זה לוקח די הרבה זמן וצריך סבלנותשלום רב,
יש לי מוצר שאין לו מעקב נורמלי.
רשום לי שזה הגיע לארץ ב09/02 ומאז אין מידע.
זה נורמלי?
זה לא עובד כמו בנקסט, שמקבלים זיכוי אוטומטית.רכשתי משהו בזיפי, זה עדיין לא הגיע לי, אבל מישהו הסב את תשומת ליבי לכך שהמוצר בעייתי מבחינה מסוימת (סמל בעייתי כלשהו)
שווי המוצר כ30 שקלים
האם אני יכולה לא לקחת את המוצר מהדואר, ואז זה יחזור אליהם ואקבל את כספי בחזרה? (כמו בנקסט)
אן שיש פתרון אחר?
תודה רבה!זה לא עובד כמו בנקסט, שמקבלים זיכוי אוטומטית.
עקרונית יש אפשרות כזו, לפתוח סכסוך לאחר שהמוצר נשלח חזרה, ולטעון שלא קיבלתם את המוצר. לפעמים תתבקשו להביא מסמך מהדואר המוכיח שלא קיבלתם.
ברגע שקניתם דרך זיפי, אתם תלויים בשירות שלהם כמה הם ילחמו בשבילכם בסכסוך, כי לידיעתי אין תקשורת ישירה עם המוכר אלא רק דרך נציגי זיפי (אחת הסיבות שאני לא קונה דרכם) אין לי ניסיון איתם, מקווה שתצליחו.
אכן, אולי תנסו לגשת לדואר, תגידו שאתם לא רוצים לקחת, ושיחזירו את זה.לחכות שהמוצר יחזור זה המון זמן, לא?
איך גורמים לזה לחזור מהר??
יכולים לעשות בעיות, למשל אם באתרי מעקב יראו שזה הגיע לסניף הדואר, ולא יראו את ההמשך שהחבילה חזרה (קורה לעיתים), ואז תצטרכו להוכיח שהחבילה לא הגיעה אליכם.ולמה שירצו לתת לי, הם לא יכולים לטעון: בעיה שלכם שלא הלכתם לקחת,
לא????
כל הקישורים שאני פותחת דרך קישור למשל מפרוג (דוגמא)
נפתחים לי ב:
צפה בקובץ המצורף 794772
צפה בקובץ המצורף 794774
מה עושים?
יתכן וזה קורה בגלל שהקישור שיווקי.מקפיצה שאלה ישנה, שנתקלתי בה הרבה לאחרונה.
אצלי זה קורה בהרבה מאוד מוצרים, גם כאלו שכבר נמצאים לי בעגלת הקניות.
למישהו יש פתרון?
תודה
נסו למחוק קבצי קוקיס, לרוב זה עוזר.אני מנסה להכנס לחשבון שלי והוא לא נותן לי להתחבר ניסיתי גם אם עוד כמה חשבונות והוא לא מאפשר לי מה יכולה להיות הסיבה ?
קבצי קוקיס (עוגיות) הם קבצים זמניים שנשמרים על המחשב האישי, כדי לשפר את מהירות הגלישה באתרים. לפעמים קבצים אלו משבשים באתרים מסוימים (כמו אלי-אקספרס) את הגלישה/הכניסה לחשבון משתמש.מה זה קבצי קוקיס
לי הכללים של אלי-אקספרס, וודאי שלא צריך להחזיר את הכסף, זה תנאי כתוב בצורה ברורה שאם המוצר לא יגיע תוך 90 יום כספך יוחזר.לפי הכללים צריך ליצור איתו קשר ולהעביר לו תשלום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: