הם מחזירים את זה לאותו כרטיס אשראי (או חשבון הפייפאל) ששילמתם בו.תודה רבה!
בדקתי ואכן כתוב שהוחזר לי ב21/01. מתי ואיפה אני אמורה לראות את זה אצלי בחשבון?
תוכלו לראות את זה בפירוט האשראי.
הם מחזירים את זה לאותו כרטיס אשראי (או חשבון הפייפאל) ששילמתם בו.תודה רבה!
בדקתי ואכן כתוב שהוחזר לי ב21/01. מתי ואיפה אני אמורה לראות את זה אצלי בחשבון?
זה לא משנה,כשאני עושה משלוח 30-50 ימים שזה יותר זול זה אומר שהמשלוח יגיע לבית ולא לדואר ? או שזה רק הבדל בזמן ובמעקב? כי רוב הפעמים שהזמנתי בשיטת משלוח הזה הגיע לי הדברים לתיבת הדואר ולא למרכז הדואר.
אף אחד לא יודע?מה זה אומר תשלום בPAY PAL?
זאת האפשרות היחידה שהוא נתן לי לשלם בה, משם מה הוא שעות נתקע לי על הכרטיס ולא ביצע, תכלס הוא מחק לי את המוצרים מהעגלה, מה זה אומר?
שילם או לא?????
דחוףף לי לדעת, אשמח לתגובה
מה הבעיה?הזמנתי מאליאקספרס ונשלח לי קישור לאתר של דואר ישראל לבחור מקום שאליו החבילה תגיע, ללא תשלום נוסף.....
ז"א שאת הכסף ששילמתי על המשלוח זה רק עד הסניף???
מה אני צריכה לעשות???
להכנס שוב בד"כ שומר את מילוי העגלה מפעמים קודמות אפילו שנסגרמה זה אומר תשלום בPAY PAL?
זאת האפשרות היחידה שהוא נתן לי לשלם בה, משם מה הוא שעות נתקע לי על הכרטיס ולא ביצע, תכלס הוא מחק לי את המוצרים מהעגלה, מה זה אומר?
שילם או לא?????
דחוףף לי לדעת, אשמח לתגובה
תודהמה הבעיה?
זה ישלח לך לנקודת המסירה הקרובה לביתך (בד"כ)
ההודעה הזאת נשלחת תמיד למי שמזמין במשלוח של אלי אקספרס סטנדרט.
זה מחק לי אוטומטי את העגלה, צריך להתחיל מהתחלה?להכנס שוב בד"כ שומר את מילוי העגלה מפעמים קודמות אפילו שנסגר
כמו"כ אם בוצעה הזמנה לבדוק במייל אם יש הודעה על הזמנה מהם עם מס' הזמנה אם לא ייתכן ולא שולם.
להזמין ללא תשלום, ואז לחכות שהמוכר יוריד את מחיר המשלוח ורק אז להשלים את הרכישה, לא לסמוך על המוכר עצמו בשפו"א!שאלה, אשמח אם מישהו יוכל לענות מידיעה -
אני רוצה לרכוש מוצר בכמות גבוהה.
בהתכתבות עם המוכר הוא רשם לי שהמשלוח יהיה חינם.
כאשר אני מכניסה את המוצר לעגלה רשום לי משלוח נניח 70 דולר.
המוכר טען שאבצע את העסקה ואז יוריד את החיוב של המשלוח.
כך זה הולך?
לאשר ולשלם באשראי את כל הסכום כולל המשלוח ולסמוך על המילה של המוכר שלא יחייב את עלות המשלוח??
תודה לעונים!
יש סיכוי שיגיע לפני פורים,אם אני מזמינה עכשיו תחפושות לפורים דרך אלי אקספרס סטנדרט שיפינג וכתוב שיגיע עוד חודש יש סיכון שלא יגיע לפורים?
בדקתם בעמוד 'ההזמנות שלך'?זה מחק לי אוטומטי את העגלה, צריך להתחיל מהתחלה?
איך מזמינים ללא תשלום? לשים מספר אשראי מפוברק ואז תהיה הודעה שהתשלום לא נקלט?להזמין ללא תשלום, ואז לחכות שהמוכר יוריד את מחיר המשלוח ורק אז להשלים את הרכישה, לא לסמוך על המוכר עצמו בשפו"א!
יש כמה דרכים,איך מזמינים ללא תשלום? לשים מספר אשראי מפוברק ואז תהיה הודעה שהתשלום לא נקלט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: