יש למישהו קופון לקניה מעל 100 שח??
תודה מראש
ניתן לפתוח סכסוך על מוצר שלא הגיע,חבר ביקש ממני לשאול: עוד יומים נגמר ה90 יום שהמוצר היה אמור להגיע שלחתי למוכר דרישה לזיכוי והוא שלח לי בבקשה לחכות 15 יום ואם עד אז לא יבוא המוצר הוא יתן לי זיכוי השאלה אם עד אז לא עובר האופציה לפתוח סכסוך או שבנתים לחכות?
אולי @הכלבויניק נתקל בזה בעבר? או מישהו אחר?הזמנתי פלאפון של שיואמי בעלי אקספרס, אבל זה הוחרם במכס אין לי מושג למה.
מישהו נתקל בזה בעבר? מה עושים כדי לשחרר אותו?
לא נתקלתי, יש מוצרים שאסורים בייבוא, תבדוק אם זו הסיבה.אולי @הכלבויניק נתקל בזה בעבר? או מישהו אחר?
למי יש תשובה?אם בדקתי באתרי מעקב אחרים מדואר ישראל ולפי הנתונים שם דבר הדואר הגיע כיצד אני יכולה לדרוש את זה בדואר אם אין לי אות ומספר? לגוד' ג 1234
One last step to get your order! |
soon as possible to receive your order. If you have paid already, please ignore this email. | |
| |
|
אין לי מושג למה זה קורה,להתעלם וזהו?
כי הוא כותב לי שאם שילמתי כבר אפשר להתעלם, ואני גם רואה את זה ברשימת ההזמנות...
אבל למה זה קורה לי שוב ושוב?
יש לכם מושג?
מצטרפת לשאלה.יש עכשיו קופונים זמינים?
שקע ארופאייש למישהו מושג איזה שקענ טוב לישראל (בששביל טלפון נייח)
EU adapter US adapter
תודה
כבר תקופה ארוכה זה כך,אני רוצה להזמין שני מוצרים מאותה חנות - למה המוכר גובה לי פעמיים את דמי המשלוח?
אפשר לבקש מהמוכר הנחהאני רוצה להזמין שני מוצרים מאותה חנות - למה המוכר גובה לי פעמיים את דמי המשלוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: