעות מזהה כניסה זה.

נערך לאחרונה ב:

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני מנסה זאת, וזה לא מופיע בממתין לתשלום.
כל המוצרים חוזרים לעגלה, אשמח להכוונה, תודה.
נכון זה כבר לא עובד..
תבחרו באפשרות השלישית WebMoney כמובן ללא תשלום.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מישהו יכול לעזור לי?
קניתי נעלים ואני רוצה להחזיר יש אפשרות?
איך?
באם המוצר זכאי.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
עשיתי הזמנה באלי (נלחץ בטעות במקום בשורת הקופון)
מיד שלחתי הודעה למוכר לביטול ההזמנה - וכמובן בעמוד אישור ההזמנה פתחתי בקשה לביטול.
כל ניסיונותיי עלו בתוהו והמשלוח בדרך ארצה עם מספר מעקב.

יש דרך לא לאסוף את החבילה ולהזדכות עליה? יש גם עלות משלוח-מה לגביו?
המוכר לא מחוייב לבטל את ההזמנה.
ניתן לא לקחת את החב' מהדואר ולהוציא אישור מדואר ישראל על אי קבלת החב',
לפתוח מח' ולהציג את האישור - לא ממליץ..

באם המוצר זכאי להחזרה חינם ניתן להחזיר ולהזדכות גם על המשלוח כנל

02

משתמש צעיר
עיצוב גרפי

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
עשיתי כך, הוא הביא לי דואר אלקטרוני שחלקו כוכביות וסיסמה.
אבל הוא אומר שהדוא"ל שגוי.
את תחילת המייל אתם לא מכירים?
זה המייל שאיתו עשיתם את ההזמנה.

ירקרק

משתמש צעיר
המוכר לא מחוייב לבטל את ההזמנה.
ניתן לא לקחת את החב' מהדואר ולהוציא אישור מדואר ישראל על אי קבלת החב',
לפתוח מח' ולהציג את האישור - לא ממליץ..

באם המוצר זכאי להחזרה חינם ניתן להחזיר ולהזדכות גם על המשלוח כנל
המוצר לא זכאי להחזרה חינם.

למה לא מומלץ לא לאסוף?

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה